verjaardagen 

ONS VERJAARDAGSPROTOCOL

Wanneer

Spreek met de juf even af welke dag we jouw verjaardag vieren. Je wilt toch niet dat jouw verjaardagsfeest snel tussen de soep en de patatten moet plaatsvinden? Om jouw verjaardag te vieren maken wij dus graag feestelijke tijd vrij! 


Privilegekistje

Welke privileges krijg jij graag op je verjaardag? Hierover brainstormen jullie zelf tijdens de eerste week van september! De gunsten die het halen, stoppen we in onze schatkist. Als jarige trek je dan zelf een privilege uit de kist. Enjoy it!


Traktatie

Uiteraard maken we ook de nodige tijd voor een vrijblijvende traktatie. Voorzie steeds zélf al het nodige. Neem ook eens een kijkje in deze gezonde suggesties. Wie durft? 

​Een klascadeau vormt een gewaardeerd alternatief. Denk bijvoorbeeld aan een fijn boek of een reuzeleuk gezelschapsspel.


Klascadeau

De jarigen van de maand trekken op het einde van elke maand ook nog een cadeau voor de héle klas. Want ja, een extraatje feestje verdienen jullie wel!

Er zijn 7 prijzen te winnen (zie lijstje hieronder). Tien kansen (juli en augustus worden toegevoegd aan juni)! Benieuwd welke prijzen jullie wel (en niet) weten te strikken. Succes!

Happy birthday!

Onze klascadeaus

1. Frietjes

2. Gamenamiddag

3. waterspelletjes

4. Pizza delivery @school

5. Zwemmen bij de glijbanen.

6. Dubbele middagspeeltijd op 't Kerkplein

7. Picknick op 't kerkplein

​+ 7 'Oeps, geen geluk!'-prijzen :s