Undersøgelse af flow-TV behov (YouSee eller lignende)?

indsendt 2. mar. 2021 23.51 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 3. mar. 2021 02.10 ]

Vi har i foreningen fået en henvendelse fra Yousee, der oplyser, at vores TV-aftale er forældet. Vores nuværende aftale er af Yousee opsagt med virkning fra 30.09.21. Det er muligt for os at indgå en ny foreningsaftale, som tilbyder valgfrihed og fordelagtige priser på tv til alle i vores forening, og som også giver en nem administration.

I bestyrelsen vil vi gerne indlede en dialog med Yousee om de muligheder, en ny foreningsaftale kan tilbyde os. Inden vi indleder den dialog ønsker vi at vide, om der fortsat er behov for en aftale med Yousee om flow-tv? Mange benytter i dag andre muligheder end flow-tv. Såfremt du ikke ønsker mulighed for flow-tv, bedes du venligst skrive det til os på bestyrelsen@ef-elmebo.dk senest den 15. marts. Hører vi ikke fra dig, betragter vi det som, at du er interesseret i fortsat at kunne se flow-tv.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i EF Elmebo

Ekstraordinær og ordinær generalforsamling

indsendt 17. feb. 2021 02.20 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 17. feb. 2021 02.21 ]

Vi blev desværre grundet Covid-19 nødt til at aflyse den ekstraordinære generalforsamling, der var planlagt til at blive afholdt 12.01.21. Qvortrup har oplyst os, at det er muligt at afholde et beboermøde på ejendommen, hvor der vil kunne stilles spørgsmål til det fremsendte materiale. Efterfølgende vil der kunne afholdes en kort virtuel version af den ekstraordinære generalforsamling. Denne afholdelsesform kræver dog, at alle ejere er indforstået med, at det afholdes på denne måde. I forhold til omfanget af det materiale der skal gennemgås og gennemgang af de økonomiske konsekvenser af de opstillede forslag, har vi i bestyrelsen vurderet, at vi som ejere vil få det bedste udbytte ved, at kunne mødes fysisk som oprindelig planlagt. Derfor afventer vi at forsamlingsforbuddet hæves eller ophæves, og så snart det er muligt, indkaldes der igen til en ekstraordinær generalforsamling.

I forhold til den ordinære generalforsamling har Qvortrup en række anbefalinger bl.a. at udskyde den ordinære generalforsamling til sommeren 2021. Denne anbefaling følger vi i EF Elmebo, og du kan derfor forvente, at der bliver indkaldt til ordinær generalforsamling i sommeren 2021. Du kan læse meget mere om Qvortrups anbefalinger her: https://www.qvortrup-adm.dk/generalforsamlinger_2021/

De bedste hilsner

Bestyrelsen i EF Elmebo
 

RengøringsAgenterne overtager rengøring af trappeopgange

indsendt 15. feb. 2021 02.19 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 15. feb. 2021 02.19 ]

Kvaliteten af rengøringen af vores trappeopgange har desværre været faldende gennem længere tid. Selv om det er flere gange blevet påpeget overfor Andersen Rengøring, at vi ikke er tilfredse med det arbejde, de udfører, er kvaliteten ikke blevet hævet mærkbart.

Bestyrelsen har derfor undersøgt mulighederne hos andre firmaer. Valget er faldet på RengøringsAgenterne, som er et familieejet lokalt firma med over 25 års erfaring indenfor rengøringsbranchen. Desuden stræber de efter at være meget miljøbevidste, og det er vigtigt for dem at udføre deres rengøring med et minimalt forbrug af kemikalier og vand. Derudover er deres mål, at 85% af alle deres produkter er Svanemærket. Du kan læse meget mere om RengøringsAgenterne på www.ren-agenterne.dk

Vi ser frem til samarbejdet der begynder 1. april 2021.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i EF Elmebo

Aflysning af ekstraordinær generalforsamling d. 12/01/2021

indsendt 22. dec. 2020 13.38 af Lars Warberg Peitersen

Generalforsamlingen skulle have været afholdt den 12. januar 2021 kl. 18.00 i Restaurant Kareten, Hollænderdybet 1, men er aflyst på ubestemt tid grundet restriktioner for Covid-19.

Qvortrup Administration har tirsdag den 22. december 2020 udsendt dagsorden + materiale til generalforsamlingen.
Bestyrelsen har ønsket at sende materialet ud nu, så du som ejer har god tid til at sætte dig ind i materialet og også forholde dig til det økonomiske aspekt. Såfremt du har spørgsmål til materialet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@ef-elmebo.dk

Vær opmærksom på at materialet fra Qvortrup Administration er sendt som ”sikker mail”, tjek om mailen evt. er landet i dit spam-filter.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i EF Elmebo

Ekstraordinær generalforsamling den 12. januar

indsendt 6. dec. 2020 01.20 af Lars Warberg Peitersen

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen den 12. Januar, hvor der afholdes ekstraordinær generalforsamling på Kareten kl. 18.00. 

Den ekstraordinære generalforsamling vedrører behandling af forslag om byggeprojekt og der vil snarest komme en indkaldelse.

Mvh.

Bestyrelsen 

Nye plantekrukker ved opgangene

indsendt 16. nov. 2020 10.45 af Lars Warberg Peitersen

Marianne Kasten (beboer i nummer 8) har taget initiativ til at forskønne indgangen ved vores ejendom. I denne weekend er der derfor blevet plantet krukker, der er sat ved de tre opgangsdøre samt ved indgangen til gården. 

krukkerne er der plantet Kirsebærlaurbær, Grønkål - Brassica oleracea og Flerårig kål - Brassica sp. Kirsebærlaurbær kan vokse sig store og holde i mange år mens de to kålsorter kan vare ved vinteren over, og til foråret planter vi noget nyt i stedet for kål. Alle potterne er via en wire sikret mod tyveri. Vi håber, at potterne kan få lov til at stå i fred og når vi nærmer os 1. december, vil Kirsebærlaurbærrene blive prydet med lyskæder.

Marianne stillede forslag til bestyrelsen om planterne foran indgangene, og vi i bestyrelsen synes, det var en rigtig god idé. Vi har brugt nogle af ejendommens driftsmidler til indkøb af krukker og planter. Vi vil gerne sige
1000 tak til Marianne for den gode idé og udførelsen af arbejdet. 

Har du en god idé fx til forskønnelse af ejendommen, så tøv ikke med at tage fat i bestyrelsen. Alle gode ideer er velkomne.
Referat fra bestyrelsesmøde 9. oktober 2020

indsendt 2. nov. 2020 01.08 af Lars Warberg Peitersen

Referatet er kan findes her: Bestyrelsesmøder 2020

Nyheder på hjemmesiden erstatter nyhedsbrevet

indsendt 1. nov. 2020 04.26 af Lars Warberg Peitersen

Tidligere har vi i bestyrelsen forsøgt at lave et nyhedsbrev en gang i kvartalet, der samler op på det, vi arbejder med i bestyrelsen. 
Vi har et ønske om, at alle ejere/beboere løbende og ikke kun en gang i kvartalet kan følge med i bestyrelsens arbejde. Derfor har vi opgraderet hjemmesiden med et nyhedsmodul, hvor vi løbende lægger nyheder ud. Alle beboere er informeret herom via mail eller via flyer i postkassen.

Nyhedsbrevet i trykt form udgår derfor, og vi appellerer til, at du i stedet jævnligt orienterer dig på hjemmesiden www.ef-elmebo.dk. 
Har du en nyhed, du synes er relevant for alle ejere/beboere i ejendommen, så skriv til bestyrelsen@ef-elmebo.dk. Så vil vi sørge for, at nyheden kommer på hjemmesiden. 
Vi har også forsøgt at rydde lidt op på hjemmesiden, sådan at den er mere overskuelig, og det er lettere for dig som ejer/beboer at finde relevante dokumenter. Såfremt der mangler information på hjemmesiden, hører vi meget gerne fra dig.

Bestyrelsesmøder og arbejdet med tilstandsrapporten

indsendt 1. nov. 2020 04.22 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 1. nov. 2020 04.22 ]

Bestyrelsen har afholdt to bestyrelsesmøder siden den ordinære generalforsamling. 
Jf. mandatet fra den ordinære generalforsamling har bestyrelsen også holdt et møde med Holmsgaard, hvor vi har gennemgået tilstandsrapporten for ejendommen. 
Pt. er bestyrelsen i samarbejde med Holmsgaard og Qvortrup i gang med at udarbejde materiale til den kommende ekstraordinære generalforsamling, hvor der skal tages stilling til, hvilke arbejder der skal udføres i vores ejendom de kommende år. Vi forventer at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af november/begyndelsen af december 2020.

Trappevask uge 42 og 43

indsendt 1. nov. 2020 04.08 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 1. nov. 2020 04.21 ]

I uge 42 og 43 er der desværre ikke blevet vasket trapper i vores tre opgange. 
Vi har kontaktet Andersen Rengøring, der har beklaget den manglende rengøring. 
I denne uge (44) er der som kompensation for den manglende rengøring i uge 42 og 43 blevet gjort ekstra rent på trapperne. 
I bestyrelsen hører vi meget gerne fra dig, såfremt der er mangler i trapperengøringen.

1-10 of 15