Aflysning af ekstraordinær generalforsamling d. 12/01/2021

indsendt 22. dec. 2020 13.38 af Lars Warberg Peitersen

Generalforsamlingen skulle have været afholdt den 12. januar 2021 kl. 18.00 i Restaurant Kareten, Hollænderdybet 1, men er aflyst på ubestemt tid grundet restriktioner for Covid-19.

Qvortrup Administration har tirsdag den 22. december 2020 udsendt dagsorden + materiale til generalforsamlingen.
Bestyrelsen har ønsket at sende materialet ud nu, så du som ejer har god tid til at sætte dig ind i materialet og også forholde dig til det økonomiske aspekt. Såfremt du har spørgsmål til materialet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@ef-elmebo.dk

Vær opmærksom på at materialet fra Qvortrup Administration er sendt som ”sikker mail”, tjek om mailen evt. er landet i dit spam-filter.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i EF Elmebo

Ekstraordinær generalforsamling den 12. januar

indsendt 6. dec. 2020 01.20 af Lars Warberg Peitersen

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen den 12. Januar, hvor der afholdes ekstraordinær generalforsamling på Kareten kl. 18.00. 

Den ekstraordinære generalforsamling vedrører behandling af forslag om byggeprojekt og der vil snarest komme en indkaldelse.

Mvh.

Bestyrelsen 

Nye plantekrukker ved opgangene

indsendt 16. nov. 2020 10.45 af Lars Warberg Peitersen

Marianne Kasten (beboer i nummer 8) har taget initiativ til at forskønne indgangen ved vores ejendom. I denne weekend er der derfor blevet plantet krukker, der er sat ved de tre opgangsdøre samt ved indgangen til gården. 

krukkerne er der plantet Kirsebærlaurbær, Grønkål - Brassica oleracea og Flerårig kål - Brassica sp. Kirsebærlaurbær kan vokse sig store og holde i mange år mens de to kålsorter kan vare ved vinteren over, og til foråret planter vi noget nyt i stedet for kål. Alle potterne er via en wire sikret mod tyveri. Vi håber, at potterne kan få lov til at stå i fred og når vi nærmer os 1. december, vil Kirsebærlaurbærrene blive prydet med lyskæder.

Marianne stillede forslag til bestyrelsen om planterne foran indgangene, og vi i bestyrelsen synes, det var en rigtig god idé. Vi har brugt nogle af ejendommens driftsmidler til indkøb af krukker og planter. Vi vil gerne sige
1000 tak til Marianne for den gode idé og udførelsen af arbejdet. 

Har du en god idé fx til forskønnelse af ejendommen, så tøv ikke med at tage fat i bestyrelsen. Alle gode ideer er velkomne.
Referat fra bestyrelsesmøde 9. oktober 2020

indsendt 2. nov. 2020 01.08 af Lars Warberg Peitersen

Referatet er kan findes her: Bestyrelsesmøder 2020

Nyheder på hjemmesiden erstatter nyhedsbrevet

indsendt 1. nov. 2020 04.26 af Lars Warberg Peitersen

Tidligere har vi i bestyrelsen forsøgt at lave et nyhedsbrev en gang i kvartalet, der samler op på det, vi arbejder med i bestyrelsen. 
Vi har et ønske om, at alle ejere/beboere løbende og ikke kun en gang i kvartalet kan følge med i bestyrelsens arbejde. Derfor har vi opgraderet hjemmesiden med et nyhedsmodul, hvor vi løbende lægger nyheder ud. Alle beboere er informeret herom via mail eller via flyer i postkassen.

Nyhedsbrevet i trykt form udgår derfor, og vi appellerer til, at du i stedet jævnligt orienterer dig på hjemmesiden www.ef-elmebo.dk. 
Har du en nyhed, du synes er relevant for alle ejere/beboere i ejendommen, så skriv til bestyrelsen@ef-elmebo.dk. Så vil vi sørge for, at nyheden kommer på hjemmesiden. 
Vi har også forsøgt at rydde lidt op på hjemmesiden, sådan at den er mere overskuelig, og det er lettere for dig som ejer/beboer at finde relevante dokumenter. Såfremt der mangler information på hjemmesiden, hører vi meget gerne fra dig.

Bestyrelsesmøder og arbejdet med tilstandsrapporten

indsendt 1. nov. 2020 04.22 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 1. nov. 2020 04.22 ]

Bestyrelsen har afholdt to bestyrelsesmøder siden den ordinære generalforsamling. 
Jf. mandatet fra den ordinære generalforsamling har bestyrelsen også holdt et møde med Holmsgaard, hvor vi har gennemgået tilstandsrapporten for ejendommen. 
Pt. er bestyrelsen i samarbejde med Holmsgaard og Qvortrup i gang med at udarbejde materiale til den kommende ekstraordinære generalforsamling, hvor der skal tages stilling til, hvilke arbejder der skal udføres i vores ejendom de kommende år. Vi forventer at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af november/begyndelsen af december 2020.

Trappevask uge 42 og 43

indsendt 1. nov. 2020 04.08 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 1. nov. 2020 04.21 ]

I uge 42 og 43 er der desværre ikke blevet vasket trapper i vores tre opgange. 
Vi har kontaktet Andersen Rengøring, der har beklaget den manglende rengøring. 
I denne uge (44) er der som kompensation for den manglende rengøring i uge 42 og 43 blevet gjort ekstra rent på trapperne. 
I bestyrelsen hører vi meget gerne fra dig, såfremt der er mangler i trapperengøringen.

Ny formand i Gårdlauget Æblegaarden

indsendt 1. nov. 2020 03.56 af Lars Warberg Peitersen   [ opdateret 1. nov. 2020 04.21 ]

Torsdag den 29. oktober var der generalforsamling i Gårdlauget Æblegaarden, hvor Maiken Luvin blev valgt som formand. 
Det første bestyrelsesmøde i det nye Gårdlaug er afholdt, og der er i den nye bestyrelse stor lyst til at gøre en indsats for gården, så vi kan få en endnu bedre og mere vedligeholdt gård. 
Gårdlauget har en hjemmeside www.aeblegaarden.net, som ikke har virket i meget lang tid. Der er sat gang i processen omkring at få hjemmesiden til at virke igen, og her vil Gårdlauget løbende uploade nyheder, sådan at du også kan følge med i Gårdlaugets arbejde.

Generalforsamling i Gårdlauget Æblegården 29/10/2020

indsendt 25. okt. 2020 13.08 af Lars Warberg Peitersen

Herved indkaldes til ordinære generalforsamling i Gårdlauget Æblegården den 29/10/2020 kl. 19.00 i gården

Ved dårligt vejr afholdes det hos: 

Ib Hansen
Hollænderdybet 14, 3. th 
2300 kbh. S

Se vedhæftet for yderligere information

Vejledning til håndtering af skimmel

indsendt 18. okt. 2020 12.03 af Lars Warberg Peitersen

På generalforsamlingen blev der henvist til en pjece omkring skimmelproblematikken, som det anbefales at alle beboere læser og efterfølger 

Pjecen er vedhæftet herunder:

1-10 of 12