Stelli ja Nino 2012

Voikukka-pentu

Majorette ja Nambervan Nino

Yhditelmä koiranetissä

Stellin oma sivu Ninon oma sivu

Haaveeni Nocen ja Ninon lapsista kaatui lonkkatuloksiin, joten kun Stellille, Nocen puolisiskolle, etsittiin sulhoa, tuli Nino heti mieleen.

Stelli itse on pienestä pentueesta ja kun Stellin vatsa kasvoi hitaasti tiineyden aikana, osasimme odottaa pinetä pentuetta.

Stellin synnytys käynistyi oppikirjan mukaan ja supistukset vahvistuivat, niin kuin pitääkin. Stellillä oli muutama ponnistussupistuskin, mutta sitten ne loppuivat. Odottelimme yön yli, mutta kun mitään ei tapahtunut ja Stellin tutkiminenkin oli hankalaa hyvin ahtaan kanavan vuoksi, tajusimme, että tarvitsemme eläinlääkärin apua. Stelli leikattiin ja ulos saatiin iso tyttöpentu. Yhdelle pennulle nimen keksiminen oli haasteellista, koska sopivia nimiä olisi ollut vaikka kuinka paljon. Päivin ja NInon yksi lempipaikoista on iso voikukkapelto. Stellin syntymän aikoihin voikukat ovat "puhalluskukka" vaiheessa. Siitä se ajatus sitten lähti.

Buffasta kasvoi kaunis ja kiva lagotto, mutta pitkän harkinnan jälkeen, päätimme jättää Buffan pois jalostuksesta huonon lonkkaindeksin ja HUU-kantajuuden vuoksi.

Tubero d'Oro Una Soffione "Buffa"

Buffa koiranetissä

Lonkat: C/C Kyynärät: 0/0 Selkä: LTV0

BFJE: Normaali SD: Normaali Huu: Kantaja

VWII: NAD: Partaisuus: AA/TT

Buffa asuu Vantaalla