®

Samen met je schoolteam op weg naar positief gedrag


Time-In staat voor een kwaliteitsvolle, procesmatige en diepgaande aanpak, volledig uitgewerkt op maat van de school. Dit als randvoorwaarde voor een duurzaam zorgbeleid.

Over geïntegreerd zorgbeleid en omgaan met gedrags- en emotionele problemen op school via Time-In:


"Integratief werken heeft soms de bijklank dat er van alles wat is, waar zaken in het los zand-perspectief naast elkaar worden gezet. Hier wordt cement gebruikt. Een aantal combineerbare theoretische kaders vormen de aanloop tot een bevattelijke, overdraagbare en vooral toepasbare methodiek."

!NIEUWS!


08/06/2021: Persbericht: ‘Sterker op school’

Boek een gratis 'Rode Neuzen Dag workshop’ voor jouw school!

Rode Neuzen Dag en INTEGRA (Boostcamp & Time-In) heeft een niet te missen kans voor jouw school! Scholen kunnen zich vanaf nu gratis inschrijven voor onze krachtige en innoverende workshop stress en emoties reguleren, een schoolbrede aanpak. Deze workshop zet in op het mentaal welbevinden van leerlingen.

De kostprijs van deze workshop wordt volledig gefinancierd door de opbrengsten ingezameld via de campagne van Rode Neuzen Dag. Met andere woorden, het is dé perfecte kans om de jongeren op jouw school mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. Zeker in dit coronatijdperk kunnen veel kinderen en jongeren een opkikker gebruiken!

De inschrijvingen lopen tot en met 7 juli 2021 maar wacht niet te lang want volzet = volzet. Opgelet, je school kan zich maar voor 1 workshop inschrijven. Hierbij is het belangrijk om na te gaan wat de voorwaarden zijn om deel te nemen aan onze workshop stress en emoties reguleren, een schoolbrede aanpak is toegankelijk voor scholen in Oost-Vlaanderen en focust zich op leerkrachten van het middelbaar onderwijs.

Wanneer de inschrijvingen zijn afgelopen, zal jouw school gecontacteerd worden door onze organisatie voor de verdere praktische afspraken. Onze workshop vindt plaats in het schooljaar 2021-2022.

Ontdek hier het volledige aanbod van Rode Neuzen Dag met ook de mogelijkheid om jouw school in te schrijven voor onze workshop stress en emoties reguleren, een schoolbrede aanpak


Link naar de inschrijvingstool: https://www.rodeneuzendag.be/call-sterker-op-school


Heb je vragen over dit uniek aanbod? Dan kan je steeds contact opnemen met Rode Neuzen Dag via info@rodeneuzendag.be.

© 2015