De as van jouw dierbare als tastbare herinnering

Zoals parels de tranen uit de zee zijn, zijn de asparels de tranen uit de hemel 

Welkom in de winkel van Tears from heaven Asherinneringen.

Wanneer we iemand verliezen van wie we houden, zouden we een manier willen hebben ze nog even dicht bij ons te kunnen voelen. Tears from heaven heeft zich gespecialiseerd in het maken van een aandenken met de as of het haar van uw dierbare overledene. Mijn asherinneringen bieden u een tastbare troost tijdens uw rouwperiode, het gevoel dat uw dierbare weer dichtbij u is. Met liefde en respect creëer ik Asherinneringen in verschillende vormen die mooi en betaalbaar zijn.

Mijn Asherinneringen bieden u een tastbare troost tijdens uw rouwperiode, het gevoel dat uw dierbare weer dichtbij u is.

Tears from heaven maakt een handgemaakte Asherinnering van UV resin met as, haarlokjes of zelfs (melk)tandjes van uw dierbare overledenen. Het is mijn doel om hiermee klassieke en tijdloze stukken te creëren die een tastbare herinnering geven, het gevoel dat u uw dierbare weer even aanraakt. Elke creatie van mijn hand is uniek, geen stuk is hetzelfde. Net zoals uw dierbare geliefde uniek was.

Het is mijn missie om u een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare te geven.

Ik werk alleen met hoogwaardige materialen. UV resin is kristalhelder als glas, maar vele malen sterker en lichter, maar ook minder breekbaar als glas. Het is mijn missie om u een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare te geven.  Ik wil dat uw Asherinnering iets is waar u van houdt en dat u het voor altijd zult koesteren. Ik bied een 100% handmade service, wat betekent dat alles wat u bestelt met de hand is vervaardigd en samengesteld.

MIJN BELOFTE AAN U


Elke persoon is uniek, geen verhaal is hetzelfde. En daarom ziet Tears from heaven het als een missie u een waardevolle tastbare herinnering te geven aan uw dierbare overledene. Ik voel me vereerd voor u een speciale Asherinnering te mogen maken die troost en herinneringen zal geven.

Heeft u geen crematie-as of een plukje haar, kunnen we ook een mooie herinnering maken met bijvoorbeeld gedroogde bloemen of blaadjes van een grafstuk of favoriete bloem. Ook kan er zand of aarde van graf of tuin worden verwerkt. of een stukje stof van een dierbaar kledingstuk of knuffeldier. 

Een Asherinnering kan ook gemaakt worden met crematie-as, tandjes of vacht/haren van uw overleden huisdier. 

Klik hieronder op de foto van uw keuze om meteen naar de pagina te gaan

Asparels vanaf €40,-

Asparels vanaf €45,-

Asparels vanaf €50,-

Regenboogparel

Haarparels

Haarparel

Asharten

Angelwings

Pootafdruk

Workshop