Tears from heaven

De as van jouw dierbare als tastbare herinnering

Zoals parels de tranen uit de zee zijn, zijn de asparels de tranen uit de hemel 

Halve as- of haarparels

Eigen ontwerp

Elke As- of Haarparel is ook als halve parel te maken.

Bij het bestellen van de door u gewenste As- of Haarparel kunt u aangeven of u deze als hele of halve parel wilt hebben. Daarbij staan ook de prijzen vermeld. De prijs is voor een enkele halve parel met een RVS hangerplaatje.

U kunt ook zelf een "ontwerp" maken voor de halve As- of Haarparel. Zie foto hierboven voor enkele voorbeelden. In overleg wordt dan besproken of het ontwerp ook zo gemaakt kan worden als u in gedachten heeft. Houd er rekening mee dat een verfijnd ontwerp niet altijd kan in de kleine ruimte die ik heb om in te werken.

De halve As- of Haarparel met eigen "ontwerp" zijn te verkrijgen in de volgende maten:

12 mm 50,-

14 mm €55,-

16 mm €60,-

De prijs is voor een enkele halve parel met een RVS hangerplaatje.


Het maken van een eigen ontwerp halve As- of haarparel duurt ongeveer 2 weken na ontvangst van de as en/of haren. Het teveel aan as wat gemengd is met hars krijgt u altijd terug. Hiervan giet ik een klein hartje naar grootte van het restant. Ook de as dat niet gebruikt is krijgt u weer terug.

Vul het bestel formulier in voor uw keuze van uw eigen ontwerp halve As- of Haarparel. Hierop ontvangt u een factuur met de betaalgegevens. Na betaling van deze factuur krijgt u van mij een envelop met verzendkit toegestuurd. In deze verzendkit zit een retourenvelop voorzien van PostNL verzendlabel met Track and Trace. Deze is 12 dagen geldig. Hierna zult u zelf een toeslag moeten bijbetalen voor het retour sturen. In de retourenvelop vindt u een plastic rond doosje, een brief met uitleg en uw bestelling factuur. Als uw eigen ontwerp halve As- of Haarparel gereed is wordt deze weer als PostNL pakketpost met Track and Trace aan u terug gestuurd.

www.tearsfromheaven.nl - De as van jouw dierbare als tastbare herinnering