Tears from heaven

De as van jouw dierbare als tastbare herinnering

Zoals parels de tranen uit de zee zijn, zijn de asparels de tranen uit de hemel 

Asharten

Als uw dierbare gecremeerd is, kan ik een klein deel van hun crematie-as verwerken in een Ashart omhuld met kristalhelder hars.

U kunt kiezen uit de volgende groottes: Groot 33mm x 37mm, Middel 26mm x 28mm, Klein 22mm x 22mm. U kunt een of twee kleuren of glitters/vlokjes kiezen om het hart op te vullen. In de opmerkingen kunt u eventueel een wens voor ontwerp invullen. Het Ashart kan naar wens worden afgewerkt met een RVS hanger in het midden of aan de bovenkant van een van de helften van het hart. Als u wilt kan een Ashart ook gemaakt worden met een lokje haar.

Ik zal met alle respect de as van uw geliefde in het Ashart verwerken.

Het maken van een Ashart is een secuur werk. Het wordt laagje voor laagje opgebouwd. Voor een Ashart heb ik meer crematie-as nodig dan voor de Asparels. Ik vraag u daarom om voor een Ashart 2 theelepels crematie-as op te sturen.

Het maken van een Ashart duurt ongeveer 2 weken na ontvangst van de as. Het teveel aan as wat gemengd is met hars krijgt u altijd terug. Hiervan giet ik een klein hartje naar grootte van het restant. Ook de as dat niet gebruikt is krijgt u weer terug.

Vul het bestel formulier in voor uw keuze van Ashart . Hierop ontvangt u een factuur met de betaalgegevens. Na betaling van deze factuur krijgt u van mij een envelop met verzendkit toegestuurd. In deze verzendkit zit een retourenvelop voorzien van PostNL verzendlabel met Track and Trace. Deze is 12 dagen geldig. Hierna zult u zelf een toeslag moeten bijbetalen voor het retour sturen. In de retourenvelop vindt u een plastic rond doosje, een brief met uitleg en uw bestelling factuur. Als uw Ashart gereed is wordt deze weer als PostNL pakketpost met Track and Trace aan u terug gestuurd.


www.tearsfromheaven.nl - De as van jouw dierbare als tastbare herinnering


Maten Ashart: