Tears from heaven

De as van jouw dierbare als tastbare herinnering

Zoals parels de tranen uit de zee zijn, zijn de asparels de tranen uit de hemel 

Asparels vanaf €50,-

Elke Asparel is ook als halve parel te maken.

De prijs is voor een enkele Asparel met een RVS hangeroogje.


De Asparel kan op verschillende manieren gemaakt worden. Of geheel naar uw wens.

De Asparels zijn verkrijgbaar in 12 mm en 16 mm doorsnee.

Prijzen:

12 mm doorsnee €50,-

16 mm doorsnee €60,-

De halve Asparel zijn te verkrijgen in de volgende maten:

12 mm 50,-

14 mm €55,-

16 mm 60,-

De prijs is voor een enkele halve parel met een RVS hangerplaatje.


1. Asparel met 1 of 2 kleuren en/of glitter, 2 lagen as. De as is als twee ringen zichtbaar tussen de lagen met pigmentkleur of glitter. In de pigmentkleur kunnen ook glitters of vlokjes verwerkt woorden. In deze parel kunt u de as van 2 dierbaren combineren door ze elk een eigen ring in de parel te geven.

Wilt u 2 kleuren en glitter/vlokje in deze asparel, geef dan aan in welke laag u welke kleur/vlokje of glitter wilt hebben.

Zoals een parel de traan uit de zee is, is de Asparel is de traan uit de hemel, de traan van uw overleden dierbare. Mijn Asparels bieden u een tastbare troost tijdens uw rouwperiode, het gevoel dat uw dierbare weer dichtbij u is.

Wanneer we iemand verliezen van wie we houden, zouden we een manier willen hebben ze nog dicht bij ons te kunnen voelen. Als uw dierbare gecremeerd is, kan ik een klein deel van hun as verwerken in een Asparel omhuld met kristalhelder hars. Iedere Asparel is uniek en speciaal voor u gemaakt.

Ik zal met alle respect de as van uw geliefde in de Asparel verwerken. Het maken van een Asherinnering is een secuur werk. Het wordt laagje voor laagje opgebouwd. Voor asparels of ashangers heb ik 1 theelepel crematie-as nodig.

Het maken van een Asparel duurt ongeveer 2 weken na ontvangst van de as en/of haren. Het teveel aan as wat gemengd is met hars krijgt u altijd terug. Hiervan giet ik een klein hartje naar grootte van het restant. Ook de as dat niet gebruikt is krijgt u weer terug.

Vul het bestel formulier in voor uw keuze van Asparel. Hierop ontvangt u een factuur met de betaalgegevens. Na betaling van deze factuur krijgt u van mij een envelop met verzendkit toegestuurd. In deze verzendkit zit een retourenvelop voorzien van PostNL verzendlabel met Track and Trace. Deze is 12 dagen geldig. Hierna zult u zelf een toeslag moeten bijbetalen voor het retour sturen. In de retourenvelop vindt u een plastic rond doosje, een brief met uitleg en uw bestelling factuur. Als uw Asparel gereed is wordt deze weer als PostNL pakketpost met Track and Trace aan u terug gestuurd.


www.tearsfromheaven.nl - De as van jouw dierbare als tastbare herinnering