Tears from heaven

De as van jouw dierbare als tastbare herinnering

Zoals parels de tranen uit de zee zijn, zijn de asparels de tranen uit de hemel 

Haarparels

Heeft u geen crematie-as, dan kunnen we ook een mooie parel met een plukje haar (of vacht) maken voor u.

De Haarparel kan op verschillende manieren gemaakt worden.

De prijs is voor een enkele Haarparel met een RVS hangeroog, of een RVS hangerplaatje.

De Haarparel kan op verschillende manieren gevuld worden:


Ik zal met alle respect de haren van uw geliefde in de Haarparel verwerken. Voor Haarparels, of andere Asherinnering in combinatie met haar, heb ik een plukje haar van ongeveer 2,5 tot 3 cm in lengte nodig. Langer mag ook, maar er wordt alleen gebruikt wat nodig is. Het moet echt een plukje zijn, en niet een paar haren. Witte of grijze haren zie je bijna niet in het heldere resin, vandaar dat er daarvan een dikker plukje nodig is. Haren kunnen als streng of kleine stukjes (alleen bij donkerder haar) verwerkt worden. Dit geldt ook voor dierenharen. Ook langer haar van een hond, bijvoorbeeld een poedel of collie, kan op deze manier verwerkt worden.

Het maken van een Haarparel duurt ongeveer 2 weken na ontvangst van de haren.

Vul het bestel formulier in voor uw keuze van Haarparel. Hierop ontvangt u een factuur met de betaalgegevens. Na betaling van deze factuur krijgt u van mij een envelop met verzendkit toegestuurd. In deze verzendkit zit een retourenvelop voorzien van PostNL verzendlabel met Track and Trace. Deze is 12 dagen geldig. Hierna zult u zelf een toeslag moeten bijbetalen voor het retour sturen. In de retourenvelop vindt u een plastic rond doosje, een brief met uitleg en uw bestelling factuur. Als uw Haarparel gereed is wordt deze weer als PostNL pakketpost met Track and Trace aan u terug gestuurd.


www.tearsfromheaven.nl - De as van jouw dierbare als tastbare herinnering


1. Heldere haarparel met alleen haar​. In deze haarparel wordt alleen een lokje haar toegevoegd. 

2. Haarparel helder met glitter. Deze haarparel bevat wat glitter of vlokjes, die mooi reflecteren in het licht.

3. Haarparel helder met glitter en korte stukjes haar. In deze haarparel is het haar in korte stukjes geknipt. Vermengd met wat glitter of vlokjes geeft dit een speels effect.

4. Haarparel met dichte kleur en glitter. Deze haarparel heeft een dichte kern van glitters. De haarlok ligt daar omheen.

5. Haarparel met dichte kleur. Deze haarparel heef een dichte kern van een pigmentkleur. Daar omheen ligt de haarlok. Mooi en klassiek.


Prijzen:

Hele Haarparel 12 mm €45,-
Hele Haarparel16 mm €55,-

Halve Haarparel 12 mm €45,-
Halve haarparel  14  mm €50,-
Halve Haarparel 16 mm €55,-