Videoer som hjelper deg med å lære norsk

video.Bnorsk.no

Her er noen nettsider hvor du kan se video for å lære norsk:


YouTube-kanaler:

Her er en oversikt over nyttige YouTube-kanaler for folk som lærer norsk. Disse kanalene drives av norsklærere eller språkskoler.


Nedenfor finner du én eksempelvideo fra hver kanal, og en lenke du kan klikke på for å se flere videoer fra denne kanalen. 

Norsklærer Karense - har over 62.000 følgere på YouTube (april 2020) - har også podcast og driver nettskolen Note.no.

Norwegian Teacher Karin - har over 77.000 følgere på YouTube (april 2020). Driver nettstedene norwegianteacher.no og karinwinnem.no, og har denne Facebook-siden. (norsk/engelsk)

Norskdrypp er en bra YouTube-kanal med mange gode videoer for deg som lærer norsk! Kanalen drives av to norsklærere.

Torill Høiby - har over 3.000 følgere på YouTube (juni 2020). Hun har mange fine videoer med gode forklaringer. Hun driver også nettstedet https://www.torillhoiby-norsk.no/blog 

NorwegianClass101 - YouTube-kanal med mer enn 53.000 følgere (juni 2020). Har i tillegg nettstedet norwegianclass101.com. (norsk/engelsk)

Ett lite bildeglimt: Se på et bilde, og lytt til en person som forteller om bildet.

Bnorsk.no sin egen YouTube-kanal har foreløpig ikke så mange videoer - men kanskje kommer det flere videoer etterhvert? Dette er altså YouTube-kanalen til www.Bnorsk.no

Lær mer norsk er en YouTube-kanal som har nærmere 500 følgere (per august 2020). Kanalen drives av norsklærer Siri som også driver Facebook-gruppen "Lær mer norsk" og Facebook-siden "Lære norsk i Vestfold".


Learn Norwegian Naturally er en YouTube-kanal som ar mer enn 29.000 følgere (per april 2020). Denne YouTube-kanalen drives bl.a. av Peder, som også driver nettstedet Learnnorwegiannaturally.com og har en tilhørende Instagram-profil. (norsk/engelsk)

Norwegian With Lene - har over 1.600 følgere på YouTube (april 2020) - har også egen podcast 

Crazy Lemontree - denne YouTube-kanalen har over 2.100 følgere (per april 2020) , og drives av samme person som driver nettstedet CrazyLemontree.se. (norsk/engelsk)

"Norskkurset" er YouTube-kanalen til norsklærer Anne-Beate.

Rakel Helgheim sin YouTube-kanal har over 700 følgere (april 2022). Her finner du videoer om norsk som andrespråk i tillegg til videoer om spansk språk.

Norsk for deg er norsklærer Cecilie sin YouTube-kanal.


"VO norsk grammatikk" er en YouTube-kanal som drives av norsklærer Henry, som også står bak nettsiden 123norsk.com


"VO norsk" er en annen YouTube-kanal som drives av norsklærer Henry, som også står bak nettsiden 123norsk.com


"Speak Norsk" er en YouTube-kanal som drives av språkskolen "Speak Norsk". Kanalen har over 1700 følgere (september 2020). (norsk/engelsk)

"NorwegianABC" er en YouTube-kanal med mer enn 12500 følgere (september 2020) som drives av norsklærer Jan og språkskolen NorwegianABC.com. (norsk/engelsk)

"Simple Norwegian" er en YouTube-kanal for folk som lærer norsk. Kanalen er tilknyttet denne Facebook-siden og denne Instagram-profilen. Kanalen har 32500 følgere (september 2020). (norsk/engelsk)

"Education World" er en YouTube-kanal der folk kan lære forskjellige språk. De har noen nyttige videoer for folk som lærer norsk. (norsk/engelsk)

Noen flere YouTube-kanaler:

Andre nettsteder: