DIBUIX DE FIGURA

CURSOS DIBUIX impartits per VINCE VAN GEFFEN

CURS 2015-2016 2N TRIMESTRE

CURS 2015-2016 1R TRIMESTRE

TOTS PODEM APRENDRE A DIBUIXAR

En aquest curs aprendrem a dibuixar la figura humana per mitjà de l’observació directa. Explorarem el model i plasmarem tot el que advertim. La nostra capacitat d’observació creixerà i en cada sessió ho farem cada vegada amb més detall. Més endavant relacionarem les figures que dibuixem entre elles i veurem la importància de la planificació, la mida i les proporcions per finalment situar la figura en el seu entorn.

MAIG-JUNY DE 2015

GENER-FEBRER DE 2015

L’observació és la base de qualsevol interpretació de la realitat. Així doncs, aprendre a mirar és el primer pas per aprendre a dibuixar. Aquest és un taller introductori dels principis bàsics per dibuixar la figura humana per mitjà de l’observació directa. Aprendrem a examinar el model abans de començar a dibuixar, a controlar les proporcions i a relacionar les figures entre elles i el seu entorn.

SETEMBRE 2014

MAIG 2014

VINCE VAN GEFFEN és llicenciat en Arquitectura i Belles Arts per la Universitat d’Artez, Arnhem, Holanda. La seva obra s’ha pogut veure en exposicions,individuals i col·lectives a Holanda, Espanya, Alemanya, França i els Estats Units.Com a professor d’art ha impartit classes a Tehatex Tilburg (Països Baixos), IED Barcelona, ​​Vitrina FormacióBarcelona, EOI Barcelona, EOI Granollers.

Ha estat guest lecturer a Winterschool Barcelona, Helen Doran school Barcelona, Elisava Barcelona, Fundació Miro, Barcelona, HKU Utrecht (Països Baixos), UB, Barcelona.

És cofundador de Construint a la Sala, tallers d’arquitectura per a nens, MNAC, Barcelona.És Project managerdel projecte "Meine ideale Bibliothek", tallers de arquitectura per a nens i joves, Berlín (Alemanya).