TUTOR-TV

INFO

linkki ohjelmaan

TUTOR-TV
on työpäivän kestoinen nettiTV-ohjelma, jossa tutoropettajat (Tampereella OPS-agentit) jakavat osaamistaan sekä kokemuksia ja tunnelmia Korona-ajan koulusta. Ohjelman ajankohta on sama kuin keväältä peruuntuneen valtakunnallisen Tutoropettajien päivän (14.4). Tarkoituksena on täydentää syksylle siirtynyttä tilaisuutta jakamalla kokemuksia vielä tämän kevään aikana. Esiintyjät voivat osallistua ohjelmaan joko paikan päältä tai etänä.


TUTOR-TV:n LÄHETYSTÄ
voit seurata Tampereen kaupungin koulutuskanavalta https://video.ibm.com/channel/7ndM7rfCJV9. Kaikille avoin ohjelma ei vaadi kirjautumista. Ohjelmaan voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja chatin ja viestiseinän välityksellä (Thinglinkin eteisaula http://bit.ly/Tutorpaiva

). Ohjelma kuvataan Museokeskus Vapriikin työpajatilan studiolta Tampereelta.


LISÄTIETOJA
Tutor-TV ohjelmasta saat Tampereen kaupungin perusopetuksen mediapedagogilta:
jukka.haveri@tampere.fi, 0503485563
Esiintyjät, lähetä julkaistava video tänne:
kansio tai linkki Jukalle.


OHJELMA

OHJELMAN RUNKO

Päivän aikana on mahdollisuus perehtyä kolmeen teemaan ja 9 esitykseen. Tutor-TV osuuden päättää keskusteluohjelma, jonka jälkeen Iltapäivä jatkuu klo 14-16 valtakunnallisella Tutoropettajien webinaarilla. Tutor-TV -ohjelman runko ja juonnot toteutetaan studiolta, muu ohjelma voidaan toteuttaa myös etänä. Kullekin esitykselle kysymyksineen on varattu aikaa noin 15 minuuttia. Aikataulussa on joustavia kohtia (välitunnit), jotta keskustelua herättäviä aiheita voidaan tarvittaessa käsitellä hieman pidempään.

ESITYS koostuu asiaa esittelevästä videosta (2-5 min), asiantuntijan haastattelusta (n. 7-10 min) ja kommenteista esityksen pohjalta (n. 3 min). Videot julkaistaan ennakkoon, jotta katsojat voivat perehtyä niihin ennen esitystä.

  1. Esityksen aluksi katsotaan aiheeseen pohjustava video. Tärkeintä ei ole tekninen toteutus vaan idea. Videot julkaistaan koulutuskanavalla ennakkoon, jotta katsojat voivat tutustua aiheiseen etukäteen.

  2. Videon jälkeen juontaja haastattelee esiintyjää.

  3. Haastattelun päätteeksi yleisö voi kommentoida keskustelua tai aihetta chatin välityksellä. Esiintyjät vastailevat kysymyksiin "TT aihe ja nimi" - nimimerkillä eli esim. esitys 1 TT_museot_Iita. Kysykää ja kommentoikaa

Päivän päätteeksi koko ohjelma julkaistaan talleentaana noin klo 17.

TEKIJÖILLE
Katso tämän hetken tilanne (
materiaalit ja tekniikka)
kulttuuria ja kieltä
välineitä ja videoita
yhteistyöelämää
pyöreän pöydän keskustelu
kuvitus:
Vesa Koskinen