Video (CAT)

Esposició (CAT)

La Francisca: l'última barca de pesca que navegava a vela

La "Francisca" va ser l'última barca de bou de pesca d'arrossegament a vela de Calafell i de tot Catalunya.

L'Associació Patí Català de Calafell/Vela Llatina Carlos Barral, amb el suport de l'Ajuntament de Calafell, ha posat en marxa el projecte de construcció d’una rèplica de la “Francisca” que podrem veure el 2022.

Coincidint amb la VI Trobada de Vela Llatina de Calafell, el 19 de juny de 2021 inaugurem l'exposició permanent sobre la barca " Francisca" a la nostre seu, la Destil·leria".

Exposición (ESP)

La Francisca: la última barca de pesca que navegaba a vela

La "Francisca" fue la última barca de "bou" de pesca de arrastre a vela de Calafell y de toda Cataluña.

La Asociación Patín Catalán de Calafell / Vela Latina Carlos Barral, con el apoyo del Ayuntamiento de Calafell, ha puesto en marcha el proyecto de construcción de una réplica de la "Francisca" para el 2019-2020.

Coincidiendo con el VI Encuentro de Vela Latina de Calafell, el 19 de Junio de 2021 inauguramos la exposición permanente sobre la barca "Francisca" en nuestra sede, la Destilería".

Exposition (ENG)

The last fishing boat that sailed

"Francisca" was the last boat of "bou" of fishing trawl to sail in Calafell and in all Catalonia.

The Patí Català Calafell / Vela Latina Carlos Barral association , with the support of the City Council of Calafell, has launched the project to build a replica of the "Francisca" for 2019-2020.

Coinciding with the VI edition of the Latin Sailing Meeting in Calafell, on June 19th, 2021 we inaugurated the permanent exhibition on the boat "Francisca" at our headquarter, the "Distillery".

Video (ESP)