Welkom bij Judoclub Edo

Welkom op de website van Judoclub Edo. Hier vind je in een oogopslag alle info over onze judoclub, voor iedereen die eens judo wil proberen of die meer wil weten over onze activiteiten en trainingen. Wij verwelkomen zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden (vanaf 4 jaar), zowel recreanten als wedstrijdjudoka's. Er is voor elk wat wils.

Beginnen met judo

Iedereen krijgt 4 gratis initiatielessen, die binnen de 30 dagen genomen moeten worden. Al wat je hiervoor moet doen, is ons online inschrijvingsformulier invullen, de bevestiging hiervan afdrukken, ondertekenen en meebrengen bij de 1e training. Je komt dan best een 15-tal minuten voor het begin van de training. Dan krijg je van ons een judopakje dat je kan lenen tijdens de training.

Opgelet, om al onze leden een optimale begeleiding te geven worden groepen 1a en 1b beperkt in grootte. Als de groepen volzet zijn, dan plaatsen wij je op een wachtlijst en zullen wij je verwittigen wanneer er weer plaats is.

Initiaties voor groepen 1a en 1b zullen enkel in september/oktober en januari/februari doorgaan. Start initiaties op 8-01-2022.

Voor de andere groepen zijn er geen vaste instapmomenten, waardoor je tijdens elke training kan beginnen (behalve in juni, juli en augustus).

Indien je reeds ingeschreven hebt, zal je door ons gecontacteerd worden wanneer je kan starten in welke groep.

Contact

Algemeen e-mailadres: info@judoclubedo.be

Voor meer specifieke contacten of telefoonnummers, kijk even op de pagina van het bestuur of van de lesgevers.

Wanneer trainen wij?

Zie Trainingsuren en -locatie .

Er is geen training op feestdagen, tijdens de zomervakantie en bij speciale gelegenheden.

Data:

  • 5 & 6 november 2021 (Judoweekend)

  • 24 & 25 december 2021

  • 31 december 2021

Wat is judo?

Judo is een leuke en veilige sport voor alle leeftijden. Het is vooral weldadig voor kinderen door het verbeteren van de algemene fitheid, de coördinatie, het respect voor anderen, het zelfvertrouwen, de discipline, en nog zoveel meer. Judo is een zelfverdedigingssport uit Japan die ontwikkeld werd door Jigoro Kano. Judo betekent letterlijk "zachte weg". Hiermee wordt bedoeld dat je in judo altijd van de kracht en van de bewegingsrichting van je tegenstander gebruik moet maken. Met andere woorden, met een minimale inspanning het maximale resultaat bereiken. Meer informatie over judo, kan je onder andere vinden op Wikipedia.

Laatste nieuws

September 2021

Start nieuw seizoen in Sportcentrum Bart Swings

Zomer 2021

Coole jeugdclub 'Zilver'

26/06/2021

Mini "clubkampioenschap" tijdens de laatste training

20/09/2020

Zwarte gordel voor Lotte Vandevoort

Het andere nieuws van het lopende seizoen vind je op Seizoen 2020 - 2021.

Het nieuws van de voorgaande seizoenen vind je op Nieuws.