ABOUT US

La March for Science Girona és un conjunt de voluntaris que en solidaritat amb les March for Science que es faran en més de 250 ciutats de tot el món organitza les activitats en la ciutat de Girona.

Cada marxa satèl·lit està organitzada de forma independent, però totes elles s'uneixen sota uns els principis i objectius compartits. Per a una llista completa, podeu visita la nostra plana de marxes satèl·lit. Estem orgullosos de tenir un satèl·lit de març aquí a Girona.

L'objectiu del moviment de March for Science és posar la ciència al servei públic de la societat i de la política. La organització nacional estable ubicada als EEUU, declarà que te com objectiu fomentar manifestacions per a la defensa dels valors compartits i per prendre accions específiques, incloent l'enfortiment dels llaços entre els científics i el públic, la participació en l'educació científica, la lluita contra la discriminació en les nostres institucions i les nostres comunitats, i insistint davant els seus legisladors que cal proposar i aplicar polítiques basades en l'evidència.

La Marcha per la Ciència de Girona comparteix aquest valors i sense ser una organització, de forma voluntària organitza Taules rodones en les que es fomenten aquest objectius donant com un dels objectius prioritaris, justament la necessitat de fomentar les polítiques basades en l'evidència científica.

Per més informació podeu consultar:

Podeu contactar amb nosaltres a l'adreça info@gromarch.org