Prins Gian I en Prinses Angela 

 

Afgelopen zaterdag 18 november is in onze residentie zaal Heidehof de 60e regent van het land van de Keijepaol onthuld. Dit jaar zal er carnaval gevierd worden onder leiding van zijne dorstlustige hoogheid Prins Gian I (Vergeer) en Prinses Angela (van de Ven). 

 

Prins Gian is 43 jaar en woonachtig aan de Eggendreef in buurtschap “D’n Hooidreef”. Hij is geboren en getogen in Someren-Heide en is de kleinzoon van Prinses Mien van den Tillaar (van de KBO 2002), zoon van Huub en Mien Vergeer en broer van Merel, Irma en Monique. Prins Gian I woont samen met Prinses Angela. Zij is 42 jaar en is geboren in Geldrop en getogen in Someren. Zij is de dochter van Sjaak en Hanneke van de Ven, bonusdochter van Louis en zusje van Bjorn. Samen zijn ze de trotse ouders van Vince (15), Mick (13) en Fem (11).  

 

Prins Gian I is werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij Leenen Transport in Someren. Prinses Angela is directiesecretaresse bij IJK (onderdeel van HR-dienstverlener Driessen Groep) in Helmond.   

 

Prins Gian I heeft als hobby’s voetbal en dan als fanatieke jeugdtrainer/coach van de jo17 van SVSH en fan van PSV. Niet vies van een potje bier drinken met zijn kameraden en tijdens “die Heise Bierfesten” is hij trouwe aanhanger van de Witte Schut.

Prinses Angela is ook trouwe supporter van het jeugdvoetbal bij SVSH, ze houdt van shoppen, lekker eten, ze is vrijwilligster van de schoolbibliotheek en lid van gymclub Zofit. 

 

Prins Gian I zal regeren onder de lijfspreuk: 

 

Ik zwaai de skepter, jullie heffen het glas…dit jaar vieren we carnaval vol gas!