Boerenbruidspaar Patty & Mike


Het 22ste boerenbruidspaar van de Keijepaol is 22 jaar oud!

De Keijepaol heeft dit jaar weer een jubileum te vieren, ze vieren dit jaar de 22ste boerenbruiloft. Gisteren is tijdens een gezellig en goedbezocht prinsenbal het 22ste boerenbruidspaar uit een taart tevoorschijn getoverd.

En is het niet prachtig dat de commissie een boerenbruidspaar heeft gevonden dat geboren is in het jaar van de eerste boerenbruiloft?

De 22-jarige bruid is Patty Verhees, zij woont samen in de Michelslaan met Alex Kaerts. Zij is afgestudeerd in de richting Management Economie en Recht. Ze studeert nu verder om de lerarenbevoegdheid in economie en bedrijfseconomie te behalen. Ze heeft een bijbaan bij Different Doors als administratief medewerkster. Haar grote hobby is korfbal bij Dakos. Als dochter van ex-prins en reserveraadslid Peter Verhees en petekind van kapelaan Frans is zij geen onbekende bij de carnavalsvereniging.

De eveneens 22-jarige bruidegom is Mike van de Moosdijk, Hij woont bij zijn ouders aan de Brinkweg. Zijn vriendin is Karlijn Aarts uit Heusden. Mike volgt de opleiding commerciƫle economie aan het Fontys te Tilburg. Zijn hobby is voetbal, hij speelt in het vaandelteam van SVSH. Mike heeft maar liefst 2 bijbaantjes, hij werkt namelijk bij beeldenmarkt Jeuken en bij online-marketing-bureau Gonect.

Na de bekendmaking van het boerenbruidspaar werd de boerenbruiloftscommissie blij verrast met de bekendmaking van Prins Hans de tweede. Prins Hans is actief lid van de commissie, zijn uitverkiezing gaat dit jaar extra bijzonder maken!!!