Google Keresőmarketing. Seo linképítő weboptimalizálás

Aktuális SEO tartalommarketing tuninggal: LAPTOP AKKUMULÁTOR SZERVIZ

    Favorit website: http://ungparty.net/marketing/keresomarketing-google/

Honlapoptimalizálás és Google keresőmarketing. Weboptimalizálás + linképítés = SEO. - Weboldal helyezésének javítása a keresőtalálati rangsorban (SERP). Legális online marketing eljárások szakértőtől.

seo google keresőmarketing
Organikus optimalizálás, linkprofil építés. Kapcsolat: szakmai tanácsadás, keresőmarketing megbízás, linképítés >>

Mi a keresőmarketing?

A keresőmarketing tevékenység lényege az, hogy keresőtalálatok befolyásolásával piaci pozíciót szerzünk weboldalak számára és a mögöttük álló vállalkozások számára. Vizsgáljuk ezt meg részletesebben is.

SEM: Google keresőmarketing. Mit csinál a szakértő?

A marketing a leggyorsabban fejlődő üzleti ágazatok közé tartozik, az internet meg éppenséggel számos új marketing-ágazat felfutását eredményezte. A weben hemzseg az onlinemarketing. Ezeknek átfogó neve az online marketing, amely számos egymástól eltérő tevékenység gyűjtőneve. Ezek egyike a keresőmarketing, amely a keresőtalálatok speciális speciális felhasználásával igyekszik valamely személy, csoport, vállalkozás számára népszerűséget, ismertséget, termék vagy szolgáltatás számára piacot szerezni. Ez a sajátos mód a keresőtalálatok felhasználása, illetve a befolyásolásuk révén szerzett üzleti előny. A kereső-marketing-szakértők választhatnak, hogy a fontos honlapot a fizetett linkekkel teszik népszerűvé vagy igyekeznek az organikus találatok közt élmezőnybe vinni oldalukat. Ez utóbbi keresőoptimalizálással érhető el. Gyakori a két eljárás egyidejű alkalmazása. Ott vannak továbbá a közösségi oldalak: az ezeken való szereplés leginkább akkor sorolható a kereső marketing körébe, ha mondjuk egy adott termék profiloldala a keresőtalálatok közt előkelő helyre kerül és érdeklődők sokaságát vonzza. 

Weboldalak Google helyezésésének Keresőoptimalizálása

Seo keresőmarketing munkát végző szakértő

A marketingtevékenységek között a keresőoptimalizálás különleges helyet foglal el. Összetett, bonyolult, munkaigényes folyamat. Vannak mechanikusan végezhető eljárások (- ezek egyre kevésbé vezetnek eredményre, mert a Google keresőalgoritmusai kiszűrik és megbüntetik az így optimalizált weboldalt). És vannak saját stratégiát követő kreatív módszerek - újabban ezek sikeresnek mutatkoznak. Én - BDK, aki eredményes SEO-mester hírében állok - ezt a válfaját művelem, kiterjedt saját webrendszeremre alapozva. Az optimalizációs projektek számára minden alkalommal külön, egyedi rendszert építek, nem használok sem idegen webhelyeket, sem másolt szövegeket (a Google nem tolerálja a copy-paste schmitt-módszert), messzemenő változatosságra törekszem mind az egyedi linkszövegek, mind kontextus kiépítése területén. Keresőmarketing projektjeim több lábon állnak (több összetevőből épülnek fel), így akkor is meglehetős biztonsággal működnek, ha valamelyik részmegoldásom esetleg nem teljesíti a hozzá fűzött elvárásokat. Ez természetesen folyamatos munkát, kitartás, szakismeretet igényel. 

Honlap-otimalizálás - SEO

Más: (az oldal alsó traktusában: aktuális és korábbi SEM-projektjeim)

A keresőoptimalizálás maga is több részágazatból tevődik össze. Lényeges kiindulási feltétel, hogy a honlapok tartalmát és szerkezetét a Google elvárásaihoz kell igazítani ahhoz, hogy valamely témakörben egyes keresőszavakra nézve a találati listákon jól szerepeljen. Ez 25-30 keresési szempont érvényesítésével érhető el. Kimondva ez nem is látszik nehéz feladatnak, de aki próbálta már, tudja, mire vállalkozik az, aki könnyelműen elhatározta, hogy márpedig valóban minden kritériumnak eleget tevő, kulcsszavak szerint egyesével optimalizált keresőbarát honlapot készít - akkor hol van még a linképítés, ami még ennél is sokkal komplexebb feladat és igazán alapos körültekintést igényel. A szakszerűtlenül végzett ez irányú erőfeszítések inkább okozhatnak kár, mint hasznot, a értéktelen, "gagyi linkek" rontanak a támogatni kívánt weboldal presztizsén.

Webtámogatás - Linképítés

Minőségi weboldalakról hivatkozni minőségi weboldalra: természetesen ez a legjobb. Amennyiben a SEO-mester nem rendelkezik ilyennek, akkor nemigen van más megoldása: vagy idegen honlapokkal kell dolgoznia (pl, regisztrálni linkkatalógusokban) vagy magának kell létrehoznia az értékes linket küldő weboldalak hálózatát. Első módszer sux, így marad a második. De tudjuk: előtte még magát a az előre juttatni kívánt weblapot optimizáltuk fényesre! Ha a támogatott honlap már elég jó, tartalma minőségi, szerkezete keresőbarát, no, akkor kezdődhet a linkhálózat tényleges kiépítése, hogy aztán: Google top10 - keresőmarketing siker az első oldalra kerülés


A marketingtevékenységként értelmezett honlap-optimalizálás vagy keresőoptimalizálás (SEO vagy weboptimalizálás) elsődleges célja az, hogy egy adott honlap egy adott keresőkérdésre minél jobb helyezést érjen el a találatok közt. A Google-helyezések javítása mellett cél a weboldal presztizsének növelése is.

Honlapok optimalizálását, előbbre juttatásukat a Google-listákon kedvező áron vállalom, írjon, vagy >> üzenjen részletek: Honlap-SEO - nem vállalok olcsón munkát, mert azt gondolom, hogy mind a szakértelmet, mind a napi akár több órányi kreatív tevékenységet, mind a 15 év munkájával felépített saját webrendszer "szolgáltatását" meg kell fizetni. Nem vállalok továbbá gagyi honlapokat sem.

Alapfogalmak - mi a keresőmarketing?

Az interneten folyó online üzleti tevékenységek egyik speciális ága az ún. laptop google keresőmarketing. A kifejezés több működési területet összefoglaló gyűjtőfogalom. A keretébe sorolható legfőbb  tevékenység a keresőoptimalizálás, továbbá a fizetett keresési találatok és listák alkalmazása, a linkmarketing és más szerteágazó online működési terület. Maga a keresőoptimalizálás (SEO) célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el a normál találatok közt a honlap üzemeltetője által fontosnak tartott keresőkifejezésekre. Általában normál (vagy organikus) találatoknak azokat a keresők által kilistázott találatokat nevezzük, amelyeket fizetéssel nem befolyásoltak, csupán a keresőmotorok belső logikája alapján kerültek a találati lista adott helyére. A keresőoptimalizálás két fő iránya a belső (a) és a külső (b) SEO-munka: az előbbi keretében magát az oldalt tesszük minél alkalmasabbá arra, hogy adott keresésekre jó helyezést érhessen el (belső struktúra, formális és érdemi tartalom, valid forráskód), az utóbbi során külső erőforrásokat veszünk igénybe, azaz más webhelyek felhasználásával érünk el (építünk) az oldal számára minél hatékonyabb támogatottságot - ez elsősorban az adott oldalra küldött linkek formájában valósul meg. A linkek száma fontos, azaz célszerű minél több oldalról linket irányítani a támogatott webhelyre - de legalább olyan fontos az is, hogy milyen oldalakról jönnek ezek a linkek. Éppen ezért gyakran egy komplett támogatói háttér felépítésére is szükség van, ennek hiányában sikeres google-net keresőmarketing munka nem végezhető

Aktuális SEO-Google projektek:

Alkatrészáruház - laptop akkumulátor csere, javítás, szerelés

laptop akkumulátor - notebook javítás
A budapesti laptopszervíz szaküzlete minden hordozható számítógéphez forgalmaz akkumulátorokat, billentyűzet gombokat, töltő adaptereket. Gyorsan végeznek kijelző cserét is, sőt a helyben beszerzett monitorokat, akkut, klaviatúrát ingyenesen szerelik be a notebook készülékbe. Alkatrészek kaphatók Asus, HP, MSI, Dell és más típusokhoz, a szerviz márkafüggetlen.


Marketing-SMS tömeges küldése

sms marketing - tömeges sms kampány
A marketing célú tömeges SMS küldés gyakorlatilag egyidejűleg és tömegével történik a különböző mobilhálózatokon működő buta okos telefonokra, ehhez kell a megfelelő szoftver- és hardvertámogatás. A feladat ugyanis jelentős erőforrást igényel, több százezres vagy milliós nagyságrendnél jelentős szerverteljesítmény szükséges a biztonságos sms-továbbításhoz, amelyet általában Gateway rendszerbe állított felhőszerver-háttérrel oldanak meg a szolgáltatók. Az SMS-kampány az ár/érték arány tekintetében a mobilmarketing módszerek leghatékonyabbika. Vegye igénybe sms-kampányhoz a gateway rendszert.


Teraszbeépítés, medencefedés, pergola

növények elhelyezése télikertben

Télikert kialakítása teraszbeépítéssel gyógynövények és zodiákumok elhelyezésére. Kert építés

 • Melyek a Télikertben teleltethető szobanövények?

A pánikbetegség és más viselkedészavarok

Előfordult már veled, hogy nem mertél átmenni egy biztonságos hídon? Hogy nem mertél felállni a mozgólépcsőre, amelyen pedig ezrek közlekednek naponta? Rémültél már meg liftben, amikor rád zárult az ajtó? Féltél már biztonságosan elzárt póktól?  

Ha igen, akkor valószínűleg tudod, mi a pánikbetegség. Főleg, ha az előzetes szorongáson túl igazi félelmi rohamod is volt: szívdobogás, izzadás, émelygés, légszomj... Ezek bizony a pánikbetegség tünetei. Kezelésre van szükséged, ha nem akarod, hogy életed a pánikhelyzetek elkerüléséről szóljon.

Új Google keresőmarketing projektem az agorafóbiával és a pánik más betegségeivel foglalkozó weboldal támogatására irányul.

 • Seo Online póker kaszinó budapest public relations írás
 • Pánikterápia - az agorafóbia tüneteinek kezelése


Vállalkozások Ukrajnában - Krízishelyzetek megoldása

Jelenleg az ukrajnai gazdasági krízishelyzetekre megoldást kínáló kárpátaljai vállalkozás honlapjának keresőmarketing-projektjét építem. E helyről magára a projektoldalra még nem hivatkozom, saját támogató oldalaim közül néhány (amelyek rész vesznek 2014-es válságkezelő és krizishelyzetet megoldó keresőmarketing munkámban)

 • Sikeres cégalapítás Ukrajnában, transzferár krízis-megoldások
 • Jogi védelem, képviselet Ukrajnában
 • Ukrán ügyvédi iroda segítsége krízishelyzetekben

Korábbi SEO-munkáim (szükség szerint utólag átnevezett linkekkel)

Betonvágás - Betonfúrás. Falvágás - falfúrás

Ipari kémény - Gyűjtőkémény - Kéménybélelés

- minden, ami a kémény-technikával összefügg. Ügyfelem cége kémények építésével, javításával, karbantartásával foglalkozik, profilja az ipari és központi kéményekre is kiterjed. Fűtési szezonban is vállalják a gyűjtőkémények egyéni kéményre való cseréjét (kiváltás), szakszerűen végeznek kéménybélelést és más felújítási munkálatokat. (A kémények bélelés pl. azért fontos, mert a kondenzanyag megrongálja a kürtő belső falát, a burkolat (vakolat) visszapereghet, szűkítve vagy elzárva a gázcsatornát, illetve gázszivárgás keletkezhet - mindkettőnek életveszélyesek a következményei. A gyűjtőkémények egyénire való cseréjét szintén egészség- és életvédelmi okok indokolják: az egymás fölött elhelyezkedő lakások közös kéményében (ez a gyűjtőkémény) az égéstermékek visszaáramlása történhet, ami fulladást, mérgezést okozhat.) 


  Az optimalizálás során készült külön oldalak   A támogatott oldalak:
   
mlm marketing - tömeges sms
   Blog: Google honlap optimalizálás
Marketing laptop akku szerviz
   
 A honlapoptimalizálásba bevont főbb oldalak és blogok  Néhány poszt - Friss linkek

Blogok:

 


Kreatív ügyességi játékok


A céloldal támogatása érdekében építendő webrendszert egy korábban már alkalmazott, itt most tovább finomított hosszú távú stratégia alapján hozom létre. Részletek: Kreatív stratégiai játékok

 A munka során készült külön oldalak
 A munka során írt fontosabb posztok
 • Kreatív játék, játékmarketing - reklámoldal
 • Kreatív ügyességi játékok munkaoldal 1
 • Társasjáték - társas játékok munkaoldal 2
 • Kreatív ügyességi játékok - nyilvántartó 1
 • Kreatív társas játékok nyilvántartó 2
 • Kreatív sms kampánystratégia - tömeges sms - stratégiaoldal

A munkába bevont blogok és nagyobb rendszerek
  EgyébTranszferár nyilvántartás

Én legalábbis így jártam egy annak a transzferár nyilvántartás nevű oldalnak az optimalizálása során, amelyet a Google találati lista 12. helyéről két hónap alatt a 3-ra sikerült felhoznom. Ehhez nemcsak már meglévő korábbi két transzferár-blogomat használtam fel, hanem számos segédoldalt is készítettem, és ezeket is folyamatosan optimalizáltam, hogy minél erősebbek, a Google által értékeltek legyenek és ezáltal minél erősebb legyen a link, amelyet róluk küldök a céloldalra. Természetesen felhasználtam saját (irodalmi és egyéb) oldalaimat, blogjaimat, közülük néhányat, amelyek eleve hasonló célból jöttek létre (korábbi SEO-versenyekben való részvételem és baráti vagy saját oldalak támogatása), teljes egészében a transzferár-téma alá rendeltem. Több blogomba külön posztot írtam a témában, hogy az onnan küldött link lehetőleg hatékony legyen.

Alább felsorolom az adott munka során készített vagy felhasznált oldalakat, illetve az írt posztokat.

Frissítés: 9 havi megbízatás után a munkám véget ért, így egyes linkeket megváltoztattam, alább már nem az eredeti, hanem a módosított adatok találhatók

 A munka során készült külön oldalak
 Felhasznált korábbi sms marketing oldalak

Transzferárak 2013

Mint ismeretes, a 2012 január 1-jétől hatályba lépő adóváltoztatások számos új elemmel bővítették a kapcsolt vállalkozások illetve a transzferárazás kérdéskörét. Ilyenek például

a társasági adótörvény változásai

Fontos tudni, hogy a Magyarországon kívüli fióktelepekre vonatkozóan megszűnik a transzferár nyilvántartási kötelezettség. A belföldi illetőségű adózó fióktelepe és külföldi kapcsolt vállalkozások között létrejött ügyletek esetében tehát nem kell adóalap-módosítást végezni, illetve transzferár nyilvántartást készíteni, amennyiben a szokásos piaci ártól eltérő árakat alkalmaznak a felek. Az egyetlen kitétel hogy a belföldi illetőségű adózó fióktelep, olyan egyezményes országban található, ahol az egyezmény mentesíti a magyarországi adózás alól a fióktelep külföldön adóztatható jövedelmét.

Továbbra sem mentesül a nyilvántartás készítési, illetve adóalap módosítási kötelezettség alól az adózó külföldi fióktelepe, illetve külföldi vállalkozó és belföldi telephelye közötti tranzakció.

Alultőkésítési szabály: A 2011-es alultőkésítési szabály értelmében, amennyiben az adózó nem pénzügyi intézménnyel szemben fennálló kötelezettségei, melyek esetében az adóévben kamatot számolt fel, meghaladja a saját tőke háromszorosát, köteles adóalapot módosítani. Az 2012. január 1-től a kötelezettségek számítása során figyelembe kell venni a kapcsolt vállalkozással fennálló kamatmentes, vagy nem piaci mértékű kamatot felszámító – ahol az piaci kamat és ténylegesen fizetett kamat különbözetével az adózó csökkenti az adózás előtti eredményét – kölcsönöket is.

Az adózás rendjéről szóló törvény változásai

Mulasztási bírság változása: Amennyibe az adózó a határidőre – adóévet követő 150. nap – nem készíti el a nyilvántartást, vagy a nyilvántartás hiányos, akkor az adózó mulasztási bírsággal sújtható. A korábbi években ez 2 millió forintig terjedhetett és nyilvántartásonként (összevont nyilvántartásonként) szabhatta ki az adóhatóság. Az új szabályok figyelembevételével az első transzferárral kapcsolatos jogsértés esetében a mulasztási bírság összege változatlan. Ismételt jogsértéssel esetén az adózó nyilvántartásonként akár 4 millió forintig terjedő mulasztási bírsággal sújtható, valamint ugyanazon nyilvántartást érintő többszöri mulasztás esetében a bírság összege elérheti az első esetben kiszabott bírság összegének nyolcszorosát.

Transzferár nyilvántartás nyelve: A korábbi esetekben nem volt szükséges szakfordítást készíteni abban az esetben ha a nyilvántartás nem magyar nyelven készítette az adózó. Az új törvény értelmében, abban az esetben ha az adózó a nyilvántartását nem magyar, angol, francia vagy német nyelven készítette el akkor az adóhatóság felhívására köteles annak (vagy kijelölt részeinek) magyar szakfordítását elkészíttetni a megadott határidőn belül.

22/2009. évi PM rendelet változásai

Bővült a transzferár nyilvántartás készítési kötelezettség alá nem eső kapcsolt vállalati tranzakciók köre. Az PM rendelet változásainak értelmében a következő kapcsolt vállalatok menetsülnek:

 • a belföldi illetőségű adózó egyezményes országban lévő fióktelepének más országokban található kapcsolt vállalkozásokkal kötött tranzakcióira vonatkozóan, feltéve, ha az egyezmény mentesíti a magyarországi adózás alól a fióktelep külföldön adóztatható jövedelmét [Tao. 18. § (8) ]
 • az olyan kapcsolt vállalati ügyletek esetében, amelyek szokásos piaci árát az állami adóhatóság határozatban megállapította, a határozat érvényességének idejére
 • a nem főtevékenységhez kapcsolódó, független vállalattól igénybe vett szolgáltatásnyújtás, termékértékesítés esetén, amennyiben azt változatlan összegben terhelik tovább a kapcsolt vállalkozásra
 • ingyenes pénzeszköz-átadás
 • az 50 millió forintot meg nem haladó ügyletek esetében, amennyiben azok szokásos piaci ára az 50 millió forintot nem haladja meg a szerződés megkötésétől az adóév utolsó napjáig terjedő időszakban

Alacsony hozzáadott értékű, csoporton belüli szolgáltatások nyilvántartásának bevezetése

Az PM rendelet legnagyobb újítása az alacsony hozzáadott értékű, csoporton belüli szolgáltatások nyilvántartásának fogalmának bevezetése volt.

Azon kapcsolt vállalati ügyletek minősülnek alacsony hozzáadott értékű, csoporton belüli szolgáltatásnak, melyek a kapcsolt vállalkozások közötti alacsony kockázattal járó, rutinjellegű, nem főtevékenységhez kapcsolódó szolgáltatások, az a PM rendeletben meghatározott értékhatárt nem haladják meg, és az igénybe vevő számára gazdasági vagy üzleti értékkel bírnak. A PM rendelet 1. számú melléklete TESZOR kódok szerint behatárolja ezen szolgáltatások körét.

Az értékhatár egy hármas feltételrendszerre épül, melyet a nyilvántartást készítő szempontjából kell vizsgálni. Az ügylet értéke a 150 millió forintot nem haladhatja meg a vizsgálat tárgyát képező adóévben, és nem haladhatja meg a szolgáltatást nyújtó fél adóévi nettó árbevételének 5%-át, valamint a szolgáltatást igénybe vevő fél adóévi üzemi költségeinek és ráfordításainak 10%-át.

Amennyiben a kapcsolt vállalati ügylet megfelel a fenti értékhatárnak és százalékoknak, abban az esetben az adózó a korábbi egyszerűsített nyilvántartásnak megfelelő tartalommal készítheti el az alacsony hozzáadott értékű, csoporton belüli szolgáltatások dokumentációját.

A PM rendelet további feltételeket is megfogalmaz, miszerint a nyilvántartás a költség jövedelem módszerrel kell elkészíteni, és az alkalmazott haszonkulcsnak a 3%-tól 7%-ig terjedő tartományon belül helyezkedik el. Amennyiben az alkalmazott haszonkulcs ezen tartomány kívül helyezkedik el, akkor az érintett szolgáltatások esetében az adózó összehasonlító adatokkal köteles alátámasztani a kapcsolt vállalati ügylet szokásos piaci jellegét. Tovább, amennyiben az adózó független félnek nyújtott, vagy független féltől vett igénybe az adóévben – vagy azt megelőző két adóévben – hasonló típusú alacsony hozzáadott értékű, csoporton belüli szolgáltatást, és megállapítható, hogy a fent említett tartományon belüli haszonkulcs alkalmazása a szokásos piaci ártól eltérő megállapításra vezetne, akkor az adó nem jogosult ilyen keresőmarketing nyilvántartás készítésére.

A PM rendeletben szereplő módosítások alkalmazhatóak a 2011. adóévi adókötelezettséghez kapcsolódó nyilvántartási kötelezettség teljesítésére is, feltéve, hogy a nyilvántartás elkészítésének határideje nem korábbi, mint a PM rendelet hatályba lépésének napja, azaz 2012. január 1-je.

A hivatkozott rendelet teljes szövege a 2012-re vonatkozó változások jelölésével itt érhető el:

Transzferár - Törvényi szabályozás - 2012-es változások

Kereső marketing és weboptimalizálás 2014. Kulcsszavas keresőkérdések és adekvát válaszo már a találati lista description szövegében. Laptop javítás - szerviz Budapest. Akkumulátor töltés. Optimális Google keresomarketing megoldások igényeseknek.

Comments