Google Keresőmarketing. Seo linképítő weboptimalizálás

Keresőmarketing tanácsadás ingyen - SEO tippek

33 ingyenes Seo tipp a PR-cikkes linképítésről és a szemantikus honlap optimalizálásről kezdő keresőmarketing szakembereknek röviden.

    Favorit website: http://ungparty.net/marketing/keresomarketing-google/

Honlap optimalizálás és Google keresőmarketing eszközök. Weboptimalizálás + linképítés = SEO. - Weboldal helyezésének javítása a keresőtalálati rangsorban (SERP). Legális online marketing eljárások szakértőtől. Első helyre kerülés: trükkök, fortélyok.

seo google keresőmarketing
Organikus optimalizálás, linkprofil építés. Kapcsolat: szakmai tanácsadás, keresőmarketing megbízás, linképítés >>

Mi a keresőmarketing?

A keresőmarketing tevékenység lényege az, hogy keresőtalálatok befolyásolásával piaci pozíciót szerzünk weboldalak számára és a mögöttük álló vállalkozások számára. Vizsgáljuk ezt meg részletesebben is.

SEM: Google keresőmarketing. Mit csinál a szakértő?

A marketing a leggyorsabban fejlődő üzleti ágazatok közé tartozik, az internet meg éppenséggel számos új marketing-ágazat felfutását eredményezte. A weben hemzseg az onlinemarketing. Ezeknek átfogó neve az online marketing, amely számos egymástól eltérő tevékenység gyűjtőneve. Ezek egyike a keresőmarketing, amely a keresőtalálatok speciális speciális felhasználásával igyekszik valamely személy, csoport, vállalkozás számára népszerűséget, ismertséget, termék vagy szolgáltatás számára piacot szerezni. Ez a sajátos mód a keresőtalálatok felhasználása, illetve a befolyásolásuk révén szerzett üzleti előny. A kereső-marketing-szakértők választhatnak, hogy a fontos honlapot a fizetett linkekkel teszik népszerűvé vagy igyekeznek az organikus találatok közt élmezőnybe vinni oldalukat. Ez utóbbi keresőoptimalizálással érhető el. Gyakori a két eljárás egyidejű alkalmazása. Ott vannak továbbá a közösségi oldalak: az ezeken való szereplés leginkább akkor sorolható a kereső marketing körébe, ha mondjuk egy adott termék profiloldala a keresőtalálatok közt előkelő helyre kerül és érdeklődők sokaságát vonzza. 

Weboldalak Google helyezésésének Keresőoptimalizálása

Seo keresőmarketing munkát végző szakértő

A marketingtevékenységek között a keresőoptimalizálás különleges helyet foglal el. Összetett, bonyolult, munkaigényes folyamat. Vannak mechanikusan végezhető eljárások (- ezek egyre kevésbé vezetnek eredményre, mert a Google keresőalgoritmusai kiszűrik és megbüntetik az így optimalizált weboldalt). És vannak saját stratégiát követő kreatív módszerek - újabban ezek sikeresnek mutatkoznak. Én - BDK, aki eredményes SEO-mester hírében állok - ezt a válfaját művelem, kiterjedt saját webrendszeremre alapozva. Az optimalizációs projektek számára minden alkalommal külön, egyedi rendszert építek, nem használok sem idegen webhelyeket, sem másolt szövegeket (a Google nem tolerálja a copy-paste schmitt-módszert), messzemenő változatosságra törekszem mind az egyedi linkszövegek, mind kontextus kiépítése területén. Keresőmarketing projektjeim több lábon állnak (több összetevőből épülnek fel), így akkor is meglehetős biztonsággal működnek, ha valamelyik részmegoldásom esetleg nem teljesíti a hozzá fűzött elvárásokat. Ez természetesen folyamatos munkát, kitartás, szakismeretet igényel. 

Honlap-otimalizálás - SEO

Más: (az oldal alsó traktusában: aktuális és korábbi SEM-projektjeim)

A keresőoptimalizálás maga is több részágazatból tevődik össze. Lényeges kiindulási feltétel, hogy a honlapok tartalmát és szerkezetét a Google elvárásaihoz kell igazítani ahhoz, hogy valamely témakörben egyes keresőszavakra nézve a találati listákon jól szerepeljen. Ez 25-30 keresési szempont érvényesítésével érhető el. Kimondva ez nem is látszik nehéz feladatnak, de aki próbálta már, tudja, mire vállalkozik az, aki könnyelműen elhatározta, hogy márpedig valóban minden kritériumnak eleget tevő, kulcsszavak szerint egyesével optimalizált keresőbarát honlapot készít - akkor hol van még a linképítés, ami még ennél is sokkal komplexebb feladat és igazán alapos körültekintést igényel. A szakszerűtlenül végzett ez irányú erőfeszítések inkább okozhatnak kár, mint hasznot, a értéktelen, "gagyi linkek" rontanak a támogatni kívánt weboldal presztizsén.

Webtámogatás - Linképítés

Minőségi weboldalakról hivatkozni minőségi weboldalra: természetesen ez a legjobb. Amennyiben a SEO-mester nem rendelkezik ilyennek, akkor nemigen van más megoldása: vagy idegen honlapokkal kell dolgoznia (pl, regisztrálni linkkatalógusokban) vagy magának kell létrehoznia az értékes linket küldő weboldalak hálózatát. Első módszer sux, így marad a második. De tudjuk: előtte még magát a az előre juttatni kívánt weblapot optimizáltuk fényesre! Ha a támogatott honlap már elég jó, tartalma minőségi, szerkezete keresőbarát, no, akkor kezdődhet a linkhálózat tényleges kiépítése, hogy aztán: Google top10 - keresőmarketing siker az első oldalra kerülés


A marketingtevékenységként értelmezett honlap-optimalizálás vagy keresőoptimalizálás (SEO vagy weboptimalizálás) elsődleges célja az, hogy egy adott honlap egy adott keresőkérdésre minél jobb helyezést érjen el a találatok közt. A Google-helyezések javítása mellett cél a weboldal presztizsének növelése is.

Honlapok optimalizálását, előbbre juttatásukat a Google-listákon kedvező áron vállalom, írjon, vagy >> üzenjen web-seo-tippek honlapról részletek: Honlap-SEO - nem vállalok olcsón munkát, mert azt gondolom, hogy mind a szakértelmet, mind a napi akár több órányi kreatív tevékenységet, mind a 15 év munkájával felépített saját webrendszer "szolgáltatását" meg kell fizetni. Nem vállalok továbbá gagyi honlapokat sem.

Alapfogalmak - mi a keresőmarketing?

Az interneten folyó online üzleti tevékenységek egyik speciális ága az ún. honlap google keresőmarketing. A kifejezés több működési területet összefoglaló gyűjtőfogalom. A keretébe sorolható legfőbb  tevékenység a keresőoptimalizálás, továbbá a fizetett keresési találatok és listák alkalmazása, a linkmarketing és más szerteágazó online működési terület. Maga a keresőoptimalizálás (SEO) célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el a normál találatok közt a honlap üzemeltetője által fontosnak tartott keresőkifejezésekre. Általában normál (vagy organikus) találatoknak azokat a keresők által kilistázott találatokat nevezzük, amelyeket fizetéssel nem befolyásoltak, csupán a keresőmotorok belső logikája alapján kerültek a találati lista adott helyére. A keresőoptimalizálás két fő iránya a belső (a) és a külső (b) SEO-munka: az előbbi keretében magát az oldalt tesszük minél alkalmasabbá arra, hogy adott keresésekre jó helyezést érhessen el (belső struktúra, formális és érdemi tartalom, valid forráskód), az utóbbi során külső erőforrásokat veszünk igénybe, azaz más webhelyek felhasználásával érünk el (építünk) az oldal számára minél hatékonyabb támogatottságot - ez elsősorban az adott oldalra küldött linkek formájában valósul meg. A linkek száma fontos, azaz célszerű minél több oldalról linket irányítani a támogatott webhelyre - de legalább olyan fontos az is, hogy milyen oldalakról jönnek ezek a linkek. Éppen ezért gyakran egy komplett támogatói háttér felépítésére is szükség van, ennek hiányában sikeres google-net keresőmarketing munka nem végezhető

Aktuális SEO-Google projektek:

Alkatrészáruház - laptop akkumulátor csere, javítás, szerelés

laptop akkumulátor - notebook javítás
A budapesti laptopszervíz szaküzlete minden hordozható számítógéphez forgalmaz akkumulátorokat, billentyűzet gombokat, töltő adaptereket. Gyorsan végeznek kijelző cserét is, sőt a helyben beszerzett monitorokat, akkut, klaviatúrát ingyenesen szerelik be a notebook készülékbe. Alkatrészek kaphatók Asus, HP, MSI, Dell és más típusokhoz, a szerviz márkafüggetlen.
 • Notebook akkumulátor minden laptop típushoz garanciával a márkafüggetlen szervizben


Marketing-SMS tömeges küldése

sms marketing - tömeges sms kampány
A marketing célú tömeges SMS küldés gyakorlatilag egyidejűleg és tömegével történik a különböző mobilhálózatokon működő buta okos telefonokra, ehhez kell a megfelelő szoftver- és hardvertámogatás. A feladat ugyanis jelentős erőforrást igényel, több százezres vagy milliós nagyságrendnél jelentős szerverteljesítmény szükséges a biztonságos sms-továbbításhoz, amelyet általában Gateway rendszerbe állított felhőszerver-háttérrel oldanak meg a szolgáltatók. Az SMS-kampány az ár/érték arány tekintetében a mobilmarketing módszerek leghatékonyabbika. Vegye igénybe sms-kampányhoz a gateway rendszert.
 • telefonos mobilmarketing szolgáltatás: sms kampány tartalom


Teraszbeépítés, medencefedés, pergola

növények elhelyezése télikertben

Télikert kialakítása teraszbeépítéssel gyógynövények és zoodiákumok elhelyezésére. Kert építés

 • Melyek a Télikertben teleltethető szobanövények?

A pánikbetegség és más viselkedészavarok

Előfordult már veled, hogy nem mertél átmenni egy biztonságos hídon? Hogy nem mertél felállni a mozgólépcsőre, amelyen pedig ezrek közlekednek naponta? Rémültél már meg liftben, amikor rád zárult az ajtó? Féltél már biztonságosan elzárt póktól?  

Ha igen, akkor valószínűleg tudod, mi a pánikbetegség. Főleg, ha az előzetes szorongáson túl igazi félelmi rohamod is volt: szívdobogás, izzadás, émelygés, légszomj... Ezek bizony a pánikbetegség tünetei. Kezelésre van szükséged, ha nem akarod, hogy életed a pánikhelyzetek elkerüléséről szóljon.

Új Google keresőmarketing projektem az agorafóbiával és a pánik más betegségeivel foglalkozó weboldal támogatására irányul.

 • Seo Online póker kaszinó budapest public relations írás
 • Pánikterápia - az agorafóbia tüneteinek kezelése


Vállalkozások Ukrajnában - Krízishelyzetek megoldása

Jelenleg az ukrajnai gazdasági krízishelyzetekre megoldást kínáló kárpátaljai vállalkozás honlapjának keresőmarketing-projektjét építem. E helyről magára a projektoldalra még nem hivatkozom, saját támogató oldalaim közül néhány (amelyek rész vesznek 2014-es válságkezelő és krizishelyzetet megoldó keresőmarketing munkámban)

 • Sikeres cégalapítás Ukrajnában, transzferár krízis-megoldások
 • Jogi védelem, képviselet Ukrajnában
 • Ukrán ügyvédi iroda segítsége krízishelyzetekben

Korábbi SEO-munkáim (szükség szerint utólag átnevezett linkekkel)

Betonvágás - Betonfúrás. Falvágás - falfúrás

Ipari kémény - Gyűjtőkémény - Kéménybélelés

- minden, ami a kémény-technikával összefügg. Ügyfelem cége kémények építésével, javításával, karbantartásával foglalkozik, profilja az ipari és központi kéményekre is kiterjed. Fűtési szezonban is vállalják a gyűjtőkémények egyéni kéményre való cseréjét (kiváltás), szakszerűen végeznek kéménybélelést és más felújítási munkálatokat. (A kémények bélelés pl. azért fontos, mert a kondenzanyag megrongálja a kürtő belső falát, a burkolat (vakolat) visszapereghet, szűkítve vagy elzárva a gázcsatornát, illetve gázszivárgás keletkezhet - mindkettőnek életveszélyesek a következményei. A gyűjtőkémények egyénire való cseréjét szintén egészség- és életvédelmi okok indokolják: az egymás fölött elhelyezkedő lakások közös kéményében (ez a gyűjtőkémény) az égéstermékek visszaáramlása történhet, ami fulladást, mérgezést okozhat.) 


  Az optimalizálás során készült külön oldalak   A támogatott oldalak:
   
mlm marketing - tömeges sms
   Blog: Google honlap optimalizálás
kereső marketing - pr tartalom




   
 A honlapoptimalizálásba bevont főbb oldalak és blogok  Néhány poszt - Friss linkek
 • transzferár, seo keresőmarketing - laptop alkatrész javítás, szerviz marketing
 • seo - ukrajnai  google kereső marketing
 • használt laptop szerviz - első hely

Blogok:

 
 • Sebességteszt: laptop szerviz budapest
 • Posztok:
 • Kéménybélelés, gyűjtőkémény, kémény
 • Pillangószív kéménybélelés
 • autóbérlés, betonvágás budapest


Kreatív ügyességi játékok


A céloldal támogatása érdekében építendő webrendszert egy korábban már alkalmazott, itt most tovább finomított hosszú távú stratégia alapján hozom létre. Részletek: Kreatív stratégiai játékok

 A munka során készült külön oldalak
 A munka során írt fontosabb posztok
 • Kreatív játék, játékmarketing - reklámoldal
 • Kreatív ügyességi játékok munkaoldal 1
 • Társasjáték - társas játékok munkaoldal 2
 • Kreatív ügyességi játékok - nyilvántartó 1
 • Kreatív társas játékok nyilvántartó 2
 • Kreatív sms kampánystratégia - tömeges sms - stratégiaoldal

A munkába bevont blogok és nagyobb rendszerek
  Egyéb

 • A kiterjesztett projekt kapcsolódó blogja Kreatív játék - ügyességi és logikai játékok
 • A projekt kiterjesztésre került társas játékok kifejezéssel: kreatív társas játékok


Transzferár nyilvántartás

Én legalábbis így jártam egy annak a transzferár nyilvántartás nevű oldalnak az optimalizálása során, amelyet a Google találati lista 12. helyéről két hónap alatt a 3-ra sikerült felhoznom. Ehhez nemcsak már meglévő korábbi két transzferár-blogomat használtam fel, hanem számos segédoldalt is készítettem, és ezeket is folyamatosan optimalizáltam, hogy minél erősebbek, a Google által értékeltek legyenek és ezáltal minél erősebb legyen a link, amelyet róluk küldök a céloldalra. Természetesen felhasználtam saját (irodalmi és egyéb) oldalaimat, blogjaimat, közülük néhányat, amelyek eleve hasonló célból jöttek létre (korábbi SEO-versenyekben való részvételem és baráti vagy saját oldalak támogatása), teljes egészében a transzferár-téma alá rendeltem. Több blogomba külön posztot írtam a témában, hogy az onnan küldött link lehetőleg hatékony legyen.

Alább felsorolom az adott munka során készített vagy felhasznált oldalakat, illetve az írt posztokat.

Frissítés: 9 havi megbízatás után a munkám véget ért, így egyes linkeket megváltoztattam, alább már nem az eredeti, hanem a módosított adatok találhatók

 A munka során készült külön oldalak
 Felhasznált korábbi sms marketing oldalak
 • Laptop service Transzferár nyilvántartás (unet) 3
 • Seo Betonvágás, autóbérlés, transzferár ubi seo
 • betomvágás Transzferár nps up seo
 • Kijelző szerviz  - laptop akkumuláttor töltő csere
 • notebook szerviz marketing - honlapoptimalizálás
 • Transzferár nyilvántartás bdk.hhrf php
 • Transzferár nyilvántartás uott t_n php
 • Betonvágás, autóbérlés, Transzferár uott seo.php
 • bdk.ungparty: Transzferár nyilvántartás






Comments