Yhdistyksen CD-projektit jatkuvat 2011!

Post date: Apr 27, 2011 4:41:55 PM

Kirkkonummen pannuleiristä paukahtaa ilmoille kaksi levyä, ja tällä palstalla raportoidaan projektien etenemisestä.

SPC aloitti viime lokakuussa uuden materiaalin työstön, vielä 4-5 kappaletta purkkiin ja levy on valmis!

SPC:n soittajat kertovat, että tuleva CD edustaa hyvin orkesterin nykytilaa; tuttua reipasta meininkiä uusia suuntauksia kaihtamatta. Osa materiaalista on hyvinkin erilaista kuin mihin pannujutuissa on totuttu. Levyllä kuullaan muitakin soittimia - SPC laventaa sointimaailmaansa. Toiminnan pääpaino kuitenkin hauskanpidossa ja hyvässä musiikissa!

Levyllä on muutama tuttu kappale, mm. Satu Jämsän sovitukset Work Songista ja Liber Tangosta (live 2008) sekä Antti Aholan sävellykset Tune I Know ja Sensitive Saguaro. Orkesterin rumpupallilta löytyy uusi sovittajanimi, joka on sovittanut mm. Pat Methenyn kappaleen Beat 70 ja myös jotain ihan muuta.

HOT STEELin levystä on puolet taltioituna, ja tämän orkesterin johtaminen ja kappaleiden sovitukset ovat täysin Satu Jämsän hyppysissä. HS:n levy on taattua Kirkkonummen Steel Band ry -laatua, joukossa todella upeita kappaleita, mm. Hotel California, Lady Madonna ja Dannyn tunnetuksi tekemä Rebecca. Entä miten pannuilla taittuu hevi? Hot Steel sen tietää.

SPC:n levy ilmestyy alkuvuodesta ja Hot Steelin keväällä 2011.