Minun historia

Halu auttaa! Se on vastaus kysymykseen mikä minut ohjasi hyvinvointialan yrittäjäksi.

Oma liikunnallisuus ja kilpaurheilun harrastus lajeina hiihto ja soutu olivat selkeä valinta opiskella liikunnanohjaajaksi. Neljä vuotta Pajulahden Urheiluopistossa evästi minut ohjaamaan erilaisia liikuntaryhmiä, joka ei kuitenkaan ollut "se oma juttu". Tuon opiskelun aikana sain kosketuksen hierontaan ja seuraava "steppi" olikin hakea Suomen Urheiluhierojaopistolle urheiluhierojalinjalle. Vuosi oli mahtava ja tiesin heti että tämä on se mitä olin etsinyt.
Tämän jälkeen aloitin yrittäjänä Hakunilan uimahallilla hierojana vuonna 1997.

Elämä opetti kovan käden kautta ja sairastuin työuupumukseen vuonna 2011 ja keskivaikeaan masennukseen. Oli liian paljon liikaa kaikkea. Työn ohessa sain päätökseen eläinhierojan opinnot ja sen jälkeen eläinrefleksologian opinnot. Lisäksi elämässä oli muutenkin tapahtunut henkilökohtaisia menetyksiä. Jouduin jättämään ihmisten hoitotyön kahdeksan kuukauden ajaksi. Keskityin eläinten hoitamiseen ja työskentelin kahvilassa apulaisena.

Jälkeenpäin ajatellen kokemus oli juuri se mitä tarvitsin. Hetkellinen irtiotto oli juuri se mitä tarvitsin. Palasin ihmisten hoitotyöhön takaisin avoimin mielin. Tärkeäksi muodostui oman kokemukseni kautta kehon ja mielen yhteys. Ei ole vain fyysisiä tai psyykkisiä oireita vaan ne kulkevat "käsi kädessä". Aloin opiskella ihmisten refleksologiaa ja se on avannut aivan mahtavan oven kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. En näe enää ihmistä pelkkänä lihaskimppuna, vaan näen edessäni fyysisen, psyykkisen ja emotionaalisen kokonaisuuden. Sama pätee myös koiriin.

Lämpimästi tervetuloa!               "Kun maltat pysähtyä hetkeksi, muistat miksi kiirehdit".              


Tärkeät voimanlähteeni ovat koirani 12- vuotias länsiylämaanterrieri ja 4- vuotias espanjan -rescue. Vanhemman koirani loukkaantumisen ansiosta sain viimeisen sysäyksen eläinten hierontaan ja se lopulta johti ihanaan ammattiin. Koirarakkauteni johdatti minut rescue -koirien pariin. Se kiitollisuuden ja ilon määrä.


Comments