Suvanto - Livo yksityistie

Hoitokunnan puheenjohtaja

Yrjö Perttu puh. 0400 – 917 950

Livojoen sillan valmistujaisjuhla sillalla ja Livon koulun laavulla

ke 12.10.2016 klo 12.00

Juhlakahvit ja makkaranpaistoa

Tervetuloa!

Perjantaina 30.9.2016 saadun tiedon mukaan silta avataan liikenteelle tänään klo 14.00 tienoilla.

Päivitystä muokattu 30.9.2016:

29.9.2016 päivitetty:

Neljästoista viikko (vko 39) siltatyömaalla. Todennäköisesti huomenna perjantaina iltapäivällä/illalla sillasta pääsee ajamalla jo ylitse. Tällä viikolla remontin pitäisi valmistua, joten päivitetään tällä viikolla tietoja sitä mukaan kuin niitä tulee. Ja jatkossakin tarpeen vaatiessa. Sillan yli on epävirallisesti kuljettu kävellen jo jonkin aikaa.

Tilannekuvia viikolta 39:

Kolmastoista viikko (vko 38) sillan remontissa meneillään. Tämä viikko toiseksi viimeinen ennalta ilmoitettu remonttiviikko. Enää viikko jäljellä. Hyvältähän homma näyttää. Kansi näyttäisi olevan paikoillaan, mutta oikeat kaiteet vielä puuttuvat.

Tilannekuvia viikolta 38:

Kahdestoista viikko (vko 37) siltatyömaalla. Sillan kansi on naulattu tällä viikolla. Enää kaksi viikkoa jäljellä remonttiaikaa, mitenkähän käynee!?

Tilannekuvia viikolta 37:

Yhdestoista viikko (vko 36) siltatyömaalla. Tällä viikolla tuli sitten "loppupäänkin" uudet palkit. Ja nyt näyttää koko matkalta komeasti palkit samanväriseltä. Näin ollen uuden kannen pohja on koko matkalle saatu tehtyä, ja eiköhän ensi viikolla ala sitten jo itse kannen tekeminen!? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan ensi viikon kuvia, sillä siltaremontin loppuhan alkaa jo häämöttää... Jotkut rohkeat ovat alkaneet ylittää siltaa jo, mutta kyllä sillan ylitse kulkeminen on vielä kielletty kokonaan!!!

Tilannekuvia viikolta 36:

Kymmenes viikko (vko 35) siltatyömaalla. Uudet palkit on saatu paikoilleen "loppupäätä" lukuunottamatta. Huomatkaa siis, että kuvissa ei ole koko matkalla uudet palkit. Nyt alkaa sitten uuden kannen rakentaminen tietystikin ensin pohjan teolla.

Tilannekuvia viikolta 35:

Yhdeksäs viikko (vko 34) siltatyömaalla. Tällä viikolla vanhan sillan palkit poistettiin, ja uudet tulivat tilalle. Sitten alkaakin uuden kannen rakentaminen uusien palkkien päälle.

Tilannekuvia viikolta 34:

Kahdeksas viikko (vko 33) on nyt meneillään. Ja nyt todellakin on tilanne se, että vanhasta sillasta ei enää ole kuin runko jäljellä. Kansi on otettu pois, ja ylitse ei enää kuljeta millään konstilla. Työmiehiä on tullut tuplamäärä työmaalle, ja kuulosti, että loppuajan onkin useampi mies tekemässä remonttia valmiiksi. Edessä kun on uuden kannen tekeminen.

Tilannekuvia viikolta 33:

Seitsemäs viikko (vko 32) takana siltaremontissa. Vielä tämän viikon on siltaa päässyt kävellen ja ilmeisesti pyörälläkin tulemaan, mutta seuraavalla viikolla on edessä todella se hetki, että vanha silta jää historiaan. Alunperinhän oli odotettavissa, että sillasta ei enää tällä viikolla pääse yli millään tavalla.

Sillan kannen pois ottaminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin olisi voinut kuvitella, vaan siihen tarvitaan kaivuri ensin rikkomaan kansi paloiksi, ja sen jälkeen palat nostellaan sitten pois. Ja koska kaivuria ei vielä saatukaan, työ siirtyi seuraavalle viikolle.

Tilannekuvia viikolta 32:

Kuudes viikko (vko 31) alkoi maanantaina sillan sulkemisella. Puomit ilmestyivät tielle, jotta kukaan ei enää yritä ajella sillan yli. Nyt joen ylitys tapahtuu veneillä.

Tilannekuvia viikolta 31:

Viides viikko (vko 30): Ilmoitustaulut sillan sulkemisesta ilmestyivät tien varrelle maanantaina. Nyt on siis varmistunut, että silta sulkeutuu 1.8.2016 alkaen. Kotitalouksiin tiedotteita ei sitten jaettukaan, kuten alustavat tiedot antoivat ymmärtää.

Tilannekuvia viikolta 30:

Neljäs viikko (vko 29) alkaa olla takana siltaremontissa.

Tämän hetkisten tietojen mukaan silta olisi auki vielä ensi viikon (vko 30) ja menisi kiinni maanantaina 1.8. eli viikolla 31. Asiasta tiedotetaan tarkemmin jokaiseen talouteen jaettavalla tiedotteella sekä ilmoitustaululla, joka tulee sillan luo.

Tilannekuvia viikolta 29:


Kolmas viikko (vko 28) on meneillään. Alustavien tietojen mukaan silta pysyy auki vielä ensi viikon (vko 29) ja menee kiinni viikolla 30. Asiasta tiedotetaan viikkoa ennen.

Tilannekuva 14.7.2016:

Toisella viikolla (vko 27) nopeusrajoitusmerkit on laitettu paikoilleen. Sillan yli pääsee kulkemaan vielä toistaiseksi.

Tilannekuva 7.7.2016:

Ensimmäisellä viikolla (vko 26) on siltaremonttia aloitettu raivaamalla sillan ympäristöä ja sillan alta. Silta pyritään pitämään mahdollisimman pitkään auki, joten työskentely ensimmäisillä viikoilla tapahtuu pääosin sillan alla.

Tilannekuva 3.7.2016:

Pistelinkosken eli Illikaisenkosken siltaremontti alkaa ma 27.6.2016. Urakoitsija on VRJ Service Oy.

Urakoitsija tiedottaa alueen asukkaita sekä tienvarsi-ilmoituksilla että postilaatikoihin toimitettavilla tiedotteilla ennen sillan sulkemista.

Siltaremontti valmistuu viimeistään 30.9.2016.

Tilannekuva 22.6.2016: