Livon kirpputori ja suoramyynti

Livon koululla ”yläluokassa” sijaitsee Livokkaan kirpputori ja suoramyynti, joihin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Kirppiksellä on myynnissä hyvää tavaraa edullisesti, joten voit tehdä yllättäviäkin löytöjä pienellä rahalla. Otamme tavaraa myyntiin kaikkialta, myös Livon ulkopuolelta.

Suoramyynnistä löydät mm. entisten ja nykyisten kyläläisten taidonnäytteitä; kauniita käyttötavaroita ja oivia lahjaideoita. Nekin edulliseen hintaan.

Kirppiksen tilitys- ja vaihtopäivät ovat alkuvuonna tarpeen mukaan.

Lisätietoja sekä varauksia kirpputorille ja suoramyyntiin voit kysellä numerosta 040 - 5049 663 iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit tuoda myös ilmoituksia ilmoitustaululle: myydään, ostetaan ja ilmoitetaan osastoille. Ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään.

Kirpputori

Voit tuoda tarpeettomat vaatteesi ja tavarasi meille myyntiin, niin myymme ne puolestasi. Myyntipaikkoja on 10 ja niistä jokainen sisältää pöydän, hyllyn, tuolin ja vaatetangon hengareineen. Tilaa löytyy myös huonekaluille sekä muille isommille tavaroille.

Varattuasi kirpputoripöydän, saat myyntipaikan kolmeksi viikoksi (la – la). Jos pöytään ei ole varauksia jälkeesi, voit pitää halutessasi tavaroitasi myynnissä toisetkin kolme viikkoa. Myyntijakso alkaa aina lauantaisin klo 12.00, jonka jälkeen voit alkaa tuomaan tavaroitasi myyntiin. Myyntipaikan on oltava tyhjänä lauantaisin puoleen päivään mennessä. Myyntipaikasta maksat vuokraa vain 10 % myynnistä. Eli jos et myy mitään, et myös maksa mitään.

Jos vapaita pöytiä löytyy, niin voit myös vuokrata pöydän vain päiväksi tai kahdeksi ja tulla itse myymään tavaroitasi. Vuokra on tällöinkin sama: 10 % myynnistä.

 Halutessasi voit myyntiajan jälkeen lahjoittaa myymättä jääneet tavarasi ja vaatteesi Livokas ry:lle.

 Suoramyynti

Suoramyyntiin voit tuoda esim. käsitöitä, leivonnaisia sekä kasvattamiasi juureksia ja vihanneksia. Varaat vain ensin itsellesi myyjätunnuksen. Suoramyyntiin tuomillasi tavaroilla ei ole aikarajaa, kunhan muistat vain huolehtia, että myytävät tuotteesi ovat tuoreita. Myyntipaikasta maksat vuokraa 10 % myynnistä.

-Ohjeita kirppismyyjille

-Ohjeita suoramyyntimyyjille

-Kirppis-hintalaput

-Suoramyynti-hintalaput

-Ruoka-hintalaput