Uit de Pers

In de afgelopen jaren zijn n.a.v. de boeken de volgende artikelen verschenen:

  • De Historische Kring De Bilt/Bilthoven verzocht hem, naar aanleiding van de uitgave van zijn boek "Bestemming Bereikt", een artikel hierover te schrijven.
  • Vijftig jaar De Ster in het Oosten in Bilthoven
‘De grootste kans om een vrijmetselaar tegen te komen is op het station van Bilthoven’, vertelt Jan Prins. Hij schreef het herdenkingsboekje "Bestemming Bereikt", over vijftig jaar vrijmetselaarsloge De Ster in het Oosten in Bilthoven. Op donderdag 27 oktober krijgt burgemeester Gerritsen in het Atrium van Huize het Oosten het eerste exemplaar van het boekwerkje aangeboden.
  • Laarder Jan Prins blikt vooruit naar het Laren van 2020

Hij verwondert zich over de vele winkels, de zee van vrouwen beladen met tassen en de Gooise meisjes die op scootertjes voorbij scheuren. Maar ook de Gooise natuur, de betrokken burgemeester en de daklozenkrant-verkoper spreken bij de 63-jarige Jan Prins tot de verbeelding. Zou dit in 2020 nog steeds het straatbeeld van Laren zijn, vroeg de voormalig ziekenhuisdirecteur zich af. In 'Gooi-land' tekende hij zijn fantasie op.  •  HILARITEIT OM NIEUWSTE BOEK OVER LAREN AAN HET EINDE VAN HET POLITIEK SEIZOEN

Aan het eind van de gemeenteraadsvergadering, woensdag jl., overhandigde burgemeester Elbert Roest aan de leden van de gemeenteraad het nieuwste boekje over Laren; Gooi-land.  


Lees verder...