Welkom

Nieuwste boek:

De 16-jarige Merry komt thuis van school en vindt een briefje van haar moeder, die zegt dat ze van huis is weggegaan om een nieuw leven te beginnen. Merry en haar twee broers staan er alleen voor. 
Bang dat ze in pleeggezinnen worden geplaatst als iemand erachter komt, komen Merry en haar 17-jarige broer Zach overeen niemand te vertellen dat hun moeder verdwenen is. 
Terwijl Merry en Zach moeite hebben om het huishouden alleen te leiden, merkt de kleuterjuf van hun jongere broertje dat er iets mis is en begint zij rond te neuzen.
Ondertussen ontdekken Merry en Zach details over het geheime leven van hun moeder ...
ISBN/EAN: 978-0244953072, 204 pagina`s.


Hartelijk welkom op mijn website!


Hier kunt u mijn biografie, mijn bibliografie en andere bijzonderheden vinden.
De gegevens over mijn nieuwste boek staan hiernaast.

Mijn studierichting was onder meer Economie. Na een carrière als Bestuurder in de Gezondheidszorg, koos ik ervoor om te gaan doen wat ik het leukst vond: schrijven. In mijn werk deed ik dat al veelvuldig, maar ik schreef ook allerhande verhalen, maakte Blog`s en Websites en hield lezingen. Het winnen van een essaywedstrijd bracht me ertoe mijn verhalen te bundelen in mijn eerste boek “Strepen”. Inmiddels zijn er meer dan twintig titels verschenen, waarvan GOING HOME de nieuwste is.

Het liefst schrijf ik over wat mensen drijft: over hoe ze met elkaar omgaan, voor- en tegenspoed, kortom: het leven zelf. Dat alles tegen de achtergrond van de veranderende maatschappij.
Mijn passies zijn reizen, lezen en schrijven.
Als "Indie Author" (onafhankelijk auteur) worden de boeken via Self-Publishing (de Nieuwe manier van uitgeven) door mezelf vorm gegeven en uitgegeven. Een sterke voorkeur heb ik voor het digitale boek: het E-book.

Onder de rubriek "Over de boeken" vindt u een overzicht van de Nederlandstalige boeken en informatie per boek. Deze zijn fysiek voor de normale boekhandelsprijs te verkrijgen. Tevens zijn alle boeken als E-book verkrijgbaar. Enkele van de boeken zijn in het Engels vertaald. Zie de SHOP voor alle details!

Schrijversgroet van,

Jan Prins