HomeHeuvelmans Genealogie

Welkom op de familiesite HEUVELMANS.

De aflopen 50 jaar is er veel onderzoek gedaan naar de familie Heuvelmans en zijn er veel publicaties hierover verschenen.

Veelal wordt de naam Heuvelmans op verschillende manieren geschreven ( Heuvelmans, Heuvelman, Hovelmans, Höuelmans, Hillmen etc.) Binnen deze site wordt hier verder op ingegaan.

Archief onderzoek heeft veel informatie opgeleverd over de diversen families en nog steeds wordt dit verder aangevuld door informatie uit publicaties op het internet en bijdragen van familieleden uit binnen- en buitenland.

Ook de verdere ontsluiting van diversen bronnen via het internet draagt bij aan het familieonderzoek

Nog steeds is er een veelheid aan vragen en te onderzoeken onderwerpen. Het onderzoek is dus niet gereed (zal ook nooit lukken!). Ondanks dat wil ik de beschikbare onderzoeksresultaten maximaal met U delen. Mocht U de gegevens kunnen aanvullen dan zie ik Uw bijdrage gaarne tegemoet (zie het E-mail adres).

In deze website wordt ingegaan op een veelheid aan onderwerpen: Naam Heuvelmans, Stamvaders, Molens, Hieraldiek, Familiewapens, Geboorten, Huwelijken, Overljdens, Stamboomonderzoek diversen familie groepen, genealogie van, oa. Heuvelmans-Eersel, Heuvelmans-Wessem, Heuvelmans-Loenhout, Hovelmans-Brussel en Heuvelmans-Breyel. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan enkele andere families die in relaties staan met de familie, oa. Bergmans-Trumm, Deckers- Duijsings.

Heeft U nog specifieke vragen laat het dan even weten via mijn E-mail adres.

Sepp Heuvelmans


 
Genneper molen (Eindhoven)

Dommelse watermolen
 
 
 
 
 
 
 
 

     Dommelse watermolen
Subpagina''s (1): Geboorte-Huwelijk-Overlijden