Forum moto Bucuresti

Forum moto Bucuresti

Noul poligon moto, circ pe doua roti intr-un mediu protejat     
forum moto Bucuresti, discutii moto, moto bikers, motociclisti, motociclisti.ro, Bucurestibikers,forum moto Bucuresti,moto forum Bucuresti,
Pentru a vizualiza probele din
 noul poligon moto,

 click pe imagine

  Spre bucuria unora dintre candidatii pentru examenul de conducere la categoria A si subcategoria A1, dar si spre necazul altora cu mai putin talent, care doresc sa obtina permisul de conducere moto, se stie ca incepand din lunile Martie - Aprilie 2010, probele de poligon din cadrul examenului moto s-au inmultit si au devenit mai grele. De asemenea a crescut si numarul de ore necesare pentru pregatire de la 20 la 30 la categ. A si de la 10 la 20 la subcategoria A1.

Noul poligon pentru examenul moto la categoria A si subcategoria A1, contine vechile probe de slalom, opturi, conducerea motocicletei cu mana stanga ridicata la orizontala, dar si trei probe de viteza la 30 si 50 km/h. Examenul moto in poligon este mai greu, mai periculos si fara rost atata timp cat pregatirea si examinarea nu se efectueaza in oras in conditii reale de trafic !  Astfel am ajuns sa asistam la un fel de  ,,Circ pe doua roti intr-un mediu protejat".
Forum moto Bucuresti

 In cele ce urmeaza doresc sa discutam despre:

1. Greseli ce apar in unele probe din acest poligon;
2. Pericole care apar dupa obtinerea permisului moto;
3. Cine se opune instruirii si examinarii in traficul urban;
4. Ce se poate face pentru alinierea la normele europene;
5.
Propuneri si idei pentru reducerea numarului de accidente rutiere grave in care sunt implicati tinerii motociclisti.   

Comments