Fællesvaskeri

E/F har i kælderen til bagtrappen på Kilevej 1 et vaskerum med en Miele Professional vaskemaskine og tørretumbler. De kan benyttes af alle beboere, hvor tidsreservation og betaling samt aktivering/start håndteres via mobil app'en Airwallet - den findes til både iPhone og Android.

Regler for brug af vaskeri

Der er visse regler som skal overholdes ved brug af vaskeriet:

Pga. støjgener kan der kun vaskes og tørres i tidsrummet kl. 08.00-21.00, ligesom tidsreservation kun kan lade sig gøre i samme periode.

Vaskemaskinen må ikke anvendes til farvning eller blegning af tøj, og bør om muligt tørres af efter brug - både sæbeskuffen (skyl i varmt vand hvis sæberester) og indersiden af glasset i døren samt nederst i gummi-kappen i døråbningen (hår og fnug samles der). Tørretumblerens fnugfilter bedes renset/tømt efter en tørring, i dertil opstillede skraldespand.

Løse skjorteflip-stivere og bøjler i bøjle-BH'er skal fjernes fra tøjet før vask. De er GIFT for maskinen og det har flere gange kostet et service besøg.

Fejl på en maskine?

Oplever du fejl på en maskine, så kontakt bestyrelsen gennem bloggen, eller (endnu bedre) et bestyrelsesmedlem direkte. Bestyrelsen vil herefter bestille et service besøg til maskinen. Sæt meget gerne en seddel på maskinen om at fejlen er rapporteret.