Fællesvaskeri

E/F har i kælderen til bagtrappen på Kilevej 1 et vaskerum med en Miele Professional vaskemaskine og tørretumbler. De kan benyttes af alle beboere.

Køb af poletter

En tørretur koster 2 poletter og en vasketur 3 poletter. Hver polet koster kr. 5.

Poletter kan købes hos Kilevej 1 st.th. samt Kilevej 1 3.tv. Køb gerne 20-30 poletter af gangen, MobilePay er mulig.

Regler for brug af vaskeri

Der er visse regler som skal overholdes ved brug af vaskeriet:

Pga. støjgener må der kun vaskes i tidsrummet kl. 07.30-21.00.

Vaskemaskinen må ikke anvendes til farvning eller blegning af tøj.

Løse skjorteflip-stivere og bøjler i bøjle-BH'er skal fjernes fra tøjet før vask. De er GIFT for maskinen og det har flere gange kostet et service besøg.

Du må kun overtage en andens vasketid, såfremt vedkommende ikke har startet en vask inden for vasketurens første 15 min.

Tidsreservation

En reservation gælder for et tidsrum på 1½ time. Har du brug for at køre flere vaske, kan du reservere op til 3 vasketider i træk (4½ time).

Alle lejligheder har 3 magneter med adressen skrevet på. Du reserverer en vasketid ved at sætte en af dine magneter op på vasketavlen i det ledige og relevante tidsrum. Husk at tage dine magneter ned efter endt vasketur.

Fejl på en maskine?

Oplever du fejl på en maskine, så kontakt bestyrelsen gennem bloggen, eller (endnu bedre) et bestyrelsesmedlem direkte. Bestyrelsen vil herefter bestille et service besøg til maskinen. Sæt meget gerne en seddel på maskinen om at fejlen er rapporteret.