• Inici Aquesta plataforma ofereix a l’alumnat i famílies de les escoles de la Zona Nord de Barcelona un espai virtual d’aprenentatge i de informació sobre prevenció i suport a la salut emocional per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir davant la situació extraordinària de confinament en la que ens trobem en l’actualitat.

  • Emocions i Confinament A l’Espai EMOCIONS i CONFINAMENT trobaràs també contingut elaborat pels especialistes de suport i atenció emocional (SSAE) de les escoles de la Zona Nord.

Videos, Jocs, activitats i contes per ajudar a entendre les nostres emocions durant el confinament i exercicis de ioga i mindfulness per cuidar el cos i la ment.

  • Art i Jocs A l’Espai ART i JOCS d’aquesta pàgina hi trobaràs les activitats lúdiques i artístiques que les entitats de la Zona Nord estan publicant a les xarxes per acompanyar menors i famílies durant el confinament.

L’art i el joc són eines imprescindibles per la prevenció, el coneixement i l’expressió de les emocions.

Acompanyem amb alegria.

  • Espai Famílies En l’Espai Famílies trobaràs les informacions més rellevants que et poden ser útils en el cas de que necessitis suport emocional o psicològic. Els equips de Cura de les escoles (Educadors i educadores, TIS i SAE) actualitzarem la informació setmanalment.

  • Fes clic a Contacte per accedir al formulari i enviar un missatge.

En Ventu té un canal de youtube des del que ens ofereix suport emocional CANAL VENTU

ENTITATS QUE HI PARTICIPEM

SAE (Tècnics /es de Suport i Atenció emocional) // Tècnics /es de Inserció Social (TIS), Educadors/es socials Ajuntament de Barcelona // Educarts // Casal Infantil Vallbona / Casal Infantil Ciutat Meridiana // Escola Elisenda de Montcada // Escola Ciutat Comtal // Escola Mestre Morera // Escola Ferrer i Guàrdia.