Hola familias:

Os informamos que vamos a iniciar las extraescolares de inglés en enero.

Para los que quieran saber la metodología y funcionamiento de la empresa que realizará las clases hemos facilitado reuniones tanto presenciales como online.

Reunión presencial (para familias que no tengan ningún medio tecnológico para conectarse a internet) será el día 24 de noviembre a las 15:30h en la sala de profesores. Rogamos previo inscripción para saber cuántas personas asistirán.

Reuniones vía ZOOM :

24 de noviembre a las 19h primaria

25 de noviembre a las 19h infantil

Estar atentos a la app del AFA que facilitaremos el código de inicio.

Más información mediante:

· mensaje instagram del AFA @afaelisendade.

· mail ampa.elisendademontcada@gmail.com.

· en horario AFA jueves 9:30-10:30h y 16h-17h.

Ja estan disponibles les inscripcions per al cau Ubuntu i la copa Danet. Us podeu adreçar als telèfons de contacte que apareixen als cartells, a l'escola i al cau Ubuntu.

Per accedir a les diferents activitats cliqueu damunt del títol.

Aquesta plataforma ofereix a l’alumnat i famílies de les escoles de la Zona Nord de Barcelona un espai virtual d’aprenentatge i de informació sobre prevenció i suport a la salut emocional per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir davant la situació extraordinària de confinament en la que ens trobem en l’actualitat.


En aquest enllaç trobareu la informació necessària relacionada amb les preinscripcions i portes obertes.Aquest espai ofereix eines amb la voluntat de facilitar la participació de les famílies en la vida escolar dels fills i filles i guiar-les en l'acompanyament de la seva educació, i promoure'n, com a conseqüència, l'èxit educatiu.

Hi trobareu una diversitat de temàtiques d'interès educatiu, vinculades a orientacions, recomanacions, enquestes de coneixement i formacions, a fi que famílies i escola sumin en la tasca compartida de l'educació dels infants i joves.


L'escola forma part de l'aliança de centres educatius i entitats per un sistema educatiu avançat. L’objectiu és que tot infant, independentment del seu context i condicions, pugui gaudir en qualsevol centre del Servei Educatiu de Catalunya d’experiències d’aprenentatge empoderadores i rellevants que li permetin desenvolupar el seu projecte de vida amb dignitat, sentit i benestar.


EducArts Zona Nord és una iniciativa de Pla de Barris i es desenvolupa als barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona de la ciutat de Barcelona.

El repte d’EducArts és: acompanyar, a través de les arts escèniques, a infants i joves de zona nord dins i fora escola, per contribuir a que es facin un projecte de vida propi i amb uns valors que vetllin pel bé comú.