L' AFA

NOU TELÈFON DE CONTACTE: 622 25 95 50

ROBA ESPORTIVA

A l'afa podeu comprar la roba esportiva per als vostres fills i filles. Tota la informació la podeu trobar a la imatge

Cistella de Nadal

Famílies, ja tenim aquí la cistella de Nadal! Si voleu participar, pregunteu a l'AFA o a la Lídia. Són 2€ 5 números. Els socis de l'AFA, per la compra de 5 números se li regalaran 2 números més.

Animeu-vos, hi ha pernilet i de tot!

El sorteig es farà el 21 de desembre pel matí.

VESTUARI NOU DE L'ESCOLA

LLISTAT DE PREUS

SOCIS AFA NO SOCIS AFA

  • SAMARRETA DE MÀNIGA LLARGA 7€ 9€

  • SAMARRETA DE MÀNIGA CURTA 6€ 8€

  • DESSUADORA 11€ 13€

  • MOTXILLA 5€ 7€

  • GORRA 5€ 7€

CONCURS "DIBUIX DE TARDOR"

Les condicions per poder participar són:

1. Pot participar qualsevol alumne de l'escola segons la seva categoria de Colla (Petits, mitjans i grans).

2. Temàtica: La Tardor. Que representa per a tú la Tardor?

3. Enviament del dibuix: fes una foto i ens la fas arribar per missatge a l'Instagram @afaelisendade o al correu electrònic ampa.elisendademontcada@gmail.com , indicant el títol del dibuix, nom complet de l'alumne i curs del participant.

4. Valoració: es compartiran a l'instagram de L'AFA, els guanyadors seran els que tinguin més "me gusta". Els socis de L'AFA es beneficiaran d'un "me gusta" per ser components de l'AFA.

5. PREMI: cada guanyador de cada categoria rebrà un obsequi per part de l'AFA.

6. Pots enviar els dibuixos a partir d'ara fins el dia 29 d'octubre. Les votacions es faran entre els dies 30 d'octubre fins al 12 de novembre. Facilitarem els guanyadors el dia 15 de novembre.

Els participants dels dibuixos presentats al concurs cedeixen els drets de compartir els mateixos a les diverses xarxes socials de l'AFA i l'escola.

______________________________________________________________________________________________________________


CONCURSO DE OTOÑO


Las bases para participar són:


1. Puede participar cualquier alumno de la escuela Elisenda de Montcada según su categoria de cau (Petits, mitjans i grans).


2. Temática: el Otoño. Que representa para tí el Otoño?


3. Envio de los dibujos: Haz una foto y envíala por mensaje al Instagram @afaelisendade o correo electrónico ampa.elisendademontcada@gmail.com, indicando el título del dibujo, nombre completo del alumno y curso del participante.


4. Valoración: se compartiran en el instagram del AFA; los ganadores serán los que consigan más "me gusta". Los socios del AFA se beneficiarán de un "me gusta" por ser componentes del AFA.


5. PREMIO: cada ganador de cada categoria recibirá un obsequio por parte del AFA.


6. Puedes enviar los dibujos a partir de ahora hasta el día 29 de octubre. Las votaciones se harán entre los días 30 de octubre hasta el 12 de noviembre. Facilitaremos los ganadores el día 15 de noviembre.


Los participantes de los dibujos presentados al concurso ceden los derechos de compartir los mismos en las diversas redes sociales del AFA y la escuela.

SORTEGEM UN PATINET ELÈCTRIC PER SANT JORDI (AFA)

NOMBRE GUANYADOR: 926Encara no hi ha guanyadors!

Guardeu els tickets!

L'Ampa de l'escola Elisenda de Montcada dóna suport i assistència als pares, mares o tutors dels i les alumnes de l'escola en tot el que es refereix a l'educació dels seus fills i filles. Promou la participació de les famílies en la gestió de l'escola i la seva representació en els Consells Escolars. Col·labora en les activitats educatives del centre i n'organita altres de tipus esportiu i cultural per l'alumnat i els famílies.

Entreu al nostre bloc!!!!

http://ampa-elisenda.blogspot.com.es

O contacteu amb nosaltres a través del email:

ampa.elisendademontcada@gmail.com

Ens podeu trobar a l'escola els dimecres, de 9 '15 a 10'15 hrs i de 16 a 17 hrs.