Train(st)ers

Een gymnastiekvereniging kan natuurlijk niet zonder train(st)ers. Binnen de EGV hebben we nu negen train(st)ers die allen op hun sportgebied jaren ervaring hebben. Hierbij een kleine voorstelronde. Contact: leiding@egveemnes.nl.

Mira Scheffer

Sport Opleiding: Niveau 3 turnen dames

E-mail

Telefoon: 036-5342008

Ria Kuijt

Sport Opleiding: Verenigingsleider, turnen, bewegingsleider

E-mail

Ik zal me even voorstellen: ik ben Ria Kuijt, 49 jaar (dec . 2011) getrouwd en woon in Baarn. Ik heb 3 kinderen. In september ben ik de opleiding bewegingsleider gestart om mijn bevoegdheid te halen voor GALM-lessen en MBVO. Al jong ben ik met turnen begonnen en had als snel diploma’s voor assistent en heb altijd geassisteerd in de turnlessen. Daarna heb ik het diploma verenigingsleider gehaald en heb 10 jaar turnlessen gegeven bij de gymnastiekvereniging van Baarn, nu Vita 2000. In die periode heb ik ook jurydiploma’s gehaald. Nadat ik gestopt ben met lesgeven heb ik een aantal jaren in de Technische Commissie gezeten en vervolgens nog in het bestuur. Zo heb ik in alle takken van de vereniging gefunctioneerd. Nu hoop ik met veel plezier GALM-lessen te gaan geven. Voor mij is dit een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb.

Malou Spoelstra

Sport opleiding: Sport- en bewegingscoördinator, Fitvak A

E-mail

Hi! Ik ben Malou Spoelstra, 21 jaar ( en ben woonachtig in Eemnes. Naast mijn studie besteed ik veel aandacht aan mijn hobby sport. In September ben ik afgestudeerd als Sport- en bewegencoördinator niveau 4/ Trainer-coach en ben inmiddels begonnen met Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik geef vanaf 2013 met veel plezier les bij de EGV! In heb begin heb ik recreatie dames en heren lesgegeven en inmiddels geef ik training aan de meiden van de selectie. Naast het lesgeven hier ben ik ook actief bij de voetbal in Laren als verzorging en ben ik actief in een sportschool als fitnesstrainer/coach.

Erik Ernest

Sportopleidingen: Sportbegeleider 50+

Niveau 3 hardlooptrainer

Functional personal trainer

E-mail

Mijn naam is Erik Ernest, ben 54 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Ik ben naast mijn werk meer aandacht gaan geven aan mijn hobby sport. Bij de opleiding Sportbegeleider 50+ heb ik stage gelopen bij de galm groep van EGV. Naast deze opleiding heb ik ook de opleiding hardloop trainer 3 bij de atletiek unie gevolgt en geef nu les op de atletiekbaan. Ik wilde graag een brede opleiding voor sport en bewegen dus mijn nieuwe uitdaging was personal trainer, deze opleiding heb ik nu met succes afgerond en al deze opleidingen en ervaringen kan ik nu bundelen in de trimgroep. Daar geef ik nu les waar het eerste deel algemene oefeningen bevat en in het tweede deel, geef ik de oefeningen één op één. Wat voor iedereen belangrijk is jong of oud is BEWEGEN.