Testimonial

Na de behandeling vragen wij onze patiënten om hun ervaring met betrekking tot de chiropractische behandeling te beschrijven.

Hieronder leest u een aantal van deze testimonials:

Via een tip van onze zoon, die heel goede ervaringen had met de chiropractische hulp van Barry van Jaarsveld, zijn wij ca. 10 jaar geleden door onze rugproblemen met hem in kontakt gekomen. Zijn zeer deskundige en efficiente manier van werken, welke buitengewoon vriendelijk wordt uitgevoerd, hebben ons doen besluiten hem voor onze behandelingen te “volgen” vanuit zijn praktijk in Zoetermeer via de verplaatsing daarvan naar zowel Laren als recent naar Bunnik. E.e.a. ondanks de grote afstanden die we daarvoor moesten en moeten rijden vanuit onze woonplaats Valkenswaard. Ook bij plotseling noodzakelijke hulp kan altijd een beroep op hem worden gedaan, waarna op zeer korte termijn, vaak zelfs nog dezelfde dag, door hem hulp wordt geboden.

Samengevat zijn wij uiterst kontent met zijn behandelings-methoden, de resultaten daarvan, zijn adviezen en (als bonus) zijn vriendelijke manier van doen.

Lotty en Simon Jonker, Valkenswaard

Al sinds eind jaren '90 kom ik regelmatig in de praktijk van dhr. van Jaarsveld, soms omdat ik door stress vast zit in mijn lijf maar ook preventief om erger te voorkomen.

Dhr. van Jaarsveld onderscheidt zich van andere chiropractoren door zijn persoonlijke aanpak.

Dat is wel even anders dan wat mijn ouders altijd vertelden over andere chiropractoren waar zij kwamen: binnen 10 minuten stonden ze weer buiten, beide waren dan behandeld.

In de praktijk van meneer van Jaarsveld ben je geen nummer, word je hartelijk ontvangen, heeft de chiropractor tijd en aandacht voor jouw diagnose en behandeling en mag je ook nog eens gratis 10 minuten op de massagebank.

Kortom, langs deze weg kan en wil ik Chiropractie Bunnik & Zeist West een ieder warm aanbevelen, je zult er geen spijt van hebben !

Eric Snitselaar, Utrecht

Al bijna 20 jaar had ik nekklachten door een auto ongeluk. Nooit heeft een huisarts mij doorverwezen naar een chiropractor. Gelukkig ben ik een jaar geleden terecht gekomen bij dhr. van Jaarsveld. Zonder zijn behandelingen had ik mij nooit zo goed kunnen voelen sinds jaren. Stapsgewijs voel ik mij steeds beter en dit was anders nooit gelukt.

Mw. Brugman, Zeist

Wij komen al sinds 2005 bij dhr. van Jaarsveld. Ons eerste contact gaf een goed gevoel, door de wijze waarop hij de patiënt (in dit geval mijn vrouw) behandeld heeft. Zowel qua persoonlijk contact, als ook de wijze van behandelen zelf. Doelgericht, met oelichting hoe, wat en waarom hij de therapie (chiropractie) toepast op de te behandelen plaats(en).

Samengevat in een woord; vakkundig en ervaren.

Je bent bij dhr. van Jaarsveld dus in goede handen.

Meneer en mevrouw Born, Bussum.

Sinds eind januari 2011 kom ik met mijn moeder bij de praktijk voor chiropractie van dhr. van Jaarsveld. Zij was er niet goed aan toe maar al na een paar behandelingen zat er verbetering in haar situatie. De praktijk is mooi, ruim en het team is uitermate vriendelijk. Dhr. van Jaarsveld neemt bij vragen ook de tijd om alles op een duidelijke manier uit te leggen. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn. Deze praktijk is zeker aan te raden.

Mw. de Greeff, Zeist