Contact & Afspraak

Chiropractie Bunnik

Schoudermantel 2

3981AH Bunnik

06 33343715

Spreek een boodschap in wanneer wij niet opnemen, we bellen u tijdens onze openingstijden z.s.m. terug.

Geopend voor behandeling;

maandag 08.30-18.00

dinsdag 08.30-18.00

donderdag 08.30-18.00

vrijdag. 08.30-18.00

Code kwijt?

Klik op vervolg consult en wachtwoord vergeten onder de groene LOGIN button*. U kunt dan een nieuwe log-in code aanvragen. Lukt dat niet, neem dan contact op 0633343715. Wanneer u een boodschap inspreekt sturen we u een code toe.

Bij Chiropractie Bunnik zijn alle consulten 60,- euro, inclusief het eerste consult. Consulten worden voor de behandeling per pin of cash afgerekend.

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft kunt u hier dus 40 a 50 euro per consult van terug krijgen. Het eerste consult betreft een intake, onderzoek en behandeling.

Vervolg Consult, 60,- euro -Klik hier

Is er geen tijd meer vrij wanneer u wilt komen, dan is het de moeite waard om te bellen en de voice mail in te spreken. Geen garantie maar vaak vinden we een plekje voor u.

Eerste Consult, 60,- euro -Klik hier

Graag alle personalia invullen. Deze komen op de factuur voor de verzekering te staan.

Een eerste consult is bedoeld voor cliënten die nog nooit zijn geweest. Daar nemen wij meer tijd voor, om een goede en zorgvuldige intake te af te nemen.

Consulten welke later dan 24 uur tevoren worden afgezegd, worden aan u in rekening gebracht.

Betalingen worden direct voor iedere behandeling voldaan. Bij voorkeur via de pin, of contant. (We doen dit vooraf zodat u na de behandeling rustig uw schoenen en trui etc. aan kan doen en ik vast naar de volgende patiënt kan.) U krijgt direct een kwitantie die u naar uw verzekeraar kunt sturen.