Chiropractie Bunnik

Schoudermantel 2

3981AH Bunnik

Contact & Afspraak

Chiropractie Maurik

Kwartel 12

4021HV Maurik

Telefoonnummer 06 33 34 37 15

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken, dan bent u van harte welkom om te bellen. We zijn vaak aan het werk. Mochten we niet opnemen, spreek een boodschap in, wij bellen u tijdens onze openingstijden z.s.m. terug.

Geopend voor behandeling;

maandag 08.30-19.00 Bunnik

dinsdag 08.30-19.00 Bunnik

woensdag gesloten

donderdag 08.30-20.30 Maurik

vrijdag 08.30-19.00 Bunnik

Zaterdag Gesloten

Code kwijt voor uw online boekingen?

Klik op vervolg consult en wachtwoord vergeten onder de groene LOGIN button*. U kunt dan een nieuwe log-in code aanvragen. Lukt dat niet, neem dan contact op 0633343715. Wanneer u een boodschap inspreekt sturen we u een code toe.Voor mensen die naar Maurik komen vanuit Odijk, Werkhoven, Amerongen of Leersum (of mensen uit omgeving Bunnik die erg veel pijn hebben en naar Maurik willen); de routeplanner stuurt u over de grote/snelwegen, vaak met een omweg. Hij geeft dan een rijtijd van 45 minuten of meer aan. Binnendoor is dit vaak een stuk sneller, wanneer u het veerpont neemt in Wijk bij Duurstede of Amerongen. Dan is het in beide gevallen nog 5 minuten rijden. Neem wel wat losgeld mee voor de overtocht.

U bent van harte welkom op beide locaties.

Wij werken met een internetagenda. U kunt online een afspraak inboeken. Dat kan door hieronder te klikken. Klik op vervolgconsult als u al eens geweest bent. Eerste consult wanneer u nog nooit bij ons bent geweest. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, of heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen.

Afspraak vervolgconsult Klik hier


Afspraak 1e consult klik op onderstaande groene link: U kunt na het aanklikken een locatie kiezen, Bunnik of Maurik.

https://agenda.crossuite.com/Bunnik


Een eerste consult is bedoeld voor cliënten die nog nooit zijn geweest. Daar nemen wij meer tijd voor, om een goede en zorgvuldige intake te af te nemen.

Is er geen tijd meer vrij wanneer u wilt komen, dan is het de moeite waard om te bellen en de voicemail in te spreken. Geen garantie maar vaak vinden we een plekje voor u.

Graag alle personalia invullen. Deze komen op de factuur voor de verzekering te staan.

Consulten welke later dan 24 uur tevoren worden afgezegd, worden aan u in rekening gebracht.

Betalingen worden direct voor iedere behandeling voldaan. Bij voorkeur via de pin, of contant. (We doen dit vooraf zodat u na de behandeling rustig uw schoenen en trui etc. aan kan doen en ik vast naar de volgende patiënt kan.) U krijgt direct een kwitantie die u naar uw verzekeraar kunt sturen.