Velkommen til CasaP - vores bungalow :-)

Dejlig 3-værelses bungalow med stor solterasse beliggende 7 km fra Alicante lufthavn, 10 km fra Alicante by og 5 min gang til lækker sandstrand.

Byen Arenales del Sol er en lille hyggelig og fredelig ”strandby” i flotte og indbydende omgivelser.

Området og ikke mindst strandene er af mange spaniere betegnet, som et af landets bedste og der er ikke den samme turistinvasion, som man finder i de lidt større byer.

Byen ligger mellem El Altet og Gran Alacant.

Bungalowen har 2 soveværelser – 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Der er mulighed for 2 ekstra sovepladser i stuen, hvor sofaen kan ændres til sovepladser.

Der er en dejlig mindre nordvendt balkon samt en 40 kvm stor solterasse. Solterassen er fuldt udstyret med lækre havemøbler med plads til 8 samt 2 solvogne, samt en kuglegrill, som kan benyttes hele året.

Stor og indbydende – husets perle !Klimaanlæg / Aircondition holder temperaturen nede når termometereret udenfor viser +30 grader.

Stuen er udstyret med TV - med Chromecast så du kan streame tv, film mm.

Hurtig stabilt fibernet internet adgang

Der forefindes desuden bøger og spil – både til børn og voksne, tegneting mm..

Køkkenet er fuldt udstyret med service til 8 personer. Mikroovn, glaskeramisk komfur, stort køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine, el-koger, blender, Nespresso kaffemaskine, fryseelementer, køletaske mm.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Der er et par små supermarkeder langs strandpromenaden og ellers forefindes der større indskøbcentre enten i Gran Alacant eller i Alicante by. Vi anbefaler Gran Alacant Commercial Centro - det er nærmest og med et meget fint udbud og gode parkeringsforhold

Der er busforbindelser til flere store byer, som Alicante, Elche, Santa Pola og Torreveija eller taxa.

Vi anbefaler dog kraftigt, at man lejer en bil. Det er billigt og ikke mindst nemt og bekvemt når man skal til og fra lufthavn. Har man en bil til rådighed, er det nemt at drage på udflugt og området byder på masser af muligheder !

_______________________________________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________