Costa Blanca Espana

Velkommen til Costa Blanca kysten "Den hvide kyst"

Costa Blanca ligger på Spaniens østkyst og har mere end 200 kilometers kystlinje.. De storslåede sandstrande, solskin og det varme vejr gør området til et første klasses sted for turister. Du vil finde levninger fra de fleste fjerne kulturer. Moorish arkitekturarv er stadig en del af det traditionelle kunsthåndværk. De gode turistfaciliteter, de storslåede landskaber, kogekunsten, de populære festligheder samt sports-, kultur- og underholdningsmuligheder i Costa Blanca gør området til et af de mest kosmopolitiske steder i Europa.

På Costa Blanca kommer gennemsnits temperaturen for ingen af årets 12 måneder, under 18 grader.

Spanien & Costa Blanca byder på en perlerække af kunst og kultur oplevelser. I Benidorm og Torrevieja findes der vandland og forlystelses parker. Elche har en stor safaripark for interessante natur- og dyreoplevelser, samt en kæmpe palmelund.

Ved Costa Blancas finkornede kilometerlange sandstrande findes store pinjeskove, som giver behagelig skygge og appelsin- og citronplantager, samt oliven- og mandeltræer, som afgiver en herlig duft under blomstring. Besøg Tabarca med undervands-sightseeing, havvandsakvarium og fiskemuseum i Santa Pola, rytterfestspil i Alfaz del Pi, vidunderlige kirker, museet i Murcia og meget, meget mere.

Den sydlige del af Costa Blanca, fra Alicante til La Manga, er kendt for sine høje indhold af jod i luften, hvilket kommer af de store saltsøer og havafsaltnings-stationerne. Folk med reumatisme, luftrørsproblemer eller gigt vælger ofte at komme her i vinterhalvåret, hvor der er koldest i Nordeuropa. Den jodholdige luft har en kurerende effekt, og der findes en undersøgelse som påviser, at man kan forlænge livet med 10 år ved at bo og leve i denne luft. Denne luft i kombination med det milde klima, hjælper en med at både føle sig bedre og få det bedre.