Löpgrupp Skatås Motion

Ledare 

Träningen leds av Anton Rosdahl. Anton har en bakgrund som personlig tränare, har ett stort SAIK-hjärta och har varit medlem i klubben sedan 2004. När han tävlade var hans favoritdistans 2000 meter hinder. Antons träningsfilosofi fokuserar på att ”skynda långsamt” för att hans adepter ska nå sina mål oskadda. 

Tider: Måndagar och torsdagar kl. 18.00

Var: Skatås, samling vid SAIKs klubbstuga (ner till vänster från parkeringen). Ring Anton om du inte hittar.

Förkunskaper

Man behöver inte vara en elitlöpare för att träna med gruppen men bör ha en viss löpvana. Gruppen är alltså inte en nybörjargrupp. Deltagare bör kunna springa 5 km på 30 min. Du behöver en klocka för att kunna ta tid på dina intervaller, vanligt tidtagarur räcker.

Anmälan

Anmäler gör du via webanmälan på SAIK:s bokningsida

Vid anmälan anger du din ungefärliga tid på 5 km. Den tid du anger kommer sedan att användas för att lägga upp träningen så att alla kan delta på sina villkor. 

Ange även gärna vad du vill uppnå med din träning. Vill du t.ex delta på ren motionsnivå eller träna för Göteborgsvarvet? 

Så här fungerar Bokningssidan:

Antalet platser är begränsade till 20 

Kostnad: För att delta i gruppen behöver du lösa medlemskap i Sävedalens AIK, vilket kostar 200 kr/år. Dessutom tillkommer en aktivitetsavgift på 900 kr/termin.

Mer information 

För mer information, kontakta Anton Rosdahl på tel: 070-496 38 67 

Välkomna!