Esdeveniments futurs DEL MES D'ABRIL

Guanyadors del concurs de Sant Jordi

Aquest són els guanyadors del concurs de fotografia de Sant Jordi del nostre institut. El lliurament dels premis serà aquest dimarts dia 30 d'abril a l'hora de l'esbarjo a la sala del professorat.

Spring festival

El 27 d'abril se celebra l'Spring Festival, organitzat per Interseccions i l'Ajuntament d'El Prat. El departament d'idiomes de Les Salines hi participa amb una activitat creada pels nostres alumnes i amb la col·laboració de l'auxiliar de conversa. Per tal de difondre l'activitat a la web del centre, a les pantalles que tenim instal·lades a la primera planta i a les xarxes socials, us demano que en feu difusió.

"Spring Festival is here!" Vine a celebrar la primavera amb els centres educatius i les associacions del poble. Activitats, diversió i menjar. Anima't!

Els estudiants de Producció agroecològica de Les Salines participen a l'Spring Festival d'enguany amb una activitat de pictionnary en anglès. Us esperem a tots i totes el 27 d'abril!

@interseccions_ #interseccions #elprat"

visitA tècniCA DE Ramaderia ecològica del 30-04

Visitarem l'explotació de l'Edu, el pastor que amb les seves ovelles manté a ratlla els incendis de la muntanya de Sant Ramon (el Montbaig) a Sant Boi. A més aquest any per primer cop ha dut a terme la transhumància, a veure què ens explica...

Família: Agrària

Data esdeveniment: 30-04-2019

Data publicació: 24-04-2019

visitA tècniCA DE Ramaderia ecològica del 29-04

Marxem cap a la comarca del moianès per realitzar dues visites tècniques compartides amb els alumnes del cicle de Producció Agropecuària de l'institut Giola (Llinars del Vallès).

Visitarem l'explotació de boví de carn de cicle tancat Biobastona S.L. i seguidament l'Ecoxai de La Ginebreda, on es crien xais ecològics de raça ripollesa.

Informació Biobastona S.L.:

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-oncomprar/biobastona/

Informació de l'explotació

La nostra és una explotació de cicle tancat. Produïm l'alimentació dels animals totalment a la mateixa explotació, on conreem farratges tradicionals com la trepadella i cereals d'espècies autòctones.

A diferència de la majoria d'explotacions convencionals, no utilitzem ni soja ni blat de moro, ja que no són autòctons. Els vedells i vedelles se sacrifiquen als 14-16 mesos de vida, quan tenen la categoria d'anyoll, per tal d'aconseguir una carn més vermella i gustosa gràcies al menor contingut d'aigua, sense comprometre la tendresa. Formem part de la Cooperativa Plana de Vic.

Família: Agrària

Data esdeveniment: 29-04-2019

Data publicació: 24-04-2019

Concurs de fotografia de Sant Jordi

Concurs de fotografia VIATGE A HOLANDA

Els hi hem llançat un repte als alumnes: un concurs de fotografia! Durant el viatge els alumnes presentaran tres fotografies representatives de la jornada acompanyada d'un comentari enginyós.

Un jurat extern s'encarregarà de seleccionar les tres millors i al final del viatge l'alumne tindrem guanyador que se n'emportarà un premi sorpresa!

Família: Agrària

Estudis: 2n de "Paisatgisme i Medi Rural" (PIM2) i 2n "Jardineria i Floristeria" (JIF2)

#concursfotografia #viatgetecnic #amsterdam #studytrip #formacioprofessional #paisatgeimedirural #jardineriaipaisatge #inslessalines #thepicoftheday

viatge tècnic d'estudis a holanda

Els alumnes de PIM2 i JIF2 ja estem preparant les maletes pel viatge tècnic d’estudis a Holanda. Visitarem entre altres el mercat de les flors a Aalsmeer, el parc de Keukenhof en plena època d'esplendor amb més de 800 varietats de tulipes en flor, el jardí botànic d’Amsterdam i molt més que ens agradarà compartir amb vosaltres a través de les xarxes durant el viatge.

#viatgeholanda #studytrip #keukenhof #tulips #pim2 #jif2

#elprat #elprateduca #FPPrat

Família: Agrària

Estudis: 2n de "Paisatgisme i Medi Rural" (PIM2) i 2n "Jardineria i Floristeria" (JIF2)