Esdeveniments ANTERIORS DEL MES DE DESEMBRE

GA1 acomiada l'any fent l'amic invisible

Família: Administració i Gestió

Estudis: 1r de Gestió Administrativa (GA1)

Data esdeveniment: 21-12-2018

Data publicació: 01-03-2019

#elprat #elprateduca #FPPrat

Els alumnes d'ASIX i DAW es diverteixen al concurs ProgramaMe

El dia 19 de desembre, els alumnes d'ASIX i de DAW van unir les seves forces per participar en el concurs de programació de Nadal de la plataforma ProgramaMe organitzat pel Centre Específic d'Educació a Distància de la Comunitat Valenciana (CEEDCV).

El concurs, amb equips participants d'instituts i universitats de tota Espanya, consistia a resoldre 6 problemes de dificultat creixent en un temps de 2 hores. Els equips podien triar entre diversos llenguatges de programació, i lliurar els seus programes per a ser provats per un jutge en línia, que mesuraria l'eficàcia i eficiència de les solucions.

Com ja comença a ser una tradició, els alumnes de segon curs dels cicles superiors d'informàtica es van ajuntar en equips per resoldre els reptes de programació que es plantejaven al concurs. Aquest any tematitzat en el món Star Wars. I s'ho van passar d'allò més bé, a l'hora que van aprendre, i van posar en pràctica les seves habilitats de disseny i programació.

Família: Informàtica

Estudis: 2n ASIX i 2n DAW

Data publicació: 07-01-2019

Data esdeveniment: 19-12-2018

Equips participants del INS Les Salines

paradeta a la Fira dels galls

El cap de setmana del 15 i 16-12-2018 va ser la Fira dels Galls al Prat i els alumnes de PIM i JIF, organitzats pel professor Xavi Haro, van muntar-hi una paradeta on venien tot de plantes i decoracions nadalenques. L'objectiu és recollir diners per poder fer una sortida tècnica cap a l'abril.

Família: Agrària

Estudis: "Paisatgisme i medi rural" (PIM) i "Jardineria i Floristeria" (JIF)

Data publicació: 20-12-2018

Data esdeveniment: Dies 15 i 16-11-2018

Departament: Coordinació lingüística

Data publicació: 18-12-2018

Data esdeveniment: Setmana del 03-12-2018 a l'aula


NOTA: Qualsevol publicació a les xarxes dels centres que participen en el programa d'auxiliar de conversa, ha d'incloure les etiquetes:@interseccions_#interseccions#elprat

Remembrance Day

El Joe ens ha presentat una de les grans dates al Regne Unit, el Remembrance Day, amb un significat encara més especial aquest any perquè s’ha celebrat el centenari del final de la primera guerra mundial. Aquesta data tan assenyalada per als britànics serveix per recordar totes aquelles pèrdues nacionals, militars i civils. Els estudiants han après el significat de la rosella que tots els britànics llueixen al pit durant aquestes dates, han revisat la cruesa de la primera guerra mundial i, com a curiositat, han vist l’horari dels soldats anglesos als camps de batalla, amb un bon got de rom a primera hora per entrar en calor. El punt de vista cultural del Joe és absolutament agraït i gaudit.

@interseccions_ #interseccions #elprat

Sortida-visita granja d'aus ecològiques al Pla de la Garga

Família: Agrària

Estudis: 2n Producció Agroecològica

Data publicació: 10-12-2018

Data esdeveniment: 03-12-2018

Sortida amb els alumnes de 2n de PAE a la granja de pollastres d'engreix Pla de la Garga, a Centelles.