Esdeveniments ANTERIORS DEL MES D'OCTUBRE

TRACTAMENT INFORMÀTIC DE LA INFORMACIÓ

Fotos dels treballs creatius d'autoformes al mòdul de "Tractament informàtic de la informació" amb el grup GA2 de Gestió Administrativa.

Família: Administració i Gestió

Estudis: 2n de Gestió Administrativa (GA2)

Data esdeveniment: 31-10-2018

Data publicació: 01-03-2019

#elprat #elprateduca #FPPrat

demostracions de tallada i color de BRUMEL I KIM

L'alumnat de 2n de PCC va anar a l'esdeveniment de perruqueria que va organitzar el comercial Brumel conjuntament amb la casa comercial Kim. Es van fer demostracions color i tallada femenina i masculina. Van gaudir de les tècniques per a la pròxima temporada. Aquesta sortida està relacionada amb el crèdit de síntesis.

#elprat #elprateduca #FPPrat

Família: Imatge Personal

Estudis: 2n de "Perruqueria i cosmètica capil·lar" (PCC)

Data esdeveniment: 29-10-2018

Data publicació: 01-03-2019

Sortida Fundació Mona

Aquest dimarts, dia 23 d’octubre, vam realitzar una sortida que ens va resultar molt gratificant i volem compartir amb tothom. Vam visitar la Fundació Mona amb els alumnes de 2n, des del mòdul d’atenció als animals. Com s’exposa al web de la fundació l’objectiu principal és treballar pel benestar dels primats. Més particularment en rehabilitar aquells primats que han sigut emprats en espectacles de circ, en programes i anuncis de televisió o que vivien com mascotes de particulars.

Per gaudir de tota la visita guiada sense presses i no fer tard vam sortir més d’hora de l’habitual. Després de superar l’embús matinal de Barcelona i rodalia vam agafar l’AP7 per dirigir-nos a Riudellots de la Selva que és on s’ubica la Fundació des del seu inici i fins al 2020, quan tenen previst el seu trasllat a prop de Banyoles. Vam arribar una mica abans de les 10 i ja vam poder veure que l’emplaçament era molt adient: als afores de Riudellots, al costat d’un riu i amb molta vegetació que disminueix una mica el soroll i l’impacte visual de l’entorn.

IFE

Estudis: 2n curs Auxiliar en cura d'animals i espais verds

Data esdeveniment: 23-10-2018

Data publicació: 29-10-2018

Vam aprofitar per esmorzar i fer temps fins que es llevessin els animals i sortissin a l’espai exterior quan comença a escalfar el sol. La Fundació treballa amb dues espècies de primats: ximpanzés i macacos. Possiblement dues de les espècies, juntament amb els titis, que han estat més explotades per l’oci, la companyia i l’entreteniment humà. Tots els primats que es troben a Mona provenen de decomisos i han tingut un passat molt complex i fins i tot cruel. Ens va rebre una de les treballadores de la part educativa del projecte, la Patri, i des de l’inici ens va deixar molt clar que no estaven visitant un “zoo de micos” sinó que estàvem en un centre de rehabilitació de primats i que per això hauríem d’adaptar les nostres conductes per no interferir en tot el procés que estaven realitzant els animals. Vam ajudar a preparar-los un àpat que menjarien després consistent en bambú, nous i poma i després va arribar el moment d’entrar al recinte on es troben els animals.