Esdeveniments ANTERIORS DEL MES DE NOVEMBRE

Videocurrículum alumnes GA2

Família: Administració i Gestió

Data publicació: 26-11-2018

Data esdeveniment: Abans del dia 20-11-2018

Videocurrículums creats per al mòdul MP3 - "Operacions administratives de RRHH" per part dels alumnes de 2n del CFGM Gestió administrativa.

CV de l'alumne Hamza Chahouati

CV de l'alumna Polec

CV de l'alumna Tamara Abigail Gómez

CV de l'alumne Mohamed Zinebi

Acompanyament dels usuaris del Centre de dia l'Onada del Barri de Sant Cosme

El dia 13 de novembre un grup d'alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria realitzarà l'acompanyament dels usuaris del Centre de dia l'Onada del Barri de Sant Cosme a posar garlandes nadalenques als arbres que els negocis del barri han posat a les seves portes. Primer recollirem els residents al Centre de dia i anirem passejant fins a la plaça que hi ha al Carrer Guadalquivir on fan una xocolatada. Finalment, els tornem a acompanyar al centre de dia.

Família: Sanitat

Estudis: CFGM Cures Auxiliars d'Infermeria

Data publicació: 20-11-2018

Data esdeveniment: 13-11-2018

Voluntariat animal

IFE

Estudis: Auxiliar en cura d'animals i espais verds

Data publicació: 09-11-2018

Data esdeveniment: Des del 07-11-2018

Els de l’IFE començarem aquest dimecres a provar de fer de voluntaris al centre d’acollida d’animals de companyia de la ciutat de Barcelona (CAACB). Aquest és un centre on van a parar tots els gats i gossos trobats pel carrer o abandonats que no poden ser acollits a les protectores.

Els objectius d’aquest centre són: acollir els animals (amb una mitjana anual de 2.500 animals de companyia) mentre no són adoptats i fer-se càrrec del seu benestar; fomentar i promoure les adopcions, mitjançant programes generals de sensibilització; fomentar la tinença responsable, i ajudar els propietaris dels animals perduts a retrobar-los. El centre compta amb una vintena de professional i un equip de voluntaris. Aquests s’encarreguen de passejar els gossos i tenir cura dels gats.

Els alumnes de l’IFE tindran cura dels gats i, entre tots, passejarem un parell de gossos, sempre comptant amb el suport i el vistiplau dels etòlegs de l’equipament.