CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA AMIPA IES JOAN ALCOVER

Data: 14/12/2021

Hora d’inici amb segona convocatòria: 19:30

Lloc: IES JOAN ALCOVER, mitjançant zoom


Link:


https://us02web.zoom.us/j/84316240895?pwd=V0FWbFRreWhHcFJaUUFsbXMzMW0yZz09


Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior

2. Informació i aprovació, si escau, de l’estat de comptes

3. Informació sobre les gestions AMIPA durant el curs passat i previsió del curs 2021-2022

4. Elecció de la nova junta directiva

5. Torn obert de paraules

Durada prevista de la reunió: 1 hora


El full d'inscripció de AMIPA.

Imprimir, omplir i enviar signada amb justificant de pago

Benvolgudes famílies,

Primer de tot, ens disculpam pel retard en posar-nos en contacte amb vosaltres, degut a que fins finals de la setmana passada el centre no ens va passar el llistat actualitzat de socis. Us volem comentar el següent:

-Abans de final d’any durem a terme l’Assemblea ordinària anual de l’AMIPA, en la que us presentàrem l’estat de comptes, les accions que s’han dut a terme aquest darrer any, i el que està previst per a aquest curs.

-El mateix dia de l’assemblea ordinària durem a terme també una assemblea extraordinària per renovar els càrrecs de la junta de l’AMIPA. Actualment la junta directiva està composta per cinc persones, pares i mares de 4td’ESO i 1r BAT. Seria molt bo que s’integrassin més persones a la junta, si és possible d’altres cursos. Us animam a posar-vos en contacte amb nosaltres, per tal de conformar una junta el més ample i variada possible. I no cal que espereu a la convocatòria de l’assemblea, la junta es reuneix cada darrer dimarts de cada mes, a les 18 h., a l’institut, i són reunions obertes a tothom (només cal que ens aviseu abans).

-La nova directiva de l’institut –provisional per a aquest curs- continua amb la pràctica d’enviar a l’AMIPA un informe mensual del esdeveniments més importants que afecten el centre. Podeu trobar el full informatiu que ens han enviat sobre les primeres sis setmanes del curs a la plana WEB de l’AMIPA:

https://sites.google.com/iesjoanalcover.cat/amipa/home

-Us animam a estar pendents d’aquesta WEB per conèixer les novetats que afecten l’AMIPA.

-A l’assemblea tindrem ocasió de parlar-ne més extensament, però us recordam que l’AMIPA segueix subvencionant un servei de psicologia, i que enguany s’ha implicat de manera important en la nova extraescolar de Teatre, que consideram molt important dintre del projecte educatiu del centre. Per això, i donat que el nombre de participants és baix, us demanam que, si ho considerau oportú, animeu als vostres fills a fer aquesta extraescolar. I si sabeu de gent interessada de centres propers (IES Ramon Llull, Escola d’Arts i Oficis) també són benvinguts.

-Volem tornar a engegar les xerrades per a famílies que vàrem començar a dur a terme a l’inici del curs del confinament. En aquest sentit, si hi ha un tema que especialment us interessi, ens podeu contactar.

-Finalment, us recordam que estam a la vostra disposició per a que qualsevol qüestió que us inquieti amb relació a la comunitat educativa de l’IES Joan Alcover, només cal que ens escrigueu un correu.

Fins aviat, esperant que el curs es desenvolupi de la millor manera possible.

Junta directiva de l’AMIPA de l’IES Joan Alcover


Vos compartim les xerrades organitzades pel Programa d'Orientació i Transició a la Universitat el mes de desembre per si són del vostre interès:

Altres activitats:

Per altra banda, recordau que a l'espai web <https://seras.uib.cat/orientacio/> disposau d'un seguit de recursos i consellsTeatre

Nova activitat extraescolar de teatre

Des de l’any 2018, Produccions de Ferro col·labora amb els aprenentatges en contextos reals que es desenvolupen al centre. Aquests darrers anys, el projecte ha consistit en la representació d’una obra teatral dirigida per la dramaturga i actriu Catalina Florit i interpretada pels alumnes nostres. El projecte s’ha realitzat dins una de les matèries específiques de batxillerat.

Arran de l’èxit del projecte, l’AMIPA i Produccions de Ferro, oferiran una activitat extraescolar d’aula de teatre amb l’objectiu de desplegar classes d’interpretació, veu i moviment orientades a la creació d’un espectacle anual que s’estrenarà a l’espai el Tub. Tot i que tendran prioritat l’alumnat del centre pertanyent a l’AMIPA, aquesta activitat estarà oberta a qualsevol estudiant que cursi ESO, batxillerat o FP a qualsevol centre de Mallorca. L’activitat es realitzarà els dimarts de 16h a 18h a partir del mes d’octubre fins al mes de juny en què s’estrenarà l’obra treballada.

El preu total de l’activitat, per a membres de l’AMIPA, és de 299€ (385€ en el cas de no ser soci). Les places són limitades. Tothom que hi estigui interessat, pot emplenar aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_mjJA-U8kOKVmDjPEjpIdeGIC3eyUSaZdmdUX98MH805LyA/viewform


Servicio de Orientación Psicológica para Alumnos del Instituto Joan Alcover

¿Qué es y para que puede sirve?

Es un servicio que otorga la AMIPA desde hace ya casi diez años, externo a la institución educativa y que surge con la idea de otorgar acompañamiento psicológico a los adolescentes y sus familias frente a las dudas que puedan surgir en este momento de la vida. El trabajo se centra en entrevistas a padres y jóvenes para poder realizar una evaluación de la situación que se presenta.

¿Cómo puedo acceder a este servicio?

Llamando o enviado un Whatsapp al 609902188 e indicando su condición de socio de la AMIPA. Las dos primeras sesiones serán gratuitas y el resto tendrán un coste de 5 euros.

La psicóloga Analía Servera Palou está a cargo del servicio y atiende en la Calle 31 de Diciembre número 10, segundo piso puerta 1 (Centro de Atención Psicológica).

Berlitz

CURSOS EXTRAESCOLARES DE INGLÉS IES JOAN ALCOVER 2020-2021

Hola a todos,

Gracias a la iniciativa de la AMIPA, iniciamos las clases extraescolares en el IES Joan Alcover en oct ’20 con 3 grupos de alumnos tomando clases aquí en nuestro centro. En marzo todo cambió, tuvimos que cambiar las clases “a distancia” por el confinamiento con la esperanza de poder vernos de nuevo en octubre cara a cara. Para este curso nuevo, por el reducido tamaño de nuestras aulas, nos vemos obligados a seguir ofreciendo cursos por video conferencia, o por lo menos hasta que nos dejen volver a lo que mas nos gusta, estar juntos al lado de nuestros alumnos.

¿Qué es lo que cambiamos?

· Hemos optado por usar Zoom por las prestaciones que nos ofrece

· Este curso, limitamos a un máximo de 5 (con un mínimo de 4)

¿Qué es lo que no cambiamos?

· Clases de 1,5h / semana

· Horarios: varios, igual como el año pasado

· Precio: 60€ / mes para socios del AMIPA (abonados por trimestre), gestionado por Berlitz

· Materiales: 42€

· Se hará una prueba de nivel antes del inicio. Puede ser presencial o incluso por video conferencia.

No dudéis en llamar al 971 75 82 17 para más información o incluso para citar una prueba!

Gracias y saludos,

George Napier

Director, Berlitz Palma.


AMIPA IES JOAN ALCOVER 2019-2020


Benvolgudes famílies, L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes us dona la benvinguda a l’IES Joan Alcover.

La nostra existència és motivada entre altres coses, per poder transmetre les inquietuds dels nostres associats i dels alumnes a la direcció del centre, sempre amb la voluntat de cercar els camins per millorar, si cal, el funcionament del centre.

El centre podrà seguir sentint la nostra veu si comptam amb el vostre suport.

Si teniu la voluntat de col·laborar, teniu l’oportunitat de fer-ho ara. La Junta directiva es reuneix cada mes per tractar assumptes que ens transmeten els nostres socis, la direcció del centre o els alumnes. Les portes estan obertes, així que esteu tots convidats a participar en aquestes reunions mensuals i a formar part de la Junta directiva.

Podrem continuar amb la nostra tasca si tots junts participem per aconseguir el millor per als nostres fills/es i per a l’IES.

L’AMIPA té la disposició de fer aportacions perquè els alumnes puguin dur a terme les seves iniciatives, sempre utilitzant els canals de comunicació dels delegats de curs i dels representants d’alumnes al consell escolar.


Perquè convé fer- se soci de l’AMIPA al nostre IES? Entre altres coses:


Gratuïtat de la primera visita amb la psicòloga

Gratuïtat de les taquilles

Descomptes a diferents comerços

Col·laborar en les gestions de l’AMIPA i el centre

Classes d’anglès

Handbol, gimnàstica i voleibol amb l'IME i l' IES Ramon Llull

Altres activitats amb l’AMIPA Ramon Llullfull amipa.pdf

Llibres de text i lectura


Moltes gracies per la vostra participació


En juny ens tornarem a possar en marxa


Llibres de text de 1r i 2n

Llibres de lectura de tots es cursos


Per a qualsevol consulta

reutilitzacio@iesjoanalcover.cat