Borsa de treball

BORSA DE TREBALL

El CIFP JOAN TAIX ha participat en el projecte d’innovació ELS CENTRES INTEGRATS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL, PLATAFORMA CAP A LA INSERCIÓ LABORAL A TRAVÉS DE LA INFORMACIÓ I L’ORIENTACIÓ.

Un dels eixos d’aquest projecte esta relacionat amb l’objectiu dels centres integrats de proporcionar un servei d’ocupació en el que participi l’alumnat, el professorat i l’empresariat, per tal de generar, difondre i gestionar tota la informació de caràcter laboral orientada a facilitar la inserció en el mercat de treball d’alumnes i ex-alumnes d’aquests centres: s’inclouen dins de les seves tasques la creació i gestió activa d’una borsa de treball, i les xarxes de contacte que s’estableixen amb els ocupadors del seu àmbit de competència. Per tant, s’ha creat una borsa de treball digital, que permet posar en contacte les empreses amb l’alumnat que participa de l’oferta formativa del centre. Pots accedir a la borsa de treball en www.trabajafp.es

La finalitat d’aquest servei és facilitar a les empreses una aplicació on-line on trobar treballadors amb un perfil específic. Aquesta plataforma informàtica de gestió d’ocupació neix amb intenció de prestar un servei gratuït a totes aquelles empreses que tinguin un acord de col·laboració signat amb els centres, i a tot l’alumnat que hagi participat d’alguna de les formacions que s’imparteixen en els centres de formació professional.

També ha de permetre a l’alumnat accedir a les ofertes d’ocupació insertades per les empreses o el propi centre. D’aquesta manera, l’alumne pot seleccionar les ofertes més interessants i iniciar el contacte amb l’empresa.

La plataforma posa a l’abast de l’alumnat, empreses i centre de FP de diverses eines de comunicació: email, SMS i videoconferencia (SKYPE).

Podeu consultar les possibilitats de interactuar amb la plataforma per part dels diferents agents participants, en els enllaços següents: