Nyheder & presseScroll down

V

"Det er, når jeg laver ingenting, at jeg bliver klogere på, hvad det er, jeg gerne vil, når jeg på et tidspunkt er færdig med at lave ingenting."

Citat Emil fra Lønneberg

Glædelig jul & godt nytår

Ønskes alle vore kunder og samarbejdspartnere af aNNeKS aps.

Vi glæder os til at hjælpe jer alle i år 2o2o.

NYHEDER & PRESSE 2o19 |

NYHED | aNNeKS aps nyt kontor i Slagelse midtby

INDRETNING | aNNeKS aps - eget nyt kontor | aNNeKS aps flytter 25o meter i Slagelse midtby til et hyggeligt baghus i Rosengade 6C baggården. Fra 4. sal ned til jorden. Vi glæder os til at vise det frem - vort helt eget hus samt lille gårdhave med udsigt til Sct. Nicolai's kirke. Den nye tegnestue har gule firkantede teglklinker på gulvet - og vores nye møderum har brede egetræsplanker på gulvet. Vægge og lofter er hvide. Enkelt og minimalistisk.

Vi flytter ind den 12. december 2o19.

Vi har stadig også kontor på Smallegade 43B, 2ooo Frederiksberg. Så nu er begge afdelinger ved jorden - tæt på kunderne.

aNNeKS aps har sammen med idemager Niels Aalbæk udformet et projekt til nye torvehaller i Sorø. Spændende projekt vi håber med tiden bliver til noget. Meget fin omtale i avisen Sjællanske den 27.11.2o19. Kontakt os endelig på 2963 4433 eller mso@anneks.org for mere information.

SKOLE | aNNeKS aps har lavet en flot Krea Lade til Kalundbog Friskole tilbage i år 2o18. Nu er der produceret en flot profilfilm om skolen. Se den filmen som skolen har fået lavet og hvor vores fine nye Krea Lade er med. Vi satte også skolens fredede bygninger i stand. En skøn byggesag som vi er meget stolte af. Klik her for at se filmen.

NYHED | aNNeKS aps har vundet rådgiver konkurrencen om Slagelse Sundhedshus

SUNDHED | aNNeKS aps har i starten af november vundet rådgiver konkurrencen om at indrette Slagelse Sundhedshus i en eksisterende undervisningsbygning på 3.ooo kvm. Vi skal lave ombygningen sammen med ingeniørfirmaerne Fjerring a/s og MG ingeniører aps. Det glæder vi os helt vildt til. Projektet strækker sig fra november 2o19 til november 2o2o.

Ved rejsegildet på Landgrav Friskole den 24.1o.2o19 fik vi en fin omtale. I arkitekt Morten Sonnenborgs rejsegilde tale blev den bæredygtige vinkel på byggeriet omtalt - og det er hvad artiklen omhandler.

ScanMagazine_129_October_2019 - aNNeKS aps.pdf

PRESSE | SCAN magazine October 2o19

Læs vor fine omtale i det internationale magasin SCAN Magazine's oktober 2o19 udgave. Vi er stolte over at vi overhovedet er blevet omtalt - det betyder meget for os at vor vision bliver bemærket. Det er hjerteblod for os.

Klik på billedet ovenfor og læs artiklen som er på engelsk.

aNNeKS aps har for firmaet Slagelse Homes aps tegnet 47 ungdomsboliger i den gamle kontorbygning beliggende på Valbyvej 71 i Slagelse. En større ombygning og nyindretning. Resultatet er blevet ganske fint. De blev færdige i starten af oktober med Stender entreprise A/S som entreprenører. Vi håber, at de nye beboere bliver glade for det.

NYHED | Netværksmøde oktober 2o19 i Danske Ark's Sjællandsgruppe

aNNeKS aps har medio oktober deltaget i Danske Ark's netværksmøde i Lejre med vor direktør Lene Esbersen i front. Dejligt at vende arkitektfagets udfordringer med gode kollegaer i andre arkitektvirksomheder.

PRESSE | Nomineret til Slagelse Kommunes Bygningspris 2o19

aNNeKS aps er blevet nomineret til Slagelse Kommunes Bygningspris 2o19 for vor tilbygning til Skovbørnehuset - en Rudolf Steiner børnehave som vi har tegnet. Vi er i mægtigt fint selskab og er meget stolte over at være blive nomineret. En kæmpe ære. Tak for det.

Udklippet er fra avisen Sjællanske den 24.9.2o19

Vi vandt desværre ikke - men vi er stolte over at komme i så fint selskab.