aNNeKS arkitekter

arkitekter maa & cand. arch.


Sjæl er noget vi bygger

Huse skal have en sjæl for at vi føler os hjemme. Og det kommer ikke af sig selv.

Vi arbejder kreativt, sanseligt, bæredygtigt, visuelt, kunstnerisk og finurligt med rumligheder, liv, dagslys, arkitektur og taktile ærlige materialer for at skabe sjæl i jeres hus. Vi skærer ind til sjælen via hjemlig minimalisme. Gør det enkelt - men ikke koldt.

Ovenstående grafiske fantasi er boliger til ældre medborgere beliggende i Nørre Broby på Fyn. Engen besjæles med enkle greb med bæredygtige huse.

Sidder I fast - og ikke ved hvordan I skal komme videre med jeres drømme om rum med sjæl ?

Vi hjælper jer med at finde indtil jeres.

Kontakt Morten på 2963 4433 eller mso@anneks.org med jeres drømme, ideer og visioner, så svarer han hurtigt tilbage, hvorledes aNNeKS arkitekter kan hjælpe jer, og hvordan vi sammen kommer videre. Du kan også finde alle vore dygtige medarbejdere i vores team her.

Ekstraordinære nyheder

Sensommeren 2o21 har været helt ekstrem for os. Vi har vundet Slagelse Kommunes Arkitekturpris for Landsgrav Friskoles tilbygning i skarp konkurrence med 5 andre velkvalificerede bygninger. En pris vi er meget stolte af, da det er en faglig pris bedømt med hjælp fra Arkitektforeningen. Se mere under fanen Nyheder.

Desuden fik vi, i samme pris kategori i Kalundborg Kommunes Arkitekturpris, en hædrende omtale for vor KreaLade til Kalundborg Friskole. Den er vi lige så stolte af.

Senest er vi blevet blevet indstillet blandt 3 virksomheder til at vinde den lokale Klima- og Miljøprisen i Slagelse 2o21 uddelt af SK Forsyning og Sydbank. Det er vi meget beæret over - og vi modtager nominering med stor ydmyghed, da der har været 5o virksomheder som har været forslået. Det afgøres den 12.11.2o21 ved en gallafest hvem af os tre som løber med prisen . Vi er meget spændte.

Vort arbejde med at finde indtil sjælen af vore opgaver og lægge os ydmygt ned i landskabet bliver værdsat, og det er vi glade for. Tusinde tak til alle de implicerede.

Pris overrækkelsen på Kalundborg Rådhus 2.9.2021.

Se nogle af vores rum

Vi vil skabe rum med ro, skønhed, nærhed og harmoni til det enkelte menneske i en støjende verden

I en tilværelse hvor de fleste bombarderes med stimuli størstedelen af tiden, er der opstået et behov for at kunne trække sig tilbage og fordøje alle disse indtryk. Vores længsel efter ro vokser og vokser, for igen at muliggøre, at vi kan være nærværende og fuldt tilstede i vores liv og vores krop. Og der er næppe et mere oplagt sted at skabe dette rum end i jeres behov.

For at skabe disse ideelle rammer for vores liv og sjæl, er det vores overbevisning, at både rummets arkitektoniske kvaliteter, nicher af ro, finurlige løsninger, skønhed, materialevalgets ærlige stoflighed, psykisk velvære og kontakten til naturens grønne rum skaber mulighed for at åbne op for den sanselige og reflekterende side af tilværelsen.

De taktile materialer er vigtige som sjælen. Vi skal have noget at føle på.

Slow Architecture og Ærlige Materialer

"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.

Today I am wise, so I am changing myself." citat Rumi


Vor arkitektur påvirkes ikke af hurtig opstået modeluner. Vi arbejder med at finde langsigtede løsninger, som bliver flottere med årene. Vi kalder det "Slow Architecture" - fordi vi griber vore løsninger langsomt an og med stor omtanke, så de kan holde længe. Det er bæredygtigt.

Samtidigt er vores forståelse af bæredygtighed udsprunget af begrebet vort begreb Ærlige Materialer. Tilgangen er at bruge ærlige materialer som holder længe. Bliver smukkere med alderen. Materialer som kan stå distancen, samtidig med at vi passer på kloden. De høje kvaliteter, taktile, tidløse og æstetiske materiale egenskaber, er med til at give os "Slow Architecture". Sund fornuft som bærende kraft.


aNNeKS aps ved arkitekt cand. arch. Morten Sonnenborg

Levende ovale tilbygninger i træ med rytmemønster til den stringente Broskole. Tilføjer liv, sjæl og leg til børnenes dagligdag.

Grafisk fantasi over et arkitekt Mogens Lassens hus fra 194o'erne til et nyt modulhus koncept. Vi vil have himlen ind i stuen. En typisk måde at arbejde sig ind i et projekt på. Bruge vor fantasi.


aNNeKS arkitekter

arkitekter maa & cand. arch.
Grundlagt 1965
Medlem af Danske Ark, Arkitektforeningen samt udpeget medlem af Danske Boligarkitekter.

Rosengade 6C | 42oo Slagelse

Smallegade 43B | 2ooo Frederiksberg

Hospitalstræde 12 | 56oo Faaborg

Telefon 2963 4433

email mso@anneks.org

Følg os yderligere på diverse digitale platforme - klik på nedenstående ikoner
Nærværende hjemmesides grafik og indhold (c) er kreeret og vedligeholdt af aNNeKS aps i Google Sites.