Exam sähköinen tenttipalvelu

exam-logo.png


EXAM tenttitilan rajoitettu käyttöönotto 14.5.2020 alkaen seuraavasti: Rovaniemellä tenttitilassa voi olla samaan aikaan kaksi opiskelijaa. Kemissä ja Torniossa exam-tenttitilassa voi olla yksi opiskelija kerrallaan. Tenttiaikoja on vain yksi päivässä, klo 9 – 12.

Mikäli exam näyttää aikaa varatessa, että Kemin/Tornion tiloissa on kyseiselle päivälle jo varaus, etsi seuraava vapaa päivä.

Tilat siivotaan ja koneet desinfioidaan jokaisen tenttikerran jälkeen. Tentit on varattava viimeistään edellisenä päivänä. Samalla kun opiskelijat varaavat tenttiajan, heidän on laitettava sähköpostilla ilmoitus kiinteistömestarille päästäkseen tenttitilaan. Kiinteistömestari hoitaa ulko-oven avauksen. Sairaana tai flunssaoireisena ei voi tulla suorittamaan tenttiä.


Tenttitilat ovat poissa käytöstä 1.7- 2.8

Kiinteistömestarit:

Kemi

Sähköposti: kiinteistomestarit.kemitornio@lapinamk.fi
Puhelinnumero: 040 772 2937

Tornio
Sähköposti: kiinteistomestarit.kemitornio@lapinamk.fi
Puhelinnumero: 044 4780 210

Rovaniemi
Sähköposti: kiinteistomestarit.rovaniemi@lapinamk.fi
Puhelinnumero: 040 772 2935Ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä tulee sinun vahvistaa lukeneesi ja noudattavasi sähköisen tentin käyttösääntöjä. Exam-tenttiin ilmoittautuminen tarkoittaa, että annat luvan kameravalvontaan.


Tentit alkavat tasatunnein ja akvaarioiden ovet avautuvat 5 minuuttia aikaisemmin ja lukittuvat uudelleen 15 minuuttia yli tasatunnin. Tilan valvonta tapahtuu reaaliaikaisella ja tallentavalla videovalvonnalle sekä kirjautumistietojen avulla. Tilassa tulee liikkua mahdollisimman hiljaa, eikä tilasta saa poistua kesken tentin tekemisen. Tilassa on lokerikot henkilökohtaisia tavaroita varten. Huomaathan että tenttitiloihin ei saa vielä mitään.


Lapin Ammattikorkeakoulun tenttiakvaariot sijaitsevat:

Rovaniemi: Jokiväylä 11, C108 (5 konetta) Kemi: Kosmos, 1114 (5 konetta)

Tornio: Minerva, 119 (5 konetta)


Käyttöehdot

Sähköisessä tentissä noudatetaan Lapin Ammattikorkeakoulun tutkintojohtosääntöä

Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.


Sähköisessä tentissä on voimassa tietojärjestelmien käytön säännöt.


Mikäli tenttisi estyy tai häiriintyy teknisten tai muiden ongelmien johdosta ilmoita asiasta sähköpostilla eoppimispalvelut[at]lapinamk.fi.