Velkommen til Jons sykkelverden!


På denne siden kan du finne informasjon om ulike sykkelaktiviteter som Jon arrangerer samt annen sykkelrelevant informasjon. 

"På Hjul med Jon" vil i 2019 arrangere 3 turer på sykkel der man kan kombinere flott natur sammen med gleden av å transportere seg frem på sykkel.

Vinturen 2019 vil legges til vindistriktet Valpolicella i Italia. Vinturene er turer de aller fleste kan delta på. Dagsetappene er 4-
6 mil i lett terreng.  Her stiller vår faste sjåfør Stephan opp med følgebil og leiesykler til alle. Man må kun ha med egen hjelm og sykkeltøy.

Alpene 2019 er inspirert av terrengsykkelrittet Trans Alp som avvikles i juli hvert år. Som i "Trans alp" så skal vi også sykle 8 etapper men i langt roligere tempo og med færre km og høydemeter. Vi skal nyte samme flotte natur men i vårt eget tempo og ikke i konkurransefart. Turen vil imidlertid kreve at deltagerne er i god fysisk form og man må være i stand til å sykle bratte bakker og og ikke minst bratte bakker ned samt kunne sitte på sykkelen i mange timer hver dag. Turen foregår på egne terrengsykler som fraktes ned med egen bil. 

Piemonte 2019 blir en tur der vi utforsker noen av de flotte vinstedene i Piemonte før vi beveger oss sydover over åsene i Liguria og ender opp ved kysten i nærheten av Finale Ligure. Dette blir en tur med ferdighetsnivå som for de tidligere Sloveniaturene  - mao middels krevende, men denne gang kun på asfalterte veier. På denne turen tar vi med egne sykler på flyet men mulighet for leiesykkel også.

Dersom du synes noe av dette er fristende så ta kontakt med Jon på mail jon.gravdal@zid.no

Med sykkelhilsen
Jon Gravdal 

                            

                                 Zid AS er medlem av Reisegarantifondet.