Velkommen til Jons sykkelverden!


På denne siden kan du finne informasjon om ulike sykkelaktiviteter som Jon arrangerer samt annen sykkelrelevant informasjon. 

"På Hjul med Jon" vil i 2020 arrangere 3 turer på sykkel der man kan kombinere flott natur sammen med gleden av å transportere seg frem på sykkel.

Slovenia 2020
Vi følger opp suksessen fra 2016 og 2018 og tilbyr ny tur til Slovenia og Kroatia. Turen varer i 7 dager der vi denne gang vil forflytte oss fra Bohinj nord i Slovenia og ned til Pula i Kroatia over 7 dager. Turen vil foregå på innleide terrengsykler og er å regne som middels hard. Turen foregår på asfalterte veier og grusveier og er ikke teknisk krevende. Dette er en tur med fantastisk flott og variert natur.

Alpene 2020 er inspirert av terrengsykkelrittet Trans Alp som avvikles i juli hvert år. Turen varer i 9 dager men med 8 sykkeletapper.  Ved ankomst målbyen har vi lagt inn en hvile/ nytedag før vi flyr hjem igjen. Selv om turen er inspirert av Trans Alp så sykler vi  i langt roligere tempo og med færre km og høydemeter. Vi skal nyte samme flotte natur men i vårt eget tempo og ikke i konkurransefart.   Turen vil imidlertid kreve at deltagerne er i god fysisk form og man må være i stand til å sykle bratte bakker og og ikke minst bratte bakker ned, samt kunne sitte på sykkelen i mange timer hver dag. Turen foregår på egne terrengsykler som fraktes ned med egen følgebil.

Vinturen 2020 vil legges til vindistriktet i Alsace på den franske siden av Rhinen.  Vinturene er turer de aller fleste kan delta på og dagsetappene er 4 - 6 mil i lett terreng.  Her stiller vår faste sjåfør Stephan opp med følgebil og leiesykler til alle.  I 2020 vil han også ha med seg sin kjære Gabi for å hjelpe til med opplegget. Man må kun ha med seg egen hjelm og sykkeltøy.


Dersom du synes noe av dette er fristende så ta kontakt med Jon på mail jon.gravdal@zid.no

Med sykkelhilsen
Jon Gravdal 

                            

                                 Zid AS er medlem av Reisegarantifondet.