Lapsille

Lapsille tarjoamme matalan kynnyksen liikuntaa erilaisista jumpparyhmistä joukkuelajeihin. Lisäksi järjestetään kahdesti viikossa iltapäivisin 1-2-luokkalaisten liikuntakerho Liikkari.

Syyskausi: 27.8./3.9. - 9.12.2018. Syyslomaviikolla (viikko 42) ei järjestetä lasten liikuntaryhmiä.

Syyskauden 2018 tarjonta:

Satujumppa

Jumpassa liikutaan lasten kehitys-ja ikätaso huomioiden harjoitellen liikkumistaitoja sekä hieno- ja karkeamotoriikkaa. Tutustutaan leikkeihin ja peleihin erilaisia apuvälineitä käyttäen. Jumpassa käytetään musiikkia ja nautitaan yhdessä liikunnan riemusta.

Ohjaajana Rosa Seittenranta

Lasten tanssi 5-6v.

Pienten tanssitunnilla tutustutaan monipuolisesti tanssin ja liikunnan maailmaan leikkimielellä ja hauskaa pitäen. Tunnilla tanssitaan, totutellaan voimistelemaan ja venyttelemään sekä leikitään. Hyvä mieli taattu!

Ohjaajana Rosa Seittenranta

Lasten tanssi 7-9v.

Lasten tanssitunnilla harjoitellaan liikkumaan tanssin, leikkien, voimistelun ja hauskanpidon keinoin. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti ja lasten toiveita kuunnellen. Tavoitteena on oppia nauttimaan liikunnasta ja tanssista yhdessä!

Ohjaajina Oona Myller ja Lisa Sahala

Pallopelit

Tennispallo, fanttipallo, temppupallo, koripallo, ilmapallo, sählypallo, sulkapallo, häntäpallo, jalkapallo, pehmopallo... Mitä kaikkea näillä voikaan tehdä? Pääteemana pallokerhossa on aina erilaiset palloon liittyvät leikit ja pelit unohtamatta kuitenkaan hippoja ja temppuratoja! Kerhossa kaikilla on liikunnallista, hauskaa tekemistä ilman suurta kilpailua ja suorituspaineita. Eri lajeihin tutustuminen muutaman kerran jaksoissa antaa mahdollisuuden päästä hieman syvemmälle eri joukkuelajien pariin.

Ohjaajana Jenni Kähärä

Sähly

Ryhmät sekä 7-9v. ja 10-12v. lapsille.

Ohjaajana toimii Kenneth Iles

Toiveita lajiksi?

Otamme mielellämme vastaan lajitoiveita seuraavaksi kaudeksi. Ne voi lähettää osoitteeseen info@ylastonurheilijat.com