Lapsille

Lapsille tarjoamme matalan kynnyksen liikuntaa erilaisista jumpparyhmistä joukkuelajeihin. Lisäksi järjestetään kahdesti viikossa iltapäivisin 1-2-luokkalaisten liikuntakerho Liikkari.

Kesäleiri Liikkari 3.6.-20.6.2019

Järjestämme jälleen tulevana kesänä kesäleiri Liikkarin. Leirillä liikutaan monipuolisesti ja tutustutaan eri lajeihin. Liikkumisen lomassa paistetaan vohveleita, grillataan makkaraa, rakennellaan "boffaus"miekkoja ja streetdanceakin luvassa!

Missä ja milloin:

3.6.-20.6.2019 Ylästössä (koulun yhteydessä olevassa Karhuniityn tilassa, lähikentillä, metsissä, leikkipuistoissa)

Kenelle: 1.-4. lk lapsille (2008–2011 syntyneet). Leirille ovat tervetulleita kaikki yhdessäolosta, leikeistä ja liikkumisesta kiinnostuneet lapset harrastustaustasta riippumatta.

Leirin sisältö:

Ohjattua toimintaa klo 9-15. Leirillä liikutaan monipuolisesti ja tutustutaan eri lajeihin. Liikkumisen lomassa tehdään mm. tämän hetken suosikkijuttua slimea sekä pidetään hauskaa yhdessä.

Lapset voivat saapua leirille päivittäin klo 8.30 alk. Päivä päättyy klo 15.30. Hintaan sis. lämmin lounas, välipala, leirikassi ja vakuutus.

Ohjaajat:

Leirin ohjaajina toimivat Jenni Kähärä sekä Sanna Lostedt.

Leiriaika ja hinta:

3.-7.6. tai 10.-14.6. 160€ (5pv)

3.-14.6. 310€ (10 pv)

10.-20.6. tai 1. ja 3. leiriviikko 280€ (9pv)

3.-20.6. 420€ (14pv)

17.-20.6. 128€ (4 pv)

llmoittautumiset: https://yu.myclub.fi/login

Kevätkauden 2018 tarjonta:

Satujumppa

Jumpassa liikutaan lasten kehitys-ja ikätaso huomioiden harjoitellen liikkumistaitoja sekä hieno- ja karkeamotoriikkaa. Tutustutaan leikkeihin ja peleihin erilaisia apuvälineitä käyttäen. Jumpassa käytetään musiikkia ja nautitaan yhdessä liikunnan riemusta.

Ohjaajana Rosa Seittenranta

Lasten tanssi 5-6v.

Pienten tanssitunnilla tutustutaan monipuolisesti tanssin ja liikunnan maailmaan leikkimielellä ja hauskaa pitäen. Tunnilla tanssitaan, totutellaan voimistelemaan ja venyttelemään sekä leikitään. Hyvä mieli taattu!

Ohjaajana Rosa Seittenranta

Lasten tanssi 7-9v.

Lasten tanssitunnilla harjoitellaan liikkumaan tanssin, leikkien, voimistelun ja hauskanpidon keinoin. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti ja lasten toiveita kuunnellen. Tavoitteena on oppia nauttimaan liikunnasta ja tanssista yhdessä!

Ohjaajina Oona Myller ja Lisa Sahala

Pallopelit

Pallokerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset, jotka ovat kiinnostuneita liikkumiseen innostavista leikeistä. Kerhossa opitaan tuttujen leikkien lisäksi muidenmuassa jännittävä intiaanileikki sekä hauska Ketut ja Metsästäjät-leikki. Toteutamme lasten esittämiä toiveita ja leikimme kivoja joukkuepelejä. Välineinä käytetään erilaisia palloja, mutta myös köydet ja renkaat sekä tanssinauhat ja mahalaudat tulevat tutuiksi. Pallokerhossa on mahdollisuus tutustua eri lajeihin, kuten koripallo, sulkapallo ja sähly. Tule rohkeasti mukaan ja pyydä myös kaveriasi tulemaan!

Ohjaajana Jenni Kähärä

Sähly

Ryhmät sekä 7-9v. ja 10-12v. lapsille.

Ohjaajana toimii Tero Huhtala.

Toiveita lajiksi?

Otamme mielellämme vastaan lajitoiveita seuraavaksi kaudeksi. Ne voi lähettää osoitteeseen info@ylastonurheilijat.com