Lapsille

Lapsille tarjoamme matalan kynnyksen liikuntaa erilaisista jumpparyhmistä joukkuelajeihin.

Yleisurheilukoulu

Ajalla 11.5.-17.6. (ei helatorstaina) 4-8-vuotiaille lapsille tiistaisin ja torstaisin Isonmännyn kentällä. Harjoituksissa tutustuaan eri yleisurheilulajeihin innostavien leikkien ja harjoitusten avulla.

Ilmoittautumislinkki 4.-5.v. yu-kouluun:
https://yu.myclub.fi/flow/events/2899479

Ilmoittautumislinkki 6.-8.v. yu-kouluun:
https://yu.myclub.fi/flow/events/2899480

Kesäleiri Liikkari


Leiri järjestetään 7.-18.6.2021 Ylästössä (leirillä ulkoillaan mahdollisimman paljon: koulun pihalla, lähikentillä, metsissä, leikkipuistoissa). Leirillä liikutaan monipuolisesti ja tutustutaan eri lajeihin.


Leiri on tarkoitettu 1.-4. lk lapsille (2013–2010 syntyneet). Leirille ovat tervetulleita kaikki yhdessäolosta, leikeistä ja liikkumisesta kiinnostuneet lapset harrastustaustasta riippumatta.


Leiripäivän kesto on klo 9-14. Leiriläiset ottavat leirille mukaan omat eväät.


Leirin hinta on 89 e = 1 vko, 169e= 2vko

Ilmoittautumislinkki viikolle 23:
https://yu.myclub.fi/flow/events/2880863

Ilmoittautumislinkki viikolle 24: https://yu.myclub.fi/flow/events/2880865


Kevään 2021 tarjonta

Lasten tanssi 3.-4v.

Viekö musiikki mennessään ja jalat vispaavat rytmin mukaan? Lasten tanssitunnilla pääset sisään helppoihin rytmeihin leikin ja sadun kautta. Tärkeintä on pitää hauskaa ja saada kokemusta musiikkiliikunnasta. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse!

Lasten tanssi 5-7v.

Haluaisitko tanssia ja liikkua musiikin mukaan? Kiinnostaisiko liikkeiden keksiminen lempikappaleeseesi? Täällä se on mahdollista. Tunnit sisältävät monipuolista rytmin mukailua musiikin tahtiin, tanssia ja hauskanpitoa. Kokonaisuus kasataan toiveita kuunnellen, että jokaisella on mukavaa tunnilla!

Vekkulat

3-4-vuotialle suunnatussa Vekkulat-jumpassa liikutaan iloisella mielellä ja touhutaan tuttuja leikkejä, kuten hippoja ja polttopalloa, unohtamatta temppuratoja ja toiveleikkejä. Vekkulat pääsevät tutustumaan eri välineisiin, kuten tanssinauhoihin, erilaisiin palloihin, softismailoihin ja pehmomuotoihin. Pääpaino perusliikuntataidoissa.

Ohjaaja: Jenni Kähärä

Temppukerho

Temppukerhossa päästään vauhdikkaaseen menoon liikunnallisten leikkien ja pelien kautta! Kaikkien toiveita kuunnellaan ja sekä tytöt että pojat voivat tulla mukaan iloisin mielin! Erilaiset pallot, tanssinauhat ja softismailat sekä köydet ja renkaat tulevat varmasti kaikille tutuiksi. Omat ryhmät 5-7-vuotiaille ja 8-10-vuotiaille.

Ohjaaja: Jenni Kähärä

Nappulafutis

Nappulafutiksessa 5-6-vuotiaat tytöt ja pojat pääsevät tutustumaan jalkapallon maailmaan. Harjoituksissa leikitään leikkejä pallon kanssa sekä ilman. Lopuksi pelataan! Jokaisella tulee olla sisäpelikengät. Oma pallo on myös suotavaa olla mukana, mutta ei pakollinen.

Ohjaaja: Jenni Kähärä

Sähly

Sählyä 7-9-vuotiaille.

Tunnin aluksi erilaisia juoksu- ja hippaleikkejä. Sen jälkeen harjoitellaan motorisia sekä lajinomaisia taitoja erilaisten liikunnallisten pelien ja esimerkiksi syöttelyn tai kuljetusratojen avulla. Lopuksi pelataan!

Ohjaaja: Johannes Laurio

Lasten jooga

Lasten jooga sopii 6-11-vuotiaille lapsille. Tällä tunnilla lapsi saa mahdollisuuden vain olla, leikkisän ja tutkivan harjoituksen tukiessa itsetuntoa, tunteiden käsittely - ja keskittymiskykyä ilman ulkopuolisia virikkeitä.

Rauhoittavalla ja rentouttavalla tunnilla tehdään alkulämmittely, hengitys- ja läsnäoloharjoituksia sekä loppurentoutus esimerkiksi runon, mielikuvamatkan tai sointujen siivittämänä.

Joogassa jokainen lapsi on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Lapset saavat halutessaan jakaa oman kokemuksen ja tunteensa tunnin lopussa ryhmässä. Tunnilla ollaan paljain varpain, mukaan lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten sekä juomapullo

Ohjaaja: Suvi Oikkonen

Perheliikunta

Hiki pintaan koko perheelle! Tunneilla liikutaan erilaisten teemojen mukaan kehittäen monipuolisesti lapsen liikuntataitoja pelien, leikkien ja temppuilun avulla.

Lapsi liikkuu tunnilla yhdessä oman tutun aikuisen kanssa, tunti sopii n. 3-5-vuotiaille.

Ohjaaja: Laura Nokkala

Toiveita lajiksi?

Otamme mielellämme vastaan lajitoiveita seuraavaksi kaudeksi. Ne voi lähettää osoitteeseen info@ylastonurheilijat.com