Aikuisille

Aikuisille tarjoamme matalan kynnyksen liikuntaa erilaisista jumpparyhmistä joukkuelajeihin.

Kesä 2019

Kesäjooga

Elokuussa joogataan keskiviikkoisin klo 18-19 (7.8.-28.8.19).

Paikka: Pisarakenttä (Ahokuja 2).

Jumpat ja jooga sopivat kaikille.

Hinta: 6 €/käteismaksu, 10-kortti tai Smartum-seteli. Ei ennakkoilmoittautumista. Oma alusta mukaan. Säävaraus.

Höntsäpesis

Pesistä pelataan keskiviikkoisin klo 20-21 Ylästön koulun kentällä (5.6-28.8.)! Omat räpylät mukaan!

Naisten futis

Ylästön koulun kentällä keskiviikkoisin klo 19-20.

Syyskauden 2019 tarjonta:

Syyskausi: 19.8.-8.12.2019.

Ylästön koululla tunnit peruttu 20.-21.8., 30.-31.8., 14.9., 6.12.

Kahvakuula

Suuren suosion saavuttanut kahvakuulailu sopii monen kuntoiselle ja ikäiselle liikkujalle. Tunnin raskautta pystyy säätelemään itse, kahvakuulan painon ja treenitahdin mukaan. Kahvakuulailu on tehokasta lihaskuntoharjoittelua, jossa voimataso nousee, erityisesti keskivartalo vahvistuu. Kuulailu nostaa myös sykettä ja kehittää koordinaatiota. Mukaan tunneille tarvitset oman kahvakuulan (naisilla 6-12kg ja miehillä 8-16+kg). Monipuolinen kahvakuula treenitunti, joka sopii sekä naisille että miehille.

Ohjaajana Eeva Kuusela.

Pilates

Pilates-liikkeiden viehätys on niiden yksinkertaisuudessa ja samalla vaikeudessa. Tunnilla keskitytään hengitykseen ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Tulosten kannalta ehdoton edellytys on, että liikkeet suoritetaan oikein; liikkeiden laadulla on huomattavasti suurempi merkitys kuin toistojen määrällä. Tunnilla ei soiteta musiikkia.

Tarjolla alkeis-keski- ja jatkoryhmät. Tervetuloa naiset ja miehet!

Ohjaajana: Katja Korhonen ja Hanna Rossi

Lavis

Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssi lajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssi askeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Ohjaaja: Saana Syrjämäki

Lattaritanssi

Soolo lattari hauska ja energinen latinalaistanssi tunti, joka sisältää pieniä koreografioita sekä lajeille tyypillistä hikistä tekniikka harjoittelua. Tunneilla pääset tutustumaan mm. samban, salsan, bachatan, cha chan ja merengen rytmeihin sekä moniin muihin mukaansa tempaaviin latinalaistansseihin.

Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa tanssitaustaa mutta vaikka olisit tanssinut jo pidempään saa tämä tunti hymyn huulille ja hien pintaan.

Ohjaaja: Saana Syrjämäki

Syvävenyttely

Myöhäisillan syvävenyttely tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua ennen nukkumaan menoa. Tunnilla keskitytään venyttämään ja rentouttamaan koko kehoa palauttaen lihasten suorituskykyä samalla, kun lihaskireydet vähitellen helpottavat.

Syvävenyttely palauttaa päivän kiireistä ja valmistelee sinua ihaniin yöuniin! Kuuluu päivääsi sitten toimistotyötä, treenejä tai muuta puurtamista, täällä saat rentoutua!

Tunnille voit tulla rennoissa ja mukavissa vaatteissa. Pyjama vapaaehtoinen, ja paljasjalat suotavat sekä vilukissoille lämmintä päälle.

Ohjaaja: Saana Syrjämäki

FasciaMethod kehonhuolto

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin hyvällä kannatuksella, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen. Harjoitteet mukailevat lihastoimintaketjuja. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Ohjaaja: Suvi Mattila

RVP - jumppa

Reidet, vatsa ja pakarat!

Tunti täynnä todella tärkeiden lihasryhmien treeniä. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto osuuden sekä intensiivi osuuden ja palauttelun. Sopii sinulle, joka haluat aktivoida näitä lihasryhmiä esim istumatyön vastapainona sekä sinulle, joka haluat ottaa hyvät hiet pintaan huippu porukassa. Nappaathan tälle tunnille mukaan oman maton.

Ohjaaja: Saana Syrjämäki

Circuit

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua, kiertoharjoittelun hengessä. Tästä tunnista on kiva aloittaa todella tärkeä lihaskunto harjoittelu. Kiertoharjoittelulla parannat kestävyys lihaskuntoa ja treenaat monipuolisesti koko kroppaa. Tunti sisältää alkulämmittelyn, kiertoharjoittelu osuuden sekä palauttelun. Nappaathan tälle tunnille mukaan oman maton. Tervetuloa!

Ohjaaja: Saana Syrjämäki

Kuntolentopallo

Ryhmään ovat tervetulleita sekä miehet että naiset.

Koripallo

Tule mukaan rohkeasti pelaamaan kuntokorista mahtavassa seurassa. ”Entiset tulevaisuuden lupaukset” kokoontuvat juoksemaan pallon perässä tiistaisin klo 21-22 Kartanonkosken koululla sekä torstaisin klo 20-22 Ylästön koululla. Lisäksi Ylästön Urheilijoilla on miesten divarijoukkue. Tervetuloa kokeilemaan!

Yhteyshenkilö: Martti Pitkäranta, martti.pitkaranta@gmail.com

Sähly

Sählyä kuntoilumielessä. Omat ryhmät miehille ja naisille.

Futsal

Jalkapallon sisävuoro, joka ei vaadi aiempaa kokemusta lajista. Tunnilla pelataan futista omaksi iloksi ja kuntoilumielessä.

Omat ryhmät naisille ja miehille.

Liikunnallinen itsepuolustuskurssi 1 aikuisille

Tule tutustumaan kamppailulajien harjoitteluun! Tällä kurssilla perehdytään 16 tunnin (16x 1 h) ajan käytännön itsepuolustukseen, tilanteen tunnistamiseen, liikkumiseen, perustekniikoihin ja irrottautumisiin. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja venyttelyn, teorian sekä käytännön harjoitteita sekä loppuvenyttelyn. Harjoittelemme tekniikoita muun muassa pistehanskoihin ja potkutyynyihin. Harjoituksissa tulee hiki, mutta jokainen voi säätää harjoituksen omalle kunnolleen sopivaksi. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista ei tarvita. Sisäliikuntavarusteet, vaaleapohjaiset kengät tai paljain jaloin. Huom! Tiloissa ei ole pukuhuonetta tai peseytymismahdollisuutta. Tervetuloa mukaan!

Ohjaaja: Marko Savolainen

Perheliikunta

Perheliikuntatunnilla lapset ja aikuiset liikkuvat yhdessä. Tunneilla temppuillaan, liikutaan ja leikitään eri teemojen mukaan, opitaan uusia taitoja ja pidetään hauskaa koko perheen voimin. Ryhmä on tarkoitettu noin 2-5-vuotiaille lapsille yhdessä tutun aikuisen kanssa.

Ohjaaja: Laura Nokkala

Toiveita lajiksi?

Otamme mielellämme vastaan lajitoiveita seuraavaksi kaudeksi. Ne voi lähettää osoitteeseen info@ylastonurheilijat.com