Aikuisille

Aikuisille tarjoamme matalan kynnyksen liikuntaa erilaisista jumpparyhmistä joukkuelajeihin. Kevätkausi käynnistyy ma 7.1.2019 ja päättyy su 12.5.2019, mutta jos tulet kesken kauden, otathan yhteyttä info@ylastonurheilijat.com, niin sovitaan edullisempi hinta.

Kevätkauden 2019 tarjonta:

Kahvakuula

Suuren suosion saavuttanut kahvakuulailu sopii monen kuntoiselle ja ikäiselle liikkujalle. Tunnin raskautta pystyy säätelemään itse, kahvakuulan painon ja treenitahdin mukaan. Kahvakuulailu on tehokasta lihaskuntoharjoittelua, jossa voimataso nousee, erityisesti keskivartalo vahvistuu. Kuulailu nostaa myös sykettä ja kehittää koordinaatiota. Mukaan tunneille tarvitset oman kahvakuulan (naisilla 6-12kg ja miehillä 8-16+kg). Monipuolinen kahvakuula treenitunti, joka sopii sekä naisille että miehille.

Ohjaajana Eeva Kuusela.

Sporttitreeni

Tällä tunnilla pistät itsesi testiin. Lämmittely 15min sisältää hyppyjä, juoksuja ja koordinaatioharjoitteita. Tunnin keskiosassa seuraa Ylästön oma CrossFit –osuus, joka rakentuu kuntopiiristä tai patteriharjoituksesta. Tekeminen on intensiivistä, kalorit palavat ja lihaskestävyys kasvaa. Loppuun palautellaan lyhyesti. Haasta itsesi ja astu ulos mukavuusalueelta. Tunti on rankka ja sopii haastetta haluaville miehille ja naisille. Jokainen taistelee omalla tasollaan!

Ohjaajana Eeva Kuusela.

Flowjooga

Flowjooga on dynaaminen joogaharjoitus, joka sisältää vaikutteita eri joogasuuntauksista, esimerkiksi astanga- ja hathajoogasta. Flowjoogatunti alkaa aurinkotervehdyksillä, joita seuraavat seisten ja lattialla tehtävät asanat. Tunnin päättää loppurentoutus. Kokonaisvaltainen harjoitus parantaa kehon hallintaa, voimaa ja liikkuvuutta sekä rauhoittaa mieltä. Tunti sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, jotka haluavat myös hien pintaa. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita.

Ohjaajana Katja Korhonen

Pilates

Pilates-liikkeiden viehätys on niiden yksinkertaisuudessa ja samalla vaikeudessa. Tunnilla keskitytään hengitykseen ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Tulosten kannalta ehdoton edellytys on, että liikkeet suoritetaan oikein; liikkeiden laadulla on huomattavasti suurempi merkitys kuin toistojen määrällä. Tunnilla ei soiteta musiikkia. Tervetuloa naiset ja miehet!

Ohjaajina Meri Saarinen ja Nora Mårtensson

Lavis

Lavatanssi-jumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssi lajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssi askeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Ohjaajana Päivi Grönroos

Kevytliikunta

Näillä tunneilla keskitytään kehittämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja kehonhallintaa yksinkertaisin liikkein. Jokainen voi osallistua oman kuntotason mukaan, eikä aiempaa ryhmäliikuntakokemusta tarvita. Jos edellisestä liikuntakerrasta on vierähtänyt jo jonkin aikaa tai et tiedä miten lähtisit liikkeelle, tule rohkeasti mukaan, tämä tunti sopii ihan kaikille!

Ohjaajana toimii Laura Nokkala.

Kuntolentopallo

Ryhmään ovat tervetulleita sekä miehet että naiset.

Koripallo

Sähly

Sählyä kuntoilumielessä. Omat ryhmät miehille ja naisille.

Futsal

Jalkapallon sisävuoro, joka ei vaadi aiempaa kokemusta lajista. Tunnilla pelataan futista omaksi iloksi ja kuntoilumielessä.

Omat ryhmät naisille ja miehille.

Ryhmään tarvitaan vähintään 8 osallistuja.

BungyPump

BungyPump -sauvakävely sopii kaikille ikään ja pohjakuntoon katsomatta. Laji on tehokas painonpudotukseen, kunnonkohotukseen sekä yleiskunnon ylläpitämiseen.

BungyPump -sauvoissa on painovastus, 4, 6, tai 10 kg. Sauvakävellessä aktivoidaan tämän vastuksen avulla erityisesti käsivarsien ja ylävartalon lihaksia.

Ohjaajana toimii Saara Haikola (saara.haikola@gmail.com)

Juoksukoulu

Valmennuksen sisältö painottuu oikeaan juoksutekniikkaan ja oheisharjoitteluun:

  • Ryhti ja sen merkitys juoksemiseen
  • Juoksun oheisharjoittelu, mitä se voi olla ja miten sitä harjoitetaan
  • Opetuksen tukena käytetään video/liikeanalysointia

Harjoittelun aikana lenkki vaihtelee tunnin sisällöstä riippuen, mutta on keskimäärin n. 6,5 km koostuen kävely-, hölkkä-, juoksu- ja harjoitteluosuuksista.

Toiveita lajiksi?

Otamme mielellämme vastaan lajitoiveita seuraavaksi kaudeksi. Ne voi lähettää osoitteeseen info@ylastonurheilijat.com