Tietoa seurasta

Ylästön Urheilijat -59 ry on perinteikäs vantaalainen yhdistys, joka mahdollistaa erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja liikuntaelämyksiä ylästöläisille. Tavoitteemme on myös kasvattaa Ylästön alueen yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä.

Toimintapaikkamme sijaitsevat Ylästössä (Ylästön koulu ja Ylästön päiväkoti) ja Kartanonkoskella (Kartanonkosken koulu).

Seura on perustettu 22.03.1959. Seurassa on noin 500 jäsentä.

Toimintasuunnitelma

Säännöt

Olemme mukana seuraavissa yhdistyksissä:

  • Etelä-suomen liikunta ja urheilu ry
  • Vantaan liikuntayhdistys ry
  • Suomen Koripalloliitto ry

Talous

Ylästön urheilijoiden tavoitteena ei ole tuottaa voittoa.

Seuran toiminta rahoitetaan jäsen- ja osallistumismaksuilla, Vantaan kaupungin tuella sekä muulla varainhankinnalla (esim. paperinkeräys).

Paperinkeräys

Rahoitamme toimintaamme muun muassa paperinkeräyksellä, josta saamme osan tuloistamme. Iso jätepaperin keräyslavamme on Säästötuotteen portilla – Ylästöntie 123. Kaikki keräyksellä saadut varat menevät seuran toimintaan ja ylästöläisten hyväksi. Muistathan, ettet laita paperinkeräykseen kartonkia, pahvilaatikoita, maito- tai mehutölkkejä tai muuta sinne kuulumatonta jätettä.

Toimintaamme tukevat

Oletko myymässä asuntoasi lähitulevaisuudessa?

  • Ylästön Urheilijat saa 100 euron palkkion jokaisesta alla olevan lomakkeen kautta alkunsa saaneesta myyntitoimeksiannosta Remaxin kanssa.