Hinnat kevätkaudella 2021

Kevätkaudella osallistumismaksut laskutetaan vasta, kun toiminta on käynnistynyt. Osallistumismaksu määräytyy kauden pituuden perusteella. 18.1. alkavien lasten ryhmien lasku lähetetään kuitenkin osallistujalle entiseen tapaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ryhmät

 • 55 euroa

Aikuisten ryhmät (hinnat päivitetään lähempänä kauden käynnistymistä, kun mahdolliset ryhmäkoot ovat selvillä)

 • pilates ja jooga 110-120 euroa tunnin pituudesta riippuen

 • selkäryhmä 110 euroa

 • muut ohjatut vuorot 55 euroa

 • peliryhmät 50 euroa

Lisäksi ryhmiin osallistujilta edellytetään Ylästön Urheilijoiden jäsenyyttä. Jäseneksi liityt automaattisesti ilmoittautumalla mukaan johonkin ryhmään. Jäsenmaksut ovat voimassa kalenterivuoden seuraavasti:

 • lapset (alle 16v.) 20 €/vuosi

 • aikuiset 25 €/vuosi

Lisäksi tarjoamme lyhyitä kursseja (esim. juoksukoulut), joihin osallistuminen ei edellytä Ylästön Urheilijoiden jäsenyyttä.

Voit käydä kerran kokeilemassa ryhmässä ennen ilmoittautumista, jos olet epävarma ryhmän kiinnostavuudesta!

Ryhmien osallistumismaksu tulee olla maksettuna eräpäivänä. Lasku tulee kaikille suoraan s-postiin, eikä laskua tarvitse hakea järjestelmästä. Maksa osallistumisesi seuran tilille (Ylästön Urheilijat ry, IBAN FI39 1394 3000 1139 40, BIC NDEAFIHH) laskun ja siinä olevan viitenumeron mukaisesti. Jäsenmaksusta tulee erillinen lasku kalenterivuoden alussa.

Kuittia ei tarvitse näyttää ohjaajalle, taloudenhoitaja tarkistaa maksut.

e-laskut

e-laskulla saat laskun suoraan verkkopankkiisi. Käy tekemässä e-laskutilaus omassa verkkopankissasi. Tarvitset tilauksen tekemiseen jäsennumerosi, jonka löydät myClubista. Mikäli haluat e-laskuina myös perheenjäsenesilaskut, tee erikseen tilaus myös hänen jäsennumerollaan.

Huom! Verkkolaskutilaus tulee olla tehtynä hyvissä ajoin (viimeistään n. viikkoa) ennen ilmoittautumista toimintaan, jotta tieto e-laskutilauksestasi ennättää siirtyä pankista meidän rekisteriimme. Lue lisää

10-kortilla valinnan vapaus

Aikuisten ohjattuihin liikuntavuoroihin (Lavis, Lattaritanssi, Liikkuvuus-syvävenyttely, Kahvakuula, Kehonhuolto, Core, Kevytjumppa, Ulkotreenit)) voit osallistua myös ns. 10-kortilla, joka pitää sisällään kymmenen vapaavalintaista harjoituskertaa. 10-kortin voit tilata myClubista. 10-kortin hinta on 60 euroa ja se sisältää kymmenen lipuketta, joista annetaan yksi lipuke ohjaajalle jokaisen harjoituskerran yhteydessä.

10-kortilla maksaminen ei vaadi ilmoittautumista ryhmiin, mutta edellyttää seuran jäsenyyttä. Kortti on voimassa vuoden kerrallaan. Tilaa tästä: https://yu.myclub.fi/flow/events/1807988

Smartum- ja ePassi-maksut

Aikuisten ryhmissä osallistumismaksun ja 10-kortin voi maksaa myös Smartum-seteleillä, Smartum saldolla ja ePassilla. Voit myös maksaa osan laskusta em. maksuvälineillä ja osan viitepankkisiirrolla. Huom! Ei jäsenmaksua.

Jos maksat Smartum-seteleillä, laita setelit nimelläsi varustettuun kirjekuoreen ja anna ryhmän ohjaajalle. Ilmoita vielä Ylästön Urheiljoiden sähköpostiin info@ylastonurheilijat.com osallistumisesi liikuntaryhmään ja, että maksat Smartum-seteleillä. Näin voimme tarkistaa, että paikkasi säilyy ko. ryhmässä.

Kun käytössäsi on ePassi voit maksaa harjoitusmaksusi verkkomaksulla seuraavan ohjeen mukaisesti:

  • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla

  • Valitse verkkomaksut

  • Aloita kirjoittamalla valikkoon Ylästön urheilijat -59 ry, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"

  • Kirjoita summa euroissa

  • Kirjoita palvelunkuvaukseen laskun viite

  • Paina maksa

Jos haluat kuitata 10-kortin laskun Smartum-liikuntaseteleillä, ota yhteyttä seuran taloudenhoitajaan Saija Männistöön, info@ylastonurheilijat.com.

Vuorojen korvaamismahdollisuus

Jos ryhmän tunnit on peruttu, voit käydä korvaamassa perutun tunnin vastaavalla tunnilla (voit korvata kehonhuollon esim. syvävenyttelyllä tai joogan pilatestunnilla). Korvaavalle tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kaikki tiedustelut ja lisätiedot suoraan ohjaajilta tai info@ylastonurheilijat.com

Vakuutukset

Yhdistyksellä on toiminnanvastuuvakuutus, joka korvaa seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Lisäksi yhdistys on vakuuttanut työntekijät lakisääteisillä vakuutuksilla.

Huom! Yhdistyksellä ei ole vakuutusta toimintaan osallistuvien tapaturmien varalta, vaan osallistujat vastaavat halutessaan omasta vapaa-ajan vakuutuksestaan.